اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پری امپ ، تقویت کننده میکروفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل پری امپ ، تقویت کننده میکروفن

سلام اساتید عزیز. :smile:
    من روی یک پروژه کار میکنم که توی یک قسمتش باید یه صدا(توی فرکانس گفتار) را که را با کیفیت بالا از یک میکروفن نمونه گیری کنم به وسیله میکرو انتقال بدم و باز سازی و باز بخشش کنم
    من تو قسمت میکرو مشکلی ندارم ولی توی قسمت صوتیش واقعا لنگ میزنم هیچ تجربه ای ندارم و کسی را هم سراغ ندارم که بتونه کمکم کنه چند تا برد تا حالا زدم ولی همگی بقدری نویز می افتاد رو مدار که هیچ صدایی شنیده نمیشد مدار ها را حتی مینیاتوری طراحی کردم و کپسول میکرو فن را شیلد دار با فویل استفاده کردم ولی بازم فرقی نکرد .میدونم مشکلم توی مفهوم امپلی فایر من هنوز فرق امپلی فایر استریو و منو و پری امپ و را نمیدونم و همینطور نمیدونم چه فیلتری مناسبه برا گفتار که شلوغ نباشه و جواب هم بده.
    سیگنال ورودی به میکرو میخوام بین 0 تا 5 ولت باشه که 2/5 دی سی و 2/5 پیک تا پیک سیگنال صوتیم باشه فرکانس کاری فیلتر صوتیم هم بین 50 تا 4000 هرتز باشه اگر ممکنه اساتید یه توضیحی درمورد اون مفاهیم بدند و اگر تونستند مداری هم بهم پیشنهاد بدند یا این که مرجعی که از روی اون مطالعه کنم جوری که به قولی دوزاریم بی افته واقعا ممنون میشم.باتشکر

پاسخ : مشکل پری امپ ، تقویت کننده میکروفن

1-برای حذف نویز برای قسمت صوت بایستی منبع تغذیه جداگانه در نظر گرفت.

2- یک طبقه با گین حدود 150 که با op amp ساخته میشود
    در ضمن این تقویت کننده بایستی عمل فیلتر پایین گذر با عرض باند 4 کیلو هرتز روانجام بده که برای اینکار می توان بعد از اینکه اندازه دقیق گین و در نتیجه مقاومت فیدبک مشخص شد یک خازن با مقدار مناسب با مقاومت فید بک موازی کرد وبرای فرکانس 50 هرتز هم یک خازن با مقاومت وصل شده به ورودی موازی بشه
    .با این گین وعرض باند op amp 741 جواب میده
    3-خروجی op ap از طریق اپتوکوپلر به میکرو منقل خواهد شد. با انتخاب بایاس مناسب برای اپتو کوپلر ولتاژ 2.5 ولت دی سی توسط ترانزیستور خروجی اپتو کوپلر ساخته می شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
      1-برای حذف نویز برای قسمت صوت بایستی منبع تغذیه جداگانه در نظر گرفت.

2- یک طبقه با گین حدود 150 که با op amp ساخته میشود و2.5 ولت دی سی خروجی از طریق اعمال ولتاژ دی سی به پین ورودی مثبت آن ایجاد میشه .
      در ضمن این تقویت کننده بایستی عمل فیلتر پایین گذر با عرض باند 4 کیلو هرتز روانجام بده که برای اینکار می توان بعد از اینکه اندازه دقیق گین و در نتیجه مقاومت فیدبک مشخص شد یک خازن با مقدار مناسب با مقاومت فید بک موازی کرد وبرای فرکانس 50 هرتز هم یک خازن با مقاومت وصل شده به ورودی موازی بشه
      .با این گین وعرض باند op amp 741 جواب میده/.
      سلام با تشکر از توجهتون من برای تغذیه از سوئیچینگ استفاده میکنم که مدارش جدا طراحی شده و آماده است توی رنج 5 تا 12 اگر نیاز باشه میتونم منبع جدید طراحی کنم.
      برای dc هم یه adder استفاده میکنم همونطور که خودتون هم گفتید.
      مشکل من قسمت امپلی فایر ، فیلتر، پری امپ مداره اگر ممکنه توی این قسمت یه مقدار بیشتر توضیح بدید .با تشکر

دیدگاه

مدار عکس زیر یک طرح اولیه برا اینکار است.
        هم زمین وهم ولتاژمنبع تغذیه های قبل وبعد اپتوکوپلر بایستی یزوله باشند

خازن c1 فرکانس 50 هرتز وخازن c5 فرکانس 4 کیلو هرتز را تعیین می کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
          مدار عکس زیر یک طرح اولیه برا اینکار است.
          هم زمین وهم ولتاژمنبع تغذیه های قبل وبعد اپتوکوپلر بایستی یزوله باشند

خازن c1 فرکانس 50 هرتز وخازن c5 فرکانس 4 کیلو هرتز را تعیین می کنند
          سلام ممنون از بابت مداری که گذاشتید.
          فقط اگر ممکنه یه مقداری در موردش توضیح بدید اپتو کوپلر را برا جلوگیری از انتشار نویز تغذیه ها گذاشتید؟؟؟
          قسمت بعد از اپتو کوپلر برای فیلتر صوتی بایاس شده؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O.M.I.D
            سلام ممنون از بابت مداری که گذاشتید.
            فقط اگر ممکنه یه مقداری در موردش توضیح بدید اپتو کوپلر را برا جلوگیری از انتشار نویز تغذیه ها گذاشتید؟؟؟
            قسمت بعد از اپتو کوپلر برای فیلتر صوتی بایاس شده؟؟
            سلام
            اپتو کوپلر برای نویزه و دو مقاومت 10 کیلو اخر برای اضافه کردن ولتاژ دی سی 2.5 ولت به خروجی هست .برای اینکه ولتاژ دی سی دقیق باشه بهتره یک پتانسیومتر هم با مقاومت سری بشه تا ولتاژ دی سی خروجی دقیق تنظیم بشه. اگر ولتاژ دی سی کلکتور اپتوکوپلر دقیقا 2.5 ولت تنظیم بشه نیازی به مقاومتها و خازن 100uf بعد از اپتو کوپلر هم نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X