اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست مدار آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست مدار آمپلی فایر

دوستان
    من نقشه یه مدار آمپلی فایر میخواستم که 2.1 باشه . خروجیش 50 تا 80 وات ار ام اس باشه
    و از سه مدل باند
    تویترو میدرنجو ووفر استفاده کنه
    قیمت تمام شده مدار خیلی زیاد نباشه (حدود 15 تا 25 هزار تومان )
    قطعاتشم تو بازار باشه

نقشه اینم اگه دارین بدین بهم مرمنون میشم

پیشاپیش از همه مرمنونم

پاسخ : در خواست مدار آمپلی فایر

سلام اولا خوش اومدی دوما بفرما اینم از این !! :read:

سیستم 2.1 از دوتا بلندگوی برای کانال چپ و راست و یک بلندگو برای ساب پس برای کانال چپ و راست میتونی از ایسی استفاده کنی و برای ساب از مدار زیر 50 وات رو جواب میده مطمئنّم چون هم خودم ساختم و هم اعضای این فروم همه راضی هستن عالیه قطعاتش هم مفت !
    با 24 دوبل هم عالی جواب میده

این برای ساب :

اینم فکر کنم شماتیک همون چیزیه که میخوای :

برای صدای کانال چپ و راست هم میتونی از دوتا ایسی TDA2030 استفاده کنی یا اگه خواستی میتونی از ایسی های سری STK استفاده کن

برای ساخت 2.1 باید یه فیلتر ورودی بسازی که 2 مدل بهت پیشنهاد میکنم یکی استفاده از ایسی pt2353 استفاده کنی دیتاشیتشو گزاشتم :

http://www.princeton.com.tw/download...oad=PT2353.pdf

یا میتونی از فیلتر اپ امپ زیر استفاده کنی : ( تست نکردم ولی باید جواب بده :

اگه سوالی بود در خدمتم
    دوستان هم کمکتون میکنن

با تشکّر

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
      مداراتی که آقا مازیار قرار دادن خیلی خوب کار میکنن.
      ولی باید یه لاین به کراس اور اضافه کنی برای میدرنج که الان فیلترشو دارم ولی عکسی از مدارش ندارم ( احتمالا تو تاپیک ها پیدا کنید ! )
      مدار فیلتر اکتیوی که ضمیمه کردن هم عالی کار میکنه و شبیه اش تو یکی از کتابای 300 مدار بود ( قبلا دیدم ، احتمالا خودشه ) . خیلی خوبه . فقط تغذیه OpAmp هاش هرچی صافتر باشه بهتره و برای هر OpAmp از دو تا خازن 100 نانو پلی استر برای حذف نویز ، مثبت و منفی تغذیه استفاده کنید.
      موفق باشید

دیدگاه

از راهنماییتون مرنونم :nice:

اوکی پس من شروع میکنم ببینیم به کجا میرسه اینا :biggrin:

باز اگه سوالی بود همینجا میپرسم
        مرسی

دیدگاه

من مدار فیلتر ساب رو تو پروتئوس شبیه سازی کردم .تا طبقه سوم خیلی خوب جواب میده و فرکانسهای بالا رو فیلتر میکنه ولی از طبقه سوم به بعد دیگه اصلا خروجی نداریم! چرا؟
          سبز --> خروجی سیگنال ژنراتور
          قرمز --> خروجی پ امپ اول
          آبی --> خروجی پ امپ سوم
          زرد--> خروجی پ امپ چهارم

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

مقاومت R23 را از پایه ولوم جدا کرده و مستقیماً به پایه آی سی وصل کنید. پایه کنار ولوم را هم به GND وصل کنید. ببینید نتیجه چیست؟
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              مقاومت R23 را از پایه ولوم جدا کرده و مستقیماً به پایه آی سی وصل کنید. پایه کنار ولوم را هم به GND وصل کنید. ببینید نتیجه چیست؟
              نه متعصفانه جواب نداد
              من فایل پروتئوس رو میزارم ببینید مشکل کجاست
              در ضمن کمی هم اختلاف فاز پیدا میشه این تو کیفیت صدا تاثیر نداره؟
              http://www.4shared.com/file/OXpcsUJx/sub_filter.html
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                نه متعصفانه جواب نداد
                من فایل پروتئوس رو میزارم ببینید مشکل کجاست
                در ضمن کمی هم اختلاف فاز پیدا میشه این تو کیفیت صدا تاثیر نداره؟
                http://www.4shared.com/file/OXpcsUJx/sub_filter.html
                وقت بخیر آقا امیر
                opAmp آخر لاین ساب ووفر برای تقویت یا تضعیف دامنه قرار داده شده که 180 درجه نسبت به ورودیش اختلاف فاز ایجاد میکنه.
                اگه از خروجی U6 راضی هستی ( یعنی دامنه سیگنال کافیه ) از U7 استفاده نکن. اگه نه که R24 رو اتصال کوتاه کن. اونوقت با چرخش R22 به سمت R23 دامنه تضعیف و با چرخش به سمت R21 ، دامنه تقویت خواهد شد.
                ضمنا بابت اختلاف فاز ایجاد شده نگران نباش ، اصلا محسوس نیست! اما اگه برات مهمه میتونی با اضافه کردن یه طبقه OpAmp دیگه ( البته با توجه به میزان اختلاف فاز ایجاد شده ) اون رو برطرف کنی.

دیدگاه

آقایون خانوما :biggrin: این مدار جواب میده ولی شما (آقای کاخکی) در رسم مدار یکم اشتباه کردید :read:
                  نمونش تغذیه دوبل opamp رو با زمین و مثبت یکی کردید. و مقاومت ورودی 4.7 کیلو رو حذف کردید که موجب اشباع شدن مدار میشه و ...
                  این عکس پاسخ فرکانسی و اسکوپ که از 10Hz تا 1kHz تست گرفتم. پاسخ عالی داره :

مازیار تو اینا رو از کجا میاری هاااا ؟؟ :mrgreen: :mrgreen:
                  جای تصویر جومونگ خالی بود گفتم یه چیز بزارم حیف و میل نشه
                  وقتی تو نیستی
                  نه هست های ما چونانکه بایدند
                  نه باید ها...
                  هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                  روز مباداســـت !

دیدگاه

ممنون ولی بازم جواب نگرفتم!اشتباه دیگه ای هم هست؟مداری نیست که نیاز به تغذیه دوبل نداشته باشه؟
                    میشه فایل خودتون رو بزارین؟

دیدگاه

من به فایل پروتئوس شما نگاه نکردم. OpAmp ها تو مدارات صوتی نیاز به تغذیه دوبل دارن. اما اگه از تغذیه تک استفاده میکنید ، باید برای نقاط GND زمین مجازی بسازین ( درواقع ولتاژ تغذیه رو نصف کنید )
                      برای این کار ، بجای اینکه زمین مدارو به منفی وصل کنید ، اونرو به نصف ولتاژ تغذیه اتصال بدید. یعنی مثلا با دو تا مقاومت 10K ولتاژ 12 ولت رو به 6 ولت تقسیم کنید و نقاط زمین ( GND ) مدار رو بهش اتصال بدید. با اینکار انگار مثبت و منفی 6 ولت رو به OpAmp اعمال کردید.
                      یه خازن 47 یا 100 میکرو هم بین این نقطه و منفی قرار بدید.
                      مثلا تو عکس پایین یه تقویت کننده معکوسگر با بهره 10 هست که از تغذیه تک استفاده شده :

این برای زمانی که شما فقط ولتاژ DC دارید. اما اگه ترانس داشته باشید ( بدون سر وسط ) هم میشه ولتاژ دوبل درست کرد. مثل مدار زیر :

فقط یادتون باشه مدار بالا بصورت نیم عمل میکنه و نیاز به رگوله کردن داره تا ریپل کمی داشته باشه ( میتونید از زنر استفاده کنید )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray

مازیار تو اینا رو از کجا میاری هاااا ؟؟
                        جای تصویر جومونگ خالی بود گفتم یه چیز بزارم حیف و میل نشه
                        داداش شما بگو چی میخوای واست بگیرم ؟ هرچی خواستی بگو !!! تارف میکنی ؟ بگو دیگه ! چرا نمیگی ؟ :mrgreen: :icon_razz: :rolleyes:

خوب معلومه برادر از گوگل
                        AV Maziton 100
                        Render By Artlantis Studio
                        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
                          خدمت همه مهندسای گل
                          امروز یکی بهم زنگ زد واسه باشگاه بدنسازیش یه امپ با بانداش میخواست حدود 120تومن
                          البته فلش خور :eek:
                          دایی های گل چی پیشنهاد میکنن؟؟؟؟؟؟
                          مدار بالا که اقا مازیارگفته رو ساختم واسه یه کی دیگه عالی بود
                          اگه pcbمداراتی که اقا مازیار گذاشته رو دارین واسم بذارین عالی میشه کلی دعاتون میکنم :job:
                          به جون دایی ها وقت ندارم برداشو در بیارم
                          راستی واسه فلشش چیکار کنم؟؟؟؟ :sad:
                          چیزی اماده تو بازار هست؟؟؟
                          امام هادی(ع)
                          آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
                          افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

دیدگاه

آقای کاخکی متاسفانه بعد از جواب دادن فایل پروتئوس رو پاک کردم ولی نقشه رو از نو ببند (فکر کنم دوتا خازن عدسی وسط مدار و به زمین وصل نکرده بودی...)
                            بعد همون چیزایی که دوستمون گفت انجام بده (تقسیم ولتاژ با دو مقاومت یکسان و خازن 100میکرو ) بعد هر نقطه از نقشه که به زمین GND وصل میشد بین دو مقاومت بزن. حالا منفی opamp به زمین تغذیه وصل میشه و برای ورودی باید یک خازن 10میکرو بزاری که سر منفی به طرف بیرونه. ضمنا مقاومت 4.7کیلو با ورودی سری میشه یادت نره !

نوشته اصلی توسط maziyar123
                            داداش شما بگو چی میخوای واست بگیرم ؟ هرچی خواستی بگو !!! تارف میکنی ؟ بگو دیگه ! چرا نمیگی ؟

خوب معلومه برادر از گوگل
                            بی زحمت یه مدار باحال Air Taser میخواستم :twisted: برام PM کن ، بچه های اینجا خطرناکن مخصوصا HS67 :mrgreen:

نوشته اصلی توسط sadegh.sys
                            سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
                            خدمت همه مهندسای گل
                            امروز یکی بهم زنگ زد واسه باشگاه بدنسازیش یه امپ با بانداش میخواست حدود 120تومن
                            البته فلش خور
                            دایی های گل چی پیشنهاد میکنن؟؟؟؟؟؟
                            مدار بالا که اقا مازیارگفته رو ساختم واسه یه کی دیگه عالی بود
                            اگه pcbمداراتی که اقا مازیار گذاشته رو دارین واسم بذارین عالی میشه کلی دعاتون میکنم
                            به جون دایی ها وقت ندارم برداشو در بیارم
                            راستی واسه فلشش چیکار کنم؟؟؟؟
                            چیزی اماده تو بازار هست؟؟؟
                            آماده هست ولی معمولا دستگاه کامله و باید بازش کنی ؛ حالا تهران یه چیزایی پیدا میشه
                            وقتی تو نیستی
                            نه هست های ما چونانکه بایدند
                            نه باید ها...
                            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

دستت درد نکنه چه چیزایی؟؟
                              جون حاجی بگو ؟؟ بگو دیگه ؟؟؟ خواهش!! تمنا!! گریه :cry2: !!
                              جون دایی بگو؟؟
                              راستی واسه این بابا تا120 با همه تشکیلاتش چی پیشنهاد میکنی؟؟؟
                              امام هادی(ع)
                              آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
                              افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X