اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین دوتا بلدگو 180W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین دوتا بلدگو 180W

من وقتی یه بار دیگه این جمله رو خوندم دیدم که هم میشه این جمله رو خوب درنظر گرفت هم میشه به یه منظور دیگه در نظر گرفت من متاسفم باید یه جور دیگه می گفتم بازم ببخشید
    نوشته اصلی توسط erfan m
    پرسیدم که دیدم دارم شما دوستان ازیت می کنم بی خیال شدم

دیدگاه

عرفان جان مشخصه که وسواسی هستی هم تو این پست آخریت معلومه هم تو حساسیتت واسه آمپلی،بنظرم یکم بی خیال شو اگه نه میشه از بهترین آمپلی های دنیا هم اشکال گرفت،هیچ آمپلی فایری کامل و بدون اشکال نیست (البته غیر از اینا که واسه سبزی فرشاس :mrgreen: :mrgreen
      رازی در کار نبود

دیدگاه

سه تا سوال بپرسم خوب می پرسم :mrgreen:
        برای STK4432 از ترانس 60V می خام بزارم چند امپر بخرم خوبه ؟ این ای سی چند امپر میکشه ؟
        PCB رو چه جوری نگاتیو کنم توی پرتوس ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
          برای STK4432 از ترانس 60V می خام بزارم چند امپر بخرم خوبه ؟ این ای سی چند امپر میکشه ؟
          60 ولت ؟ :eek: تا اونجا که من میدونم 35 دوبل هم stk رو راه میندازه اونم خیلی عالی ولی اگه ترانست جفت 60 ولته فکر کنم برای 4432 زیاد باشه

نگاتیو هم خوب خودت یاد بگیر :mrgreen: رفیقمون hs67 بلده :^O
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اونطور که تو مجله نوشته بود ترانس 50 ولت یک آمپر براش کافیه،ترانسشو اونموقع خود کانون 3 4 تومن میفروخت (اونموقع تو امجد بود کانون،شاید 8 9 سال پیش) که گرفتم و با همون استفاده کردم و خوب هم جواب داد،50 ولت بنظرم کافیه و بیشتر از 50 ولت نگیر چون همین 50 ولت وقتی یکسو بشه میشه 70 ولت و دیگه بالاتر از این برای 4432 خطرناکه،آمپراژش هم کمتر از یک نگیر یعنی 50 وات ثابت بهت بده،شما مثلا بگو 2 آمپر یا 1.5 آمپر بپیچن که خیالت راحت باشه،برا Pcb هم اول بصورت عکس تو خود پروتئوس پرینت بگیر بعد فایل عکس رو توی Paint هم میتونی راحت نگاتیوش کنی،گر چه من روش اتو رو ترجیح میدم،سریع تر و راحت تره...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

راستی 4432 با تغذیه تکی کار میکنه یعنی یه ترانس 50 ولت "یک و نیم" الی "دو" آمپر براش کافیه،هیت سینکم بزاری روش چه بهتر...
              رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                برادر عرفان ولتاژ توصیه شده واسه این آی سی 49 ولته. بیشتر از این زیاد رو افزایش توان تاثیر نداره و فقط باعث داغتر شدن آی سی میشه.
                ضمنا از ولتاژ ماکزیمم ( لب مرزی ) ، یعنی 70 ولت به هیچ عنوان استفاده نکن که حتم دارم آی سیت میسوزه. سعی کن تغذیه ات از 55 بالاتر نره که وقتی به مدار وصلش کردی تقریبا به 50 برسه.
                جریان ترانستم از 2 آمپر کمتر نگیر. ( چون با توجه به توان خروجی و توان تلفاتی ، 100VA برای ترانس کمترین مقدار توان لازمه هستش )
                یه جا تو طبقه زیر همکف امجد بود که ترانس دوبل 20 ولت 200 وات داشت ( الان نمیدونم باشه یا نه ) که با استفاده از سرهای کناری ( بدون سر وسط ترانس ) دقیقا ولتاژ ایدهآل 4432 بدست میاد و عالی کار میکنه. اما واسه شروع میتونی از دوبل 16 ولت 4 آمپر که آمادش تو بازار هست استفاده کنی.
                من با این آی سی زیاد کار کردم. ترجیحا از مدار محافظ توصیه شده تو دیتاشیت هم بهره بگیر.

دیدگاه

وقتی میگید دوبل یعنی دوتا تغذیه 24 ولت ؟
                  اینم PCB منه نمی دونم چرا دورو میشه ؟ چی کارش کنم یه رو بشه ؟
                  من پرینتر ندارم باید بدم اون که پیرنت میگیره نگاتیو کنه ؟

دیدگاه

بازم لینک یادم رفت بزارم
                    http://up5.iranblog.com/images/1f7v5qv0dhm7uj98kb2.rar

دیدگاه

ببین مثلا اگه یه ترانس دوبل 24 ولت داری سر وسط با هر سر کناری بهت 24 ولت میده و دو تا سر کناری هم اختلاف پتانسیلشون 48 ولت میشه(24 * 2)،تو اون محدوده هر ترانسی گیرت اومد استفاده کن مشکلی نداره،من خودم 6 7 سال با 70 ولت استفاده کردم ترانسش سوخت که آیسی نسوخت (البته بشرطی که آیسی اصل باشه)اما تو محدوده مجاز ولتاژ آیسی هر چی ولتاژ بیشتر باشه کیفیت صدا بهتر میشه...
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

خب PCB هم کشیدم برای این دورو می شد که از خازن های SMD استفاده کرده بودم :mrgreen:
                        اما اصلا شبیه PCB نیست شاید برای اینه که زخامت سیم ها نازکه چه جوری زخامت رو افزایش بدم ؟

دیدگاه

اتفاقا خواستم بهت بگم که ترک هات خیلی نازکن باید موقع سیم کشی قطر مناسب انتخاب میکردی...
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

مازیار من همون موقع به حرفت گوش دادم فرار کردم :mrgreen:

من که بنظرم ماژیک راحتتره ولی برای افزایش ضخامت ترک (خطوط مسی) در پروتل روی هر خط دوبل کلیک کنی میشه ضخامت ترک رو تغییر داد.

در مورد حساسیتت در مورد آمپلیفایرها چیزی که فکر میکنی درست نیست ؛ که یک آیسی با کیفیت و دیگری بی کیفیته ! چون هیچ شرکتی نمیخواد آیسی بی کیفیت بسازه . (جنس تقلبی رو کار نداریم )

هر چی انتخاب کنی بستگی به تغذیه و بلندگوهات داره. مثلا بلندگوهای ماشین PMPO هستن و 500 واتشون میشه 50 وات واقعی، پس دنبال مدار خفن نباش که بلندگوت کم میاره بعدش میگی مدار بی کیفیت بود یکی دیگه میسازم !

مهم نتیجه نهایی کارته که حتما به سرانجام میرسونیش. (مازیارم کمکت میکنه - اگه کمک نکرد عکس و یادش بیار :twisted: )

کد HTML:
                            <abbr=به علت حاشیه کشیده شدن بحث تاپیک منحرف شد و به درخواست تعدادی از دوستان پستهای نامربوط پاک شدند.></abbr>
                            وقتی تو نیستی
                            نه هست های ما چونانکه بایدند
                            نه باید ها...
                            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

با درود . . .
                              فکر کنم کم کم آقای بلورچیان باید یه دهنه انجمن رو با نام انجمن بدن سازی و بادی بیلدینگ باز کنه!
                              عرفان جان خواستی مدارتو بفرست تا PCB اس رو برات بکشم. اگر هم که کشیدی و تو نگاتیو کردن مشکل داری بفرست تا با کرل برات نگاتیوش کنم.

موفق باشید
                              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! &quot;گاندی&quot;

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                                به علت حاشیه کشیده شدن بحث تاپیک منحرف شد و به درخواست تعدادی از دوستان پستهای نامربوط پاک شدند.
                                نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                                فکر کنم کم کم آقای بلورچیان باید یه دهنه انجمن رو با نام انجمن بدن سازی و بادی بیلدینگ باز کنه!
                                من نبودم اینجا چه خبر بوده :mrgreen:
                                این فایل شماتیک فقط خازن C3 توی PCB نمی اید و زخامت سیم ها نازک هست
                                http://up7.iranblog.com/images/93r0kanzj74k7kcs4459.rar
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X