اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جواب معرکه از آمپلی 400 وات ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جواب معرکه از آمپلی 400 وات ماسفت

سلام خدمت الکترونیک دوستان عزیز به خصوص در زمینه مدارات صوتی

اگه خاطر دوستان باشه من حدود یک هفته پیش تاپیکی با عنوان مقایسه 2 آمپ 250 وات و 400 وات ماسفت زدم که دوستان لطف کنن و فرقش رو بهم بگن که آیا می ارزه این آمپ 400 وات رو جایگزین آمپ 250 وات قبلی خودم کنم
    اینم لینک پست برای دوستانی که نخواندن :(پاسخ 17 پست زیر)
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54155.15

ما از این پست بالا نتیجه گرفتیم که نمی ارزه آمپلی 250 وات ماسفتم رو به آمپلی 400 وات بفروشم و صداش چندان تغییری نخواهد داشت ولی از اونجایی که من تا حدود نیمی از راه رو رفته بودم و هم از روی کنجکاوی این آمپلی رو ساختم و زمانی که تستش کردم فقط مانده بود دیوارهای خونه رو بیاره پایین و واقعاااااااااً محشر بود و من عاشق صداش شدم ( صدای کوبش دلنشینی داره )
    حالا یه چیزی می گم که دیگی شما تا تهش رو بخونید
    من در حال حاظر این آمپلی رو دارم با ولتاژ دوبل 50 ولت DC تغذیه می کنم و همانطور که در پست قبلیم نقشه گفته بود : ولتاژ تغذیه این آمپلی برای حداکثر قدرت حدود 75 ولت دوبل DC هست پس ........ دیگه اگه اون ولتاژ رو بهش وصل کنم دیگه سقف خونه می یاد پایین

حالا این پست رو زدم که به تمام دوستانی که می گفتند که این آمپلی زیاد صداش با قبلی زیاد فرقی نداره بگم بابا چرا بچه مردم رو از زندگی ناامید می کنیدآ‌ ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ ( شوخی کردم و چاکرشون هم هستم که نظرشون رو به من دادن )
    به نظر بنده برای ساب هرچقدر توان خروجی آمپلی افزایش پیدا کنه قدرت و صدای ساب هم به همون اندازه افزایش پیدا می کنه ولی در مورد آمپلی که به Speaker ( ساب نه ) ( برای کل محدوده فرکانسی ) این افزایش توان خیلی قابل تشخیص نیست و بقول اشک جان عزیز : "صدا کمی پخته تر و با وضوح بیشتری شنیده میشه"
    ولی درمورد ساب این قضیه به کلی فرق می کنه

حالا به تمام دوستاران ساب و آمپلی ساب پیشنهاد می کنم که اگه دنبال آمپلی خفن برای سابشون میگردن این آمپلی رو درست کنن

پاسخ : جواب معرکه از آمپلی 400 وات ماسفت

bad_boy جان تبریک میگم منم PCB چهارصد وات رو مدتیه آماده کردم ولی مونتاژش نکردم فکر نمی کنم به این میزان باس احتیاج داشته باشم(البته اجازه ندارم صدای به این شدت در وکنم)خیلی خوب میشه اگه چند تا عکس از مدارت پلود کنی اگه ممکنه عکس ساب ها رو هم بزار ممنون
    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط badboy_6120
      سلام خدمت الکترونیک دوستان عزیز به خصوص در زمینه مدارات صوتی

اگه خاطر دوستان باشه من حدود یک هفته پیش تاپیکی با عنوان مقایسه 2 آمپ 250 وات و 400 وات ماسفت زدم که دوستان لطف کنن و فرقش رو بهم بگن که آیا می ارزه این آمپ 400 وات رو جایگزین آمپ 250 وات قبلی خودم کنم
      اینم لینک پست برای دوستانی که نخواندن :(پاسخ 17 پست زیر)
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54155.15

ما از این پست بالا نتیجه گرفتیم که نمی ارزه آمپلی 250 وات ماسفتم رو به آمپلی 400 وات بفروشم و صداش چندان تغییری نخواهد داشت ولی از اونجایی که من تا حدود نیمی از راه رو رفته بودم و هم از روی کنجکاوی این آمپلی رو ساختم و زمانی که تستش کردم فقط مانده بود دیوارهای خونه رو بیاره پایین و واقعاااااااااً محشر بود و من عاشق صداش شدم ( صدای کوبش دلنشینی داره )
      حالا یه چیزی می گم که دیگی شما تا تهش رو بخونید
      من در حال حاظر این آمپلی رو دارم با ولتاژ دوبل 50 ولت DC تغذیه می کنم و همانطور که در پست قبلیم نقشه گفته بود : ولتاژ تغذیه این آمپلی برای حداکثر قدرت حدود 75 ولت دوبل DC هست پس ........ دیگه اگه اون ولتاژ رو بهش وصل کنم دیگه سقف خونه می یاد پایین

حالا این پست رو زدم که به تمام دوستانی که می گفتند که این آمپلی زیاد صداش با قبلی زیاد فرقی نداره بگم بابا چرا بچه مردم رو از زندگی ناامید می کنیدآ‌ ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ ( شوخی کردم و چاکرشون هم هستم که نظرشون رو به من دادن )
      به نظر بنده برای ساب هرچقدر توان خروجی آمپلی افزایش پیدا کنه قدرت و صدای ساب هم به همون اندازه افزایش پیدا می کنه ولی در مورد آمپلی که به Speaker ( ساب نه ) ( برای کل محدوده فرکانسی ) این افزایش توان خیلی قابل تشخیص نیست و بقول اشک جان عزیز : "صدا کمی پخته تر و با وضوح بیشتری شنیده میشه"
      ولی درمورد ساب این قضیه به کلی فرق می کنه

حالا به تمام دوستاران ساب و آمپلی ساب پیشنهاد می کنم که اگه دنبال آمپلی خفن برای سابشون میگردن این آمپلی رو درست کنن
      سلام به به برگ مرد اهواز آهنگای بندری تو این آمپلیو ساب حال میده نه ؟؟؟؟؟ :mrgreen:
      شوخی کردم نوکرنم هستم خوب میبینم که راش انداختی !
      یه چندتا عکسم بزار ببینیم چیه :redface:
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

bad_boy جان تبریک میگم منم PCB چهارصد وات رو مدتیه آماده کردم ولی مونتاژش نکردم فکر نمی کنم به این میزان باس احتیاج داشته باشم(البته اجازه ندارم صدای به این شدت در وکنم)خیلی خوب میشه اگه چند تا عکس از مدارت پلود کنی اگه ممکنه عکس ساب ها رو هم بزار ممنون
        hs جان من در حال حاظر فقط از یه ساب Kenwood Kfc3012 که توان موثرش 400 واته استفاده می کنم که در آینده خیلی نزدیک قصد استریو کردن این سیستم ساب رو دارم

سلام به به برگ مرد اهواز آهنگای بندری تو این آمپلیو ساب حال میده نه ؟؟؟؟؟ :mrgreen:
        شوخی کردم نوکرنم هستم خوب میبینم که راش انداختی !
        یه چندتا عکسم بزار ببینیم چیه
        سلام مازیار جان
        آره اگه خدا بخواد راش انداختم و ازش خیلی راضیم و هرچی ارش تعریف کنم کم گفتم :wow:

اینم عکس آمپلی و باکس ساب همراه با سایزشون :

راستی از خصوصیات بارز این آمپلی اینه که به هیچ عنوان در زمانی که ورودی صدا ندارید صدایی از خروجی درنمی یاد ( بدون هیچ گونه نویز و هوم ) :eek:

دیدگاه

با این اوصاف فکر نکنم اون 250 وات واقعاً 250 وات باشه.
          نکته: برخی آمپلیها بهتر با ساب مچ میشن. دلیل اینکه با اسپیکر معمولی تفاوت کمتر و با ساب تفاوت بیشتری رو احساس کردید میتونه همین باشه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اگر تمام موارد رو رعایت کرده باشی (تغذیه 600 وات - خازنهای یکسوساز با ظرفیت بالا (حدودا 10000 میکروفاراد برای هر خط تغذیه) - سیم کشی مناسب و Track های ضخیم ) اونوقت میتونی بگی 400 وات خروجی داری.

دیدگاه

با این اوصاف فکر نکنم اون 250 وات واقعاً 250 وات باشه.
              نکته: برخی آمپلیها بهتر با ساب مچ میشن. دلیل اینکه با اسپیکر معمولی تفاوت کمتر و با ساب تفاوت بیشتری رو احساس کردید میتونه همین باشه.
              سلام اشک جان
              چرا اون 250 واته مطمئنم که 250 وات رو روی 4 اهم میده ( من شخصاً با سازنده این آمپ صحبت کردم که جناب Nico Ras هست و ایشون تمام مشخصات و شکل موج های خروجی و .... رو برای من فرستادن)

ولی شاید حرف دوم شما هم صادق باشه که برخی آمپ ها با ساب بهتر مچ می شن :applause:

اگر تمام موارد رو رعایت کرده باشی (تغذیه 600 وات - خازنهای یکسوساز با ظرفیت بالا (حدودا 10000 میکروفاراد برای هر خط تغذیه) - سیم کشی مناسب و Track های ضخیم ) اونوقت میتونی بگی 400 وات خروجی داری.
              سلام محمد.ح
              اگه شما دقت کرده باشید قبل من گفتم که فعلاً این آمپ رو با ترانس 50 ولت دوبل DC تغذیه می کنم که با همین ترانس هم صدای آمپلی 250 وات قبلیم رو میزاره تو جیبش
              ولی در آینده نزدیک برای اینکه سیستم رو کامل کنم حتماً ترانس مورد نیازش رو تهیه می کنم
              و در مورد خازن ها هم باید بگم که فعلاً با ولتاژ 50 ولت دارم از تغذیه آمپ 250 وات که تو هر ریلش 20 هزار میکرو هست استفاده می کنم و برای تغذیه جدید آمپ که با ولتاژ بین 70 تا 75 ولت دوبل خواهد بود حتماً از خازن با ظرفیت حدود همین آمپ استفاده می کنم
              در مورد سیم کشی روی PCB هم من دوباره مدار رو خودم از نو طراحی کردم که اگه به سایز فیبرش یه نگاه بیندازید می بینید که حتی خیلی بیشتر از میزانی که لازمه روی این موضوع تاکید کردم و تمامی مسیرهای که جریان زیادی ازشون رد می شه رو بسیار پهن گرفتم و همچنین تمام مدار رو قلع اندود کردم که دیگه این قضیه رو به کلی کامل می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط badboy_6120
                hs جان من در حال حاظر فقط از یه ساب Kenwood Kfc3012 که توان موثرش 400 واته استفاده می کنم که در آینده خیلی نزدیک قصد استریو کردن این سیستم ساب رو دارم

سلام مازیار جان
                آره اگه خدا بخواد راش انداختم و ازش خیلی راضیم و هرچی ارش تعریف کنم کم گفتم :wow:

اینم عکس آمپلی و باکس ساب همراه با سایزشون :

راستی از خصوصیات بارز این آمپلی اینه که به هیچ عنوان در زمانی که ورودی صدا ندارید صدایی از خروجی درنمی یاد ( بدون هیچ گونه نویز و هوم ) :eek:
                سلام آفرین تمیز کار کردی فقط بگو اون سابو چند خریدی ؟ :-?
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام آفرین تمیز کار کردی فقط بگو اون سابو چند خریدی ؟
                  سلام مازیار جان
                  من عید نوروز همین امسال حدود 75 هزار تومان خریدمش ( ساب معرکه ایی هستش )

دیدگاه

سلام آقای badboy میگم فیلتر ساب چی استفاده کردی؟سیستمت فقط ساب داره یعنی باس خالی خستت نمیکنه یا سیستم 2.1؟
                    درمورد کنووده بگو واسه تو خونه چطوره داش خوبه دلنشین؟چرا تو باکس نذاشتی بهتر میشدا
                    امتحان نکردی بینم اخرش باند کم میاره یا امپ؟
                    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

میشه مشخصات ترانس رو بگین و یه عکس کنارشم یه سکه یا خط کشی چیزی بزارین؟ + قیمتی که خریدینش

دیدگاه

سلام اون امپلی که من تو سایت diy دیدم شبیه این عکسی که شما گذاشتید نیست شما چیزی رو تغیر دادید تو سایت ترانزیستورها همه یه طرف بودن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X