اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی آیسی کوچک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی آیسی کوچک

می تونین از ka2209 هم استفاده کنین
    پین به پین با tda2822m سازگاره

http://www.classiccmp.org/rtellason/chipdata/ka2209.pdf

دیدگاه

با سلام
      از دوستان کسی آیسی ای با توان تقریبی 1 وات برای کارهای معمولی که لااقل کیفیتی بهتر از LM386 و یا TDA2822 داشته باشه سراغ داره؟

با تشکر
      سلام

حال شما خوب میباشد ؟

ببینید دوستان ایسی های زیادی معرفی کردن اولا اگه ترانزیستوری باشه به نظر من بهتره مثل این :

یا از ایسی TA7313 خداییش کیفیت عالی داره این ایسی رو من فکر کنم 7 سال پیش از مهران کیت گرفتم ( کیت آماده) خداییش کیفیت داشت هنوزم دارمش همین چند روز پیش امتحانش کردم عالی بود توانش نیم وات (( 500MW )) هست عالیه

AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام آقا مازیار
        ایشون مداری میخواستن که کم حجم و با کیفیت باشه. تعداد قطعاتشم کم باشه. این مداری شما گذاشتی که فقط 3تا ترانزیستور داره oo:
        در بحث کیفیت بستگی داره تعریف شما از کیفیت چی باشه؟! هر کسی بسته به سلیقه شنیداریش میگه.
        این آی سی که من گفتم ساخت شرکت فیلیپس هست و جزو آی سی های HiFi هست. و خیلی ها به این شرکت در زمینه ساخت چیپ های اماده صوتی ایمان دارند. تو اکثر دستگاههای الکترونیکی اعم از موبایل و mp3Player آی سی پردازش صداشون فیلیپسه.

امیدوارم دوست خوبمون انتخاب درستی انجام بدن.

موفق باشید.
        I Love Music

دیدگاه

سلام مجدد به همه دوستان
          اون آی سی هایی که اشاره شد رو نتونستم پیدا کنم(به تهران هم دسترسی نداشتم) برای همین یه TDA2822 دیگه گذاشتم و جالب اینکه خیلی بهتر از اونی که داشتم جواب میداد و هیچ دلیلی نمیشه داشته باشه غیر از اینکه اون اولی یکی از اجناس مزخرف چینی بود.
          منتها این آی سی زیادی به اتصال کوتاه خروجی حساسه و موقع تست درجا سوخت. ولی در کل برای کار ما خوب جواب میده.
          حالا یخورده بریم و تخصصی تر نگاه کنیم شاید این آیسی هم حذف شد :mrgreen:

ما توی مدار یه دونه TL082 داریم که نقش بافر صدا رو داه و صدا رو به ورودی آیسی آمپلی میده. نمیشه یه مدار طراحی کرد (با ترانزیستور) که کم حجم باشه و بتونه با تغذیه 12 ولت حدود 1 وات رو به بلند گو اعمال کنه؟ در ضمن این آمپلی شاید کلا نیم ساعت تو روز قرار باشه کار کنه

با تشکر
          نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

میتونین از BD136 استفاده کنید،دونه ای 100 تومنه عمده بگیرید که ارزونتر هم میفته
            رازی در کار نبود

دیدگاه

مدارش رو چیکار کنم؟؟
              به چه طریقی باید ببندمش؟
              چون تغذیه دوبل نداریم و منم زیاد از مدارات آمپلی ترانزیستوری سر در نمیارم.
              با تشکر

دیدگاه

دیتاشیت ترانزیستور رو ببینید اگه مورد پسند بود شماتیکشو پیاده می کنم براتون
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  دیتاشیت ترانزیستور رو ببینید اگه مورد پسند بود شماتیکشو پیاده می کنم براتون
                  =))
                  افتادم یاد کفش فروشی!!!!!!!!!!!!!!!!

برای من در ابتدا سادگی و کم حجم بودن و سپس کیفیت و قیمت مهمه. چون زیاد قرار نیست کار کنه و فقط مثل طوطی باید یه چیز رو تکرار کنه. برای همینه که هی مزاحم مهندسین این انجمن میشم. بازم معذرت میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط س.پارســا
                    =))
                    افتادم یاد کفش فروشی!!!!!!!!!!!!!!!!
                    طبیعیه همه چیز خانما رو یاد خرید میندازه
                    آخه باید از روی مدار آماده شماتیکو پیاده کنم این مدار برای voice هست و کیفیت زیادی نداره اما حسنش ارزونی و قطعات کم هست،سعی میکنم زودتر پیادش کنم و نقشه رو براتون بزارم
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                      طبیعیه همه چیز خانما رو یاد خرید میندازه
                      oo:

=))
                      بسیار سپاسگذارم

همین الان خودم داشتم اون مداری رو که آقا مازیار در چند پست پیش گذاشته بودن شبیه سازی میکردم(ORCAD)
                      اما جواب نداد و بهره خیلی پایینی داشت. با یه سری تغییرات بهرش به 10 رسید!!!!!!!!
                      یا مدار اشتباهه و یا شایدم من اشتباه کردم!

دیدگاه

TBA820 هم خوبه :

وقتی تو نیستی
                        نه هست های ما چونانکه بایدند
                        نه باید ها...
                        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                        روز مباداســـت !

دیدگاه

برای چه کاری میخواهید.LM386 کارتون رو راه نمیاندازه؟
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام :

این مدارم برای کارای عمومی تقویت کننده خوبه

برای دیدن بهتر - در سیستم خود ذخیره کنید

به جای اون ترانزیستور های کوچیک میشه از C945 و A733 استفاده کنید

تغذیه هم از 12 به بالا جواب میده

توانشم زیر 10 وات هست

کم خرج و جم جورم هست

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام
                              در این مورد رزنج خیلی زیادی از آی سی ها هستند
                              مثل آی سی LM380 یا LA4140 یا TA7368 که اگر کیفیت اون براتون مهمه خودم شخصا TA7368 رو توصیه میکنم
                              تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

درود بر شما

واقعا دوستان آی سی های کوچک خوبی را پیشنهاد کردن چون اغلب اونها را در مدارهای مختلف دیده بودم و با چندتایی هم تازه آشنا شدم که از این بابت تشکر می کنم، ولی جایی به چشمم نخورد که همکار محترم ما شرایط کار ، نوع بار خروجی از لحاظ امپدانس و . . . ، امپدانس ورودی ، دامنه ولتاژ ورودی و یا حتی شکل موج ورودی را به صورت واضح تعریف کرده باشند ؟ فقط یک اشاره ای بود که روزی نیم ساعت باید مثل طوطی یک چیزی را تکرار کنه!!!

اطلاعات کامل یا سئوال دقیق = دست یابی دقیق تر در زمان کمتر => زدن به هدف

good job
                                شاد و تندرست باشید
                                دوستدارتان
                                مهدی حریری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X