اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقدار ظرفیت(خازن) مورد نیاز منبع تغذیه این آ&

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقدار ظرفیت(خازن) مورد نیاز منبع تغذیه این آ&

نوشته اصلی توسط ashk
    من که آخرش مدار رو ندیدم. ولی مداره من رو بیشتر جلب کرد. فقط حیف نصفه باز میشه.
    در مورد خازن هم بستگی به جریانی که قراره مدارت بکشه و اینکه چقدر ریپل برات مهم باشه. میتونید از 10 تا خازن 2200 استفاده کنی. اتفاقاً بهتر هم هست.
    سلام
    آقا نقشه رو سایزشو کم کردم اینجوری بهتر میاره ::

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : مقدار ظرفیت(خازن) مورد نیاز منبع تغذیه

بزار یه چیزی بگم حالا لازم نیست حتما 10000 میکرو فاراد باشه ببین اگه تونستی 6800 میکرو فاراد یا 4800 میکرو فاراد هم گیر بیاری خوبه ولی زیر 100 ولت نباشه
      حتّی 2200 و یا 3300 میکرو فاراد هم خوبه ولی دوتا دوتا به هم موازی کن
      مثلا الان شما تغذیه دوبل داری درسته ؟؟ نیاز به 2 تا خازن داری یکی برای + و یکی برای - حالا بجای یکی بیا 2 تا 2تا با هم موازی کن
      بله مازیار جان در جریان هستم که میشه یه همچین کاری کرد ولی من این آمپلی رو به عنوان آمپلی ساب استفاده می کنم که اگه اشتباه نکنم تو این مورد نیاز به خازنهای بیشتری داره؟؟!!!!
      چون من حدود 1 سال پیش یه چیپ آمپلی با آی سی TDA7294 درست کردم و برای هر ریلش یه خازن 3300 میکرو گذاشتم و وقتی ولوم رو می بردم بالا صدا بریده بریده می شد که فکر کردم از زیاد بودن صدای ورودی هستش ولی به فکرم رسید که شاید از خازن های صافی باشه که بله خازنها رو تو هر ریل 2 برابر کردم و مشکل حل شد
      اون آمپلی 50 وات بود و با 6800 میکرو برا هر کانالش مشکلش حل شد حالا این که دیگه 400 وات توانشه

من که آخرش مدار رو ندیدم. ولی مداره من رو بیشتر جلب کرد. فقط حیف نصفه باز میشه.
      در مورد خازن هم بستگی به جریانی که قراره مدارت بکشه و اینکه چقدر ریپل برات مهم باشه. میتونید از 10 تا خازن 2200 استفاده کنی. اتفاقاً بهتر هم هست.
      اشک جان عزیر والا من دیگه نمی دونم چکار باید بکنم :cry2:
      اشک جان شما لینک اصلی رو که از سایت اصلی DIYaudio که سازنده این آمپلی که Mile Slavkovic ملقب به ApexAudio هست گذاشته بودم رو نگاه کردید؟

من عکس رو به ایمیلت
      daghoonam2002@yahoo.com با نام" آمپلی 400 وات ماسفت " فرستادم
      اگه میخوای به آدرس ایمیل دیگه ایی هم بفرستم بگو ما در خدمتیم
      با تشکر مجدد

دیدگاه

راستی به نظر شما فرقی بین صدای آمپلی 250 وات و 400 وات وجود داره(به عنوان آمپلی ساب) ؟؟؟ ( از لحاظ لرزاندن شیشه ها و در و دیوار نه از لحاظ شنوایی صدا )

چون من در حال حاظر یه آمپلی 250 وات ماسفت دارم که واقعاً معرکس و هیچ حرفی توش وجود نداره :nice:( از همه لحاظ : کیفیت محشر که در حالتی که صدایی به آمپلی وارد نمی شه هیچ صدایی رو نمی تونی تو خروجیش بشنوی (بدون هیچگونه هیس و هوم ) و قدرت فوق العادش)
        ولی چون سابم قدرت RMS اش 400 واته ( ماکزیمم توان تحملش 1200 واته ) گفتم که آخر توان ساب رو ازش بگیرم :wow:

این ساب رو تو خانه استفاده می کنم و در حال حاظر که با آمپلی 250 وات زیادش می کنم زمین و زمان رو می لرزونه
        ولی می خوام قدرتش رو زیادتر کنم که اگه خواستم تو یه فضای بزرگتر ازش استفاده کنم کم نیاره

حالا به نظرتون ارزش این همه خرج رو داره که از 250 وات به 400 وات ببرمش؟ چون می دونم که کیفیت این آمپلی 400 وات هم مثل همونه

راستی مدل سابم هم Kenwood Kfc3012 هستش با جعبه ام دی افی که خودم براش ساختم

دیدگاه

bad boy جان میشه راجع به آمپلی 250 واتت توضیح بدی؟قطعات قدرتش چیه؟خودت ساختی یا آمادس؟
          رازی در کار نبود

دیدگاه

راستی با عرض معذرت قیمت اون خازنا هم نزدیک به 2 برابر اون چیزی که عرض کردم میشه شرونده،فروشگاههای اینترنتی هم هستن اما خازن تو این رنج ولتاژ ندیدم بفروشن
            رازی در کار نبود

دیدگاه

اگه 250 وات واقعی باشه. اون 400 وات هم واقعی باشه. شرایط هم برابر باشه تاثیرش اینه که صدا کمی پخته تر و با وضوح بیشتری شنیده میشه.
              به نظر من دست بهش نزن و با همون 250 وات کار کن. فکر نمیکنم اونم چیزی کمتر از این باشه. مگر اینکه....
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

bad boy جان میشه راجع به آمپلی 250 واتت توضیح بدی؟قطعات قدرتش چیه؟خودت ساختی یا آمادس؟
                سلام hs جان
                این آمپلی رو من از شرکت دانشمند کیت خریدم که این هم لینکشه :
                http://daneshmandkit.com/index.php?productID=52

واقعاً آمپلی محشریه و هرچی بگم کم گفتم
                ترانزیستور های قدرتش IRFP240 و IRFP9240 هستن و دیگر مشخصاتشم در زیر :

POWER RATING at 1KHZ with 0.1* THD = 200W/ 8 ohm, 260W /4 ohm
                IMD= *0.008*
                THD at 200W into 8 ohm *1 KHZ= *0.005*
                THD at 200W into 8 ohm *20 HZ....20 KHZ= *0.05*
                FREQUENCE RESPONSE [at 50W/8ohm, *0...-3dB]= 1.5 HZ.....125 KHZ
                INPUT SENSITIVITY= 1Vrms
                ΙΝPUT IMPEDANCE= 48K
                SLOW RATE with input filter= 20V/uS
                =SIGNAL TO NOISE RATIO [at 1W/8ohm] *99dBA
                = DAMPING FACTOR at 8ohm [15HZ...25KHZ] 160

من نقشه این آمپلی رو از قبل داشتم ( با یه سری قطعه دیگه ) که جواب جالبی ازش نگرفتم ولی با تغییراتی که این شرکت تو این آمپلی انجام داده صداش رو ..... کرده :wow:

در ضمن این شرکت تو ضمینه آمپلی و کلاً سیستم های صوتی تکه و آمپلی از رنج 10 وات تا 1000 وات هم داره

اگه 250 وات واقعی باشه. اون 400 وات هم واقعی باشه. شرایط هم برابر باشه تاثیرش اینه که صدا کمی پخته تر و با وضوح بیشتری شنیده میشه.
                به نظر من دست بهش نزن و با همون 250 وات کار کن. فکر نمیکنم اونم چیزی کمتر از این باشه. مگر اینکه..
                اشک جان میشه اون مگر اینکشم یه توضیحی بدی؟؟ چون من الان تقریباً نصف راه ساخت آمپلی 400 رو رفتم :angry:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مقدار ظرفیت(خازن) مورد نیاز منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط badboy_6120
                  بله مازیار جان در جریان هستم که میشه یه همچین کاری کرد ولی من این آمپلی رو به عنوان آمپلی ساب استفاده می کنم که اگه اشتباه نکنم تو این مورد نیاز به خازنهای بیشتری داره؟؟!!!!
                  چون من حدود 1 سال پیش یه چیپ آمپلی با آی سی TDA7294 درست کردم و برای هر ریلش یه خازن 3300 میکرو گذاشتم و وقتی ولوم رو می بردم بالا صدا بریده بریده می شد که فکر کردم از زیاد بودن صدای ورودی هستش ولی به فکرم رسید که شاید از خازن های صافی باشه که بله خازنها رو تو هر ریل 2 برابر کردم و مشکل حل شد
                  اون آمپلی 50 وات بود و با 6800 میکرو برا هر کانالش مشکلش حل شد حالا این که دیگه 400 وات توانشه

اشک جان عزیر والا من دیگه نمی دونم چکار باید بکنم :cry2:
                  اشک جان شما لینک اصلی رو که از سایت اصلی DIYaudio که سازنده این آمپلی که Mile Slavkovic ملقب به ApexAudio هست گذاشته بودم رو نگاه کردید؟

من عکس رو به ایمیلت
                  daghoonam2002@yahoo.com با نام" آمپلی 400 وات ماسفت " فرستادم
                  اگه میخوای به آدرس ایمیل دیگه ایی هم بفرستم بگو ما در خدمتیم
                  با تشکر مجدد
                  ببین دوست غزیز حق با جناب ashk هست اگه اون 250 وات واقعیه پس بیخیال این 400 وات شو
                  مگه میخوای چکار کنی ؟؟ من الان خودم از همین آمپلی دارلینگتون که پستش هم موجوده استفاده میکنم
                  یه بلندگوی قدیمی آیوا زدم بهش و خروجی ساب کامپیوتر رو به آمپلی وصل کردم با اینکه از حدّاقل تغذیه استفاده میکنم بازم شیشه ها رو میلرزونه تازه اون بلندگو اصلا ساب نیست و روش زده 30 وات oo:
                  خلاصه اینو میخوام بگم به نظر من اگه 400 وات هم بدی به اون ساب شاید کمی فرق کنه نه زیاد
                  در واقع اون فیلتر ورودیه که میتونه شیشه رو بلرزونه نه خود آمپلی

ولی خوب دیگه چون تا نصف راه رو رفتی کاملش کن خودش میشه تجربه :mrgreen:
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

ببخشید من متوجه نشدم در مورد چی توضیح بدم!!!
                    راستش اگه مدار دانشمند همینه که عکسش رو قرار دادند باید بگم خوشم نیومد. اصلاً طراحی قشنگی نداشت. مقاومتهای آجری هم باید در ارتفاع پایینتر و با پایه خم شده روی برد قرار بگیرند. اینطوری که الان مونتاژ شده قطعاً توی فشار بالا قلع پایه مقاومتها شل شده و مقاومتها ممکنه از جا در بیایند و دچار قلع مردگی بشن.
                    البته به نظر من قیمت ها هم بالاست. راستش من هم قصد داشتم یه همچین فروشگاهی رو توی همین سایت راه بندازم و محصولات اینچنینی رو ارائه کنیم. ولی متاسفانه موافقت نشد. تا ببینیم خدا چی میخواد.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نه جناب اشک قیمت ها بالا نیست بلکه وحشتناک و حریصانه هست،تو یه تاپیک دیگه عرض کردم همین آمپ رو با کمتر از 10 تومن ساختم در حالی که اینجا قیمت زدن 23 تومن!!!!ایکاش اینکارو میکردین و فروشگاهتون رو راه مینداختین،واقعا عالی میشد...
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X