با سلام به دوستان من یه چند روزیه درگیر ساخت آمپلی هستم و یکی از دوستام این ایسیstk402-370 را به من معرفی کرد وگفت سه کاناله هست ومنهم دنبال دیتا شیت اون گشتم چیزی پیدا نکردم اگه از دوستان کسی میتوانه دیتا شیت یا شماتیک را پیدا کنه ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در مورد stk402-370
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در مورد stk402-370
یه سر اینجا بزن. شاید کمک کرد. چند تا 3 کانال داره.
http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=STK402-370خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
-
با سلام خدمت اشک عزیز من به این لینک سر زدم ولی تا 270 بیشتر نبود من 370 احتیاج دارم واز اونجایی که تنها سه کاناله ای که من دیدم همینه و نمیتوانم نمونه دیگری تهیه کنم باید شماتیک همین 370 را پیدا کنم ودر ضمن میتوانم از شماتیک270 استفاده کنم چونکه از یک سری هستند اگه هم 370 را برام پیدا کنید ممنون میشم خودم خیلی گشتم ندیدم فقط چند جا عکسش را دیدم با تشکرکارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ebi Foxtrikسلام که اینطوری شد :eek: :NO: :angry:بریم دنبال یک ایسی دیگه
ولی در کل STK وقتی میسوزه ، آدم دلش کباب میشه! این آی سی که گفتی هم دیگه اثری ازش نیس!
حالا اگه ماسفت گیرد نمیاد 2n3055 و Mj2955 که فکر کنم پیدا کنی. قدرت صداش خیلی بهتر از یه STK هستش.
دیدگاه
دیدگاه