با سلام خدمت دوستان من چندی پیش یک stk4392 خریدم و طبق شماتیک مدار را جمع کردم ولی در صدای کم یعنی وقتی که ولوم را یک کمی باز میکنید صداش بد کیفیت هستش و ریپ میزنه در کل کیفیت نداره و این مشکل را خیلی از دوستان دارند اگه طبق شماتیک جمع کنند این مشکل را دارند من این مشکل را حل کردم و خواستم دوستانی که این مشکل را دارند مشکلشون رفع بشود و قضیه این است که اگه طبق شماتیک پایه های 2به5 و11به14 با یک مقاومت 12k به هم وصل شدن و این اشتباه است به جای مقاومت 12k از مقاومت 1k2 باید استفاده کنید به همین سادگی این دو مقاومت را تعویض کنید مشکل حله واقعا صدا عالی میشه تست شده است چون خودم این کار را کردم و جواب داد دوستانی که مشکلشون حل شده تشکر یادتون نره
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
حل مشکل stk4392 در صدای کم
Collapse
X
-
پاسخ : حل مشکل stk4392 در صدای کم
سلام دوست عزیز
اون مقاومتهایی که کاهش دادی، درواقع تعیین کننده بهره خروجی هر طبقه هستن!
12K مقدار اشتباهی نیست! اگه صدات کیفیت نداشته ، احتمالا یا تغذیه ات کم بوده ( شایدم خوب صاف نشده ) یا دامنه سیگنال ورودیت زیاد بوده!
شما با کاهش مقاومت گین ، مدارو برای ورودی های قویتر بایاس کردی!
برای تفهیم این موضوع ، یه پتانسیومتر 10K با 1.2K سری کن و تو توان متوسط ، شروع کن به چرخوندن پتانس. بعد نتیجه رو عنوان کن
-
سلام بله حرف شما درسته خودم هم به این نتیجه رسیده بودم ولی داشتم روش کار می کردم منبع تغذیه با دوتا0470 میکرو صاف کردم نشد و مقاومت را به10k رسوندم به نتیجه قابل قبولی رسیدم که هم توان کم نشه و هم صدا خراب نشه با تشکر از توصیه و وتوجه شما به این موضوع بدرودکارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد فلاحیسلام
چند تا سوال
اول این ای سی رو چند خریدید؟
دوم من دیتا شیت این ای سی رو پیدا کردم فقط 2 صفحه بود. چرا؟
من هم می خوام شروع کنم با این ای سی کار کنم
راهنمایی کنید ممنون از همتون
ایسیه خوبیه خیلی عالیه توانش دوتا 15 واته . تغذیه تک هم میخواد . کیفیت خیلی عالی ای داره . من که حال کردم باهاش . با تغذیه 32dc تک راش انداختم هر باندی بهش زدم کم نیاورد .
تو دیتاشیتش شماره قطعاتو نزده پس تو گوگل باید دنبال سشماتیکش بگردی مثل این :
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه
-
سلام و عرض خسته نباشید به همه ی اساتید.
من این امپ رو تازه گرفتم یه دیود پل و چند تا خازن هم گرفتم واسش یه صافی درست کردم یه ترانس 24ولت سه سر داشتم که الان از دو سرش استفاده میکنم .موقه که روشن کردم تو صدای کم کیفیت نداشت بعد از یک دقیقه سه تاخازن کوچیک بالایی وسطیش ترکید حالا شما میگید من چیکار کنم؟
یه صافی خوب بهم پیشنهاد کنید/ولتاز ترانس/و بجای اون خازن چه خازن دیگه پیشنهاد میکنید/
فقط اگه میشه سریع تر جوابم رو بدید چند روز دیگه مرخصیم تموم باید برم سربازی
دیدگاه
-
خازنها در 3 شرایط میترکند:
1- دمای بالای 105 درجه
2- ولتاژ بالاتر از حد توان خازن
3- ولتاژ معکوس
مورد اول در مورد شما صدق نمیکنه. مورد دوم و سوم رو چک کن.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
دیدگاه