اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Dolby Digital And DTS Sound

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Dolby Digital And DTS Sound

سلام

1 میخواستم از مدیر انجمن خواهش کنم انجمنی برای مهندسی صدا نیز لطف کنن ایجاد بکنن

2 من میخوام به صورت حرفه ای صدا برداری و صداگذاری فیلم و موزیک (صدای Dolby Digital و DTS ) رو یاد بگیرم.دوستان اگر لطف کنن منو راهنمایی کنن و یا اگر کتاب یا وب سایت فارسی رو به من معرفی کنن ممنون میشم.

من دنبال موارد زیر هستم:

اصول و مبانی سیگنال های صوتی(به صورت علمی و مهندسی)

برنامه های حرفه ای و استاندارد برای ضبط و میکس صدای فیلم و موزیک (نرم افزاری که بتوان در آن با صدای 5.1 و 7.1 کار کرد و نرم افزاری باشد که استودیو ها از آن استفاده می کنند)

روش های ضبط آنالوگ و دیجیتال موسیقی و صدابرداری فیلم(استاندارد های جهانی برای ضبط صدای فیلم و موزیک)

شناخت استانداردهای جهانی برای طراحی صدای 5.1 و 7.1 برای فیلم و موزیک

میدونم خیلی سوال پرسیدم.دوستان لطف کنن اگر یک کلمه هم بتونن منو راهنمایی کنن برای من مفید و با ارزش هست
    با تشکر

پاسخ : Dolby Digital And DTS Sound

سلام
    برای یاد گیری صدابرداری نیاز هست تا کار با میکسر های صوتی رو یاد بگیرید برای شروع وبلاگ پرشین آوا رو در گوگل سرچ کرده و مطالب آن را دنبال کنید
    موفق باشید

دیدگاه

سلام
      اینجا تالار مدارات صوتی هست و خیلی به مهارتهای صوتی مربوط نیست ،

اما به نظرمن این موضوع در ایران زیر شاخه ای از مهارتهای تصویری باشه ؛
      مثل فیلم سازی که مهارتهاش در صدا و سیما یاد داده میشه صدابرداری هم همینطور . و چون دستگاههای حرفه ای میخواد احتمالا باید آموزش عملی بری.

اگه مدیران عزیز نکشنم :-SS ( :mrgreen : میتونی در تالار گفتگوی دیگری که انجمن ویرایش فیلم یا موسیقی داره شرکت کنی ، اونجا افرادی هستن که راهنماییت میکنن . مثلا نرم افزار Edius یا Adobe illustrator در استودیوهای تصویری استفاده میشد. نرم افزار تخصصی صوت نمیشناسم ... برای کارهای ساده من از Wave Editor در Nero استفاده میکنم : (دوکاناله هست)

همونکاری که گفتم و گفت بکن :rolleyes:
      وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

برای ساخت صدای 5.1 و 7.1 من دوتا برنامه میشناسم یکی ش توی Nero هست (WaveEditor منظورم نیست الان هم رو سیستم Nero ندارم میگم) که داره خودم دیدم 8 خط صدا با هم میتونی مونتاژ کنی برای 7.1 و 6 خط برای 5.1 ولی برنامه Adobe Audition هست که تخصصی رو صدا کار میکنه ولی نمیدونم Multichannel هست یا نه

خیلی موضوع خوبی چیزی که تو فیلم های ایرانی اصلا بهش توجه نمیکنند

دیدگاه

کارت صداها و سیستم های پخش ما دو کانال هستش،اصلا میشه یه دستگاه مثلا 7.1 کانال رو به این جور سیستمی وصل کرد ؟
          رازی در کار نبود

دیدگاه

اون برنامه Nero فکر کنم Sound Track باشه

کارت صوتها معمولا چند کانال هستن مثل مال من ( onboard ) فقط باید تنظیمش کنید مثلا 8 کانال برای 7.1

وقتی تو نیستی
            نه هست های ما چونانکه بایدند
            نه باید ها...
            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              کارت صداها و سیستم های پخش ما دو کانال هستش،اصلا میشه یه دستگاه مثلا 7.1 کانال رو به این جور سیستمی وصل کرد ؟

7.1 کانال رو باید به خروجیهای 7.1 بزنی ( مادر بوردهای جدید اکثرشون دارن )
              در ضمن مثلا اون فیلمی که شما میخوای پخشش کنی باید حداقل 5.1 کانال باشه تا صداهای اصلی پخش بشه
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

دوست عزیز من اگه مهندسی صدا بلد بودم الان اینجا نبودم. داشتم پولهامو میشموردم. :mrgreen:
                حالا اگه سایر دوستان بلد هستند چشم ایجاد میکنیم. ما کلاً دست به ایجادمون خوبه.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X