اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی 12 ولتی برای بلندگو بوقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی 12 ولتی برای بلندگو بوقی

سلام
    من نیاز به یه آمپلی دارم که با 12 ولت کار کنه و توانش بالای 50 وات واقعی باشه که در واقع برای بلندگوی آژیر ماشین میخوام که در فرکانس حدودی 700Hz تا 1.5KHz کار میکنه.
    از دوستان و اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم.
    از آی سی TDA1562 استفاده کردم که راضی کننده نبود. ( شایدم تغذیه م زیاد جریان نمیداد )
    ممنون

پاسخ : آمپلی 12 ولتی برای بلندگو بوقی

واو 50 وات از 12 ولت!!!
    چه انتظاری داری ؟؟؟؟ [-(
    بهترین آمپلی ها ی 12 ولتی هم نمیتونند بیش از 40 وات از برق 12 ولت تامین کنند :angry:
    50 وات برای آژیر زیاده ~x(
    فکر کن!!! :-?
    بلندگوهای بوقی مساجد 50 واتن! :
    بلندگوهای بوقی کوچیک(آژیر) 15 واتن! :
    بلندگوهای دستی(نون خشکیا!!)10 واتن! :
    ولی شاید tda1557کارت رو راه انداخت :
    22 وات استریوست
    کیفیت وصداش عالیه >-
    :bye

دیدگاه

خیلی ممنون دوست گرامی
      همون TDA1562Q رو تونستم با یه ترفندی قویتر از قبل جواب بگیرم.
      ضمنا تولید 50 وات از 12 ولت زیاد سخت نیست. خیلی از آی سی های پخش های ماشین خروجیشون نزدیک این مقدار هستش که اونم 4 تاست ( دوتا استریو ) و آمپلی های اکسترنال ماشین هم که خودت میدونی
      1557 که خیلی ضعیفه! 22 وات بیشتر نیس!
      من 50 واتو فقط برای آژیر نمیخوام باید صدای یه میکروفن دینامیکی رو ( البته با مدار پری ) حسابی پخش کنه
      بازم ممنون که جواب دادی

دیدگاه

بله میتونید توان های خیلی بیشتر هم بگیرید اما نه بدون اینورتر،اگه توان بالا میخواید اول باید با یه اینورتر ولتاژ مورد نیاز رو از باطری ماشین تولید کنید و الا با 12 ولت خود ماشین کار خاصی نمیشه کرد...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          بله میتونید توان های خیلی بیشتر هم بگیرید اما نه بدون اینورتر،اگه توان بالا میخواید اول باید با یه اینورتر ولتاژ مورد نیاز رو از باطری ماشین تولید کنید و الا با 12 ولت خود ماشین کار خاصی نمیشه کرد...
          بله 100% همینطوره

دیدگاه

شما که کیفیت نیاز ندارید چون اژیره میتونید tda2030 یا tda2005 رو بریج و پارالل استفاده کنید که بجورایی بشه50 واتی گیرآورد البته RMS
            ولی برای بوق و آلارم ها بیشتر ترانزیستوری استفاده میکنن c945 گرفته تا 3055
            ایسی tda4445 هم واسه اژیر خوبه
            هست La47536 که 12ولت و 50 وات باشه ولی اون حیفشه دیگهBTL و شخصیتی واسه خودش تو آلارم و بوق حروم بشه!!! :bye
            سعی کنید خروجی اسپیکر4 اهم یا 2 اهم بزارید که توانتون خیلی بهتر وبیشتر بشه البته فقط تو زمینه بوق و..
            در ضمن وات خودش دنیایی داره و 50 وات 10 وات یا .. رو بی اطلاع نگین چون وات واقعی همین اندازش کفایت یه سالن رو میکنه
            اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
            X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
            http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
              شما که کیفیت نیاز ندارید چون اژیره میتونید tda2030 یا tda2005 رو بریج و پارالل استفاده کنید که بجورایی بشه50 واتی گیرآورد البته RMS
              ولی برای بوق و آلارم ها بیشتر ترانزیستوری استفاده میکنن c945 گرفته تا 3055
              ایسی tda4445 هم واسه اژیر خوبه
              هست La47536 که 12ولت و 50 وات باشه ولی اون حیفشه دیگهBTL و شخصیتی واسه خودش تو آلارم و بوق حروم بشه!!! :bye
              سعی کنید خروجی اسپیکر4 اهم یا 2 اهم بزارید که توانتون خیلی بهتر وبیشتر بشه البته فقط تو زمینه بوق و..
              در ضمن وات خودش دنیایی داره و 50 وات 10 وات یا .. رو بی اطلاع نگین چون وات واقعی همین اندازش کفایت یه سالن رو میکنه
              کمال تشکر رو ازت دارم ساسان جان عزیز
              این آمپلی فقط برای آژیر نیست و قراره یه میکروفن هم راه بندازه که براش پری ، فیلتر میان گذر و نویزگیر مخصوص هم طرح کردم که صدای خیلی خوبی داره.
              در حال حاضر TDA1562Q خیلی خوب جواب کارم رو داده ( البته تو محیط بسته ) باید تو فضای باز هم تست کنم، چون این سیستم درواقع برای ماشین های پلیس، آمبولانس، آتش نشانی و غیره مصرف داره. هم آژیر ، هم تقویت صدای میکروفن.
              در رابطه با توان هم باید عرض کنم که حق با شماست و خودم رو این موضوع خیلی تحقیق کردم ( یه مدتی تعمیرکار سیستم های صوت و موزیک بودم ) توان واقعی رو فقط رو بعضی از سیستم های آمریکایی و ایتالیایی دیدم. بقیه که تایوان، کره و چین بودن ، در اصطلاح خودمون PMPO هم نبودن چه برسه RMS !
              راستی TDA2030 رو یا باید دوبل تغذیه کنی یا بیشتر از 20 ولت برای تغذیه تک بهش بدی وگرنه اصلا جالب نمیشه! خروجی 2005 هم که واقعا کمه (البته برای نیاز من )
              برای مدارات ترانزیستوری هم جا ندارم و با 12 ولت هم که صدای زیادی نمیشه ازشون گرفت! با اون یکی آی سی ها هنوز کار نکردم.
              درکل تجربه زیادی در رابطه با بهترین آمپلی برای بلندگوهی بوقی نداشتم که اونم رفع شد. ممنون از همگی
              امیدوارم من هم بتونم به دوستان کمکی بکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X