اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای خرید باند برای دستگاه اکو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای خرید باند برای دستگاه اکو

سلام به دوستان عزیز
    دوستان یک مشورت می خواهم. از بین شرکت های داخلی تولید کننده باند اکو صدای کدام یک را شنیده و می پسندید؟
    1) چنگ 2) جاسکو 3 ) بی اند سی 3 ) دی اند دی 4 ) باندیران 5) سکام 6) شرکت های دیگر
    با تشکر

پاسخ : درخواست راهنمایی برای خرید باند برای دستگاه اکو

سلام باند های چنگ خوبند خصوصا مدل ps550 که صدای عالی داره
    تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
    تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

تمام این شرکتها فقط وارد کننده هستند و توی ایران داخل جعبه بسته میشن. البته گاهاً حتی بسته شده وارد میشن. اینجا فقط ریمارک میشن. همشون خوبند ولی بستگی به مدل اونها و نوع مصرف شما و از همه مهمتر سیستم صوتی شما متفاوتند. من خودم صدای همشون رو شنیدم ولی باندیران جالب نیست. بقیه هم بسته به قیمت جواب خوبی میدن. مثلاً بی اند سی اگه اصل باشه صدای پری داره. ولی اگه اصل باشه. سامی صدای متوسطی داره ولی مرگ نداره. من به aV400 وصلش کردم داش جر میخورد اما نسوخت. کلاً من سوختنش رو نه دیدم نه شنیدم. حرفه ای تر بخوای CK که اصلیش ایتالیایی است و حدود 200 تومن بلنگوی اونه و باید خودت توی جعبه ببندی.
      فکر کنم CK رو بشه توی امجد پیدا کرد. RCF هم بد نیست. 12 اینچ 8 اهم هم داره که شدیداً پرتاب صدای بالایی داره.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد اشک
        راستش من قصد داشتم جعبه فایبر گلس پلاستیکی به صورت خام بخرم تو پاساژ فتوت یک جا قیمت کردم گفت 50 تومن . بلندگو هم چند تا مارک داشت به اسم هایleem و b&c و dp که قیمت هاش به ترتیب 35000 و 55000 و 65000 تومن بودند . نظرتون چیه ؟
        بلندگوی خام مارک خاصی مد نظرتون هست؟
        با تشکر

دیدگاه

ببینم این جعبه ای که گفتی ساخت باندیران که نیست.؟؟
          عکسش رو نداری؟؟
          اگه ایرانی باشه مفت نمیارزه ها.
          CK نداشت؟؟ اینها همشون چینی هستند .

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد اشک
            ببینم این جعبه ای که گفتی ساخت باندیران که نیست.؟؟
            نه - مگه جعبه های ساخت باندیران خوب نیستند؟
            عکسش رو نداری؟؟
            جناب اشک این شکلی بود البته مارک نداشت

اگه ایرانی باشه مفت نمیارزه ها.
            CK نداشت؟؟ اینها همشون چینی هستند .
            ایرانی منظورتون چه مارکی هست؟
            منظورتون از ck جعبه هست یا بلندگو ؟
            استاد این بلندگوهایی که مثلا" شرکت هایی ایرانی مثل جاسکو تو باند های چوبی مونتاژ می کنه چه جوری هستند ؟؟؟ نظرتون در مورد اونها چیه ؟؟
            با تشکر

دیدگاه

برو سراغ مارکهای خارجی ، خدایی خیلی از این مارک های ایرانی کلاه سر مردم میزارن !

خیلیاشون اصولی طراحی نمیکنن و فقط بلدند یه جعبه چوبی بسازن که توش یه باند جا بشه !

مارکهایی مثل Dynacord - EV - JBL - Montarbo اگر اصل باشند حرف ندارند ، ولی قیمتشون هم حرف نداره :mrgreen:

دیدگاه

دقیقاً حق با محمد جان هست. کیفیت فونیک یا FBT هم عالیه ولی قیمتهاش سکته ات میده. یه مدل فونیک دیدم 600 تومن. جفتی 1500000.
                CK اسم خود بلنگوی تنهاست. اصلیش باید حدود 200 تومن باشه. من 2 سال پیش از یه تاجر خریدم دو نه ای 160 تومن. خیلی صدای لطیفی داشت. فول رنج هم بود. هنوزم دارند کار میکنند. تنها عیبشون اینه که خیلی خیلی خیلی به ضربه حساس هستند. از یه متری بندازیش دیگه صداش به درد نمیخوره.
                جعبه ایرانی هم داریم. باندیران یا همون بانیکو داره میزنه که مفت نمیارزه. انگار بلنگو رو گرفتی کف دستت.
                اگه جعبه چوبی خواستی حتماً ذوزنقه ای بگیر. صداش بهتره.
                بلندگوهای جاس و.... هم بد نیستند ولی اکثراً بلنگوهای تایوان و کره روش بستند. سامی هم مال کره است خوبه.
                برای کجا میخوای؟؟ چه مصرفی داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk

بلندگوهای جاس و.... هم بد نیستند ولی اکثراً بلنگوهای تایوان و کره روش بستند. سامی هم مال کره است خوبه.
                  برای کجا میخوای؟؟ چه مصرفی داری؟
                  سلام و تشکر
                  راستش برای یک حسینیه می خوام دو تا باند مکعبی داره ولی صدا کم هست . دستگاه هم چنگ بتا 1600 هست که تقریبا" قدیمی هست. به نظرتون نمایندگی های جاس بلندگو خام می فروشند؟
                  با تشکر

دیدگاه

پس اگه اینطوره به نظر من همون سامی رو بخر. با جعبه فکر کنم 100 تومن در بیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      پس اگه اینطوره به نظر من همون سامی رو بخر. با جعبه فکر کنم 100 تومن در بیاد.
                      جناب اشک من تا حالا مارک سامی رو نشنیده بودم از شرکت های ایرانی هست یا خارجی ؟
                      به نظرتون کجا میشه تهیه اش کرد با تشکر

دیدگاه

جناب اشک من تا حالا مارک سامی رو نشنیده بودم از شرکت های ایرانی هست یا خارجی ؟عکسی ازش ندارید؟
                        به نظرتون کجا میشه تهیه اش کرد با تشکر

دیدگاه

سامی اسم خود بلنگو ست. باند کامل نیست. ساخت کره است. همه جا هم هست. قم که فراوونه. صداش عالی نیست ولی خوبه ولی مرگ نداره. من 4 تاشو به یه پاور 600 واتی دادم. توی عاشورا توی فضای باز. انقدر بهش ولوم دادم که وقتی مداح میخوند مثل ساب بالا پایین میپرید طوری منتظر بودم هر لحظه بترکه. ولی انگار نه انگار. مگنت بوبین بزرگی داره. کلاً خیال سوختن ندارند. یه جرایی عمری کار میکنه.
                          موفق باشید. :bye

دیدگاه

سلام استاد اشک
                            امروز رفته بودم برای باند جمهوری سوال کنم از چند تا مغازه پرسیدم گفتند جعبه باند چوبی برای مداحی بهتر جواب میده تا پلاستیکی؟ نظر شما چیه؟
                            در ضمن یک مغازه پیدا کردم که وارد کننده بلندگوی خام هست به اسم پارسی تو همون چهار راه سی تیر . اونجا هم رفتم فقط بی اند سی داشت که می داد دونه ای 38000 چینی . البته همین چینی رو تو چند تا مغازه دیگه پرسیدم گفتند 68000 تومن.حالا نمی دونم فرقشون چی هست ؟

دیدگاه

استاد اشک اینا بدرد موزیک هم میخورن؟فول رنج 12 اینچ برای موزیک چه مدلهایی هست؟قیمت ها در چه حدود هست؟
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X