اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال در مورد STK402-070

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سئوال در مورد STK402-070

نوشته اصلی توسط New-Ray
    خدمت دوستان گلم عرض کنم که منم تا حالا چندین بار به این موضوع ولتاژ اضافی برخوردم .
    رگلاتور برای قدرت بالا مناسب نیست ؛ چون مدار جریان پیک زیادی میکشه و افت تغذیه زیاد هست ، ولتاژ رگولاتور ثابت نمیشه !!

من پیشنهاد میکنم اگه تجربه داری ترانس رو باز کن و سیم پیچ ثانویه رو ضمن باز کردن تعداد حلقه هاشم بشمار.
    بعد با توجه به تعداد دور و ولتاژ ثانویه ، مقدار سیم پیچ رو کاهش بده. برای مثال اگه ترانس 100 ولت ، 100 دور ثانویه داشته باشه یعنی هر 1 دور 1 ولت هست و برای 80 ولت باید 20 ولت کم کنیم (یعنی 20 دور ).
    B-)
    البته Vm که ولتاژ ماکزیمم هست :mrgreen: .
    بعد از یکسو سازی Vm داریم که در ترانس شما میشه 54 ولت و ولتمتر dc اینو نشون میده. البته اگه بار به مدار وصل بشه یکم فرق میکنه.
    اصلا شما این خط آخرو بیخیال شو این فرمول:

ولتاژ ac ترانس ضربدر 1.41 میشه ولتاژ dc خروجی (دوسر خازن تغذیه)
    سلام New-Ray جان
    در مورد ولتاژ ماکزیمم و یا موثر بحث زیاده! من خواستم بدون پیچیدگی یه راه حل ساده در اختیار دوستمون قرار بدم. :biggrin:
    بحثش منو یا دوره کاردانی میندازه!!!! :nerd:

hs67 جان عزیز عرض ادب
    تو هیچ مدار قدرت بالای صوتی چشمت به رگولاتور نخواهد خورد ( مگه اینک واسه OpAmp باشه یا تقویت میانی ) دلیلشم New-Ray فرمودن!

راه کم کردن تعداد ثانویه مناسبه ولی دوبل 54 ولت جون میده برای Av200 ( البته اگه اشتباه نگفته باشم :rolleyes: ) یا همون آمپلی ماسفت با IRFP240/9240 :nice:

دیدگاه

با سلام به دوستان عجب تاپبک بحث بر انگیزی خودتان را کنترل کنید وگرنه آقا ashk میاد دره تاپیک را تخته میکند و باز ممنونم از یاریتان آقا محمد پرسیده بودید ترانس چند شده والا 6 سیم یعنی 2تا 40 ولت داره و قیمت 75000تومان و new ray پیشنهاد سیم پیچی دادن که اون کار را هم میشه انجام داد و شما hs67 هیچ اشکالی نداره شما میخواستین راهنمایی کنین و من هم نمیدانستم این تاپیک اینقدر برای شما جالب میشه بیخیال بحسو ادامه میدیم برای آمپلی ترانزیستوریبرام مشکله چونکه من ساکن کرمان هستم واینجا قطعات سخت گیر میاد همین stk را کل شهر را گشتم تا گیرم امد که لیست از مغازه دار گرفتم برای شما گذاشتم و دیگراینکه من خیلی وقت کمی برای انجام این کار دارم باید دنبال کارهای خودمم باشم یه چیز جمو جور باشه به هر حال شماتیک یه مدار ترانزیستوری بذارید یکی هم stk ببینم میتوانم قطعاتشو پیدا کنم یا نه من فقط شبها از ساعت 1به بعدمیتوانم بیام تو نت بخاطر کارم وقت زیادی ندارم واز اون تابلو برق تو کارگاه هم یه عکس میگیرم میزارم ببینید شما هم یه نظری بدید الان که این تاپیکو میزنم ساعت 2 شبه دارم خواب میرم بازم تشکر میکنم ازتون بدرود
      کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

با سلام از دوستان دیگه طالب یای نمیباشید واشکالی نداره ترانسو باز کردم دوباره پیچیدم و دوتا 30 و یکی همون 40 یعنی الان 3تا خروجی 3 سیم دارم با تشکر از همراهیتان بدرود دره تاپیک تخته میشود اگه مشکلی بود یه تاپیک جدید میزنم بدرود
        کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X