اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر در مورد ساختن امپلیفایرها و بلندگوها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساختن امپلیفایرها و بلندگوها

سلام به همه
    منم مثل مازیارم
    اما ولومم بیشتر طرف الکتونیک رفته عین این معتادا شدم مثلا یک برد سوخته یک مدار رو هم میبینم سر حال میشم از پیششون دور میشم حوصله کارمم ندارم و آقام از ما قطع امید کرده
    چکار کنم ولومم بیاد وسط و زندگی مثل قبل شه میترسم چشام ضعیف شه بدنم ضعیف شه و مشکلات دیگه چون مثل این کارمندا همش پشت کامپیوتر و میز کارمم و باشگاه رو و بعضی چیزای دیگه رو هم ول کردم میترسم زده شم از این کارا و هنوزم چیزی که با به دلم باشه هم نتونستم بسازم و کسی رو هم تو قوچان واسه هم فکری و کمک ندارم فقط این انجمن و دوستای خوبم تو اینجاستو بس از دیروز تا امروز حدودا 70 هزار تومن قطعات واسه آمپ های مختلف گرفتم و میدونم زیاده روی کردم شدید ولی نمیشه oo:
    (الان میگین گیجه این بچه نه )
    (چسبیدم به آمپلی فایر :cry2: :cry2
    kohsarimog@gmail.com
    بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
    [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

خب چیا گرفتی؟میخوای باهاش چی درست کنی؟
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog
        سلام به همه
        منم مثل مازیارم
        اما ولومم بیشتر طرف الکتونیک رفته عین این معتادا شدم مثلا یک برد سوخته یک مدار رو هم میبینم سر حال میشم از پیششون دور میشم حوصله کارمم ندارم و آقام از ما قطع امید کرده
        چکار کنم ولومم بیاد وسط و زندگی مثل قبل شه میترسم چشام ضعیف شه بدنم ضعیف شه و مشکلات دیگه چون مثل این کارمندا همش پشت کامپیوتر و میز کارمم و باشگاه رو و بعضی چیزای دیگه رو هم ول کردم میترسم زده شم از این کارا و هنوزم چیزی که با به دلم باشه هم نتونستم بسازم و کسی رو هم تو قوچان واسه هم فکری و کمک ندارم فقط این انجمن و دوستای خوبم تو اینجاستو بس از دیروز تا امروز حدودا 70 هزار تومن قطعات واسه آمپ های مختلف گرفتم و میدونم زیاده روی کردم شدید ولی نمیشه oo:
        (الان میگین گیجه این بچه نه )
        (چسبیدم به آمپلی فایر :cry2: :cry2
        آی گفتی هرسری میرم انباری این کیتای قدیمیمو که میبینم سرحال میشم

نگران نباش منم مثل خودت تاحالا یه چیز درست درمون نساختم بهترینش همین آمپلی دارلینگتونه و البته شنبه میرم جمهوری فکر کنم یه 15 هزار تایی باید قطعه بگیرم :smile: دیگه چه میشه کرد این رباط شتریه که دم خونه هر الکترونیک بازی میاد

راستی بچه ها دیدین 9 ستاره شدم ؟
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

بابا نه ستاره،تیمسار سرهنگ گروهبان...
          رازی در کار نبود

دیدگاه

مازیار من همون مدار دارلینگتون رو با ترانزیستورهایی با پسوند T ساختم ( TIP142T/147T ) و 147 ش مثل اگزوز دود تولید کرد، اونم با ولتاژ دوبل 28 ولت.
            البته حدس میزدم که اینطور بشه، چون دفعه آخر که بازار بودم ترانزیستورهای اصلیشو گیر نیاوردم و اینها هم کوچیک و کم توانتر هستند.
            ولی اولش چند ثانیه جواب داد. با دست که ورودی رو لمس میکردم ، باند حسابی ارتعاش میکرد. اما حیف دیگه. اینم بگم TIP147T که سوخت ، به قیافش نمیخورد اصل باشه! اما چه دود خفنی راه انداخت، تا یه ساعت اتاق پر دود بود . :biggrin:

دیدگاه

ای کلک ..........یادمه قبلا تهدیدت کرده بودم .لا اقل میگفتی چند کیلویی .......تا یه تجدید نظری میکردم ........من وزنم متغیره ولی در دوران ... بین 55 تا60 کیلو متغیرم.........

اینجور ادم ها وقتی الکترونیکی میشند خیلی خنده داره......مقاومت 110 کیلو کجا ...شما کجا....

ما که بخیل نیستیم...
              ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

باز برای تو خوبه من که می خوام برم جمهوری باید یه سری دعوا کنم وقتی هم برمی گردم یه سری باید دعوا کنم :cry2:
                اخه چرا :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                  مازیار من همون مدار دارلینگتون رو با ترانزیستورهایی با پسوند T ساختم ( TIP142T/147T ) و 147 ش مثل اگزوز دود تولید کرد، اونم با ولتاژ دوبل 28 ولت.
                  البته حدس میزدم که اینطور بشه، چون دفعه آخر که بازار بودم ترانزیستورهای اصلیشو گیر نیاوردم و اینها هم کوچیک و کم توانتر هستند.
                  ولی اولش چند ثانیه جواب داد. با دست که ورودی رو لمس میکردم ، باند حسابی ارتعاش میکرد. اما حیف دیگه. اینم بگم TIP147T که سوخت ، به قیافش نمیخورد اصل باشه! اما چه دود خفنی راه انداخت، تا یه ساعت اتاق پر دود بود . :biggrin:
                  سلام

من تو همون پست آمپلی دارلینگتون گفته بودم رفتم tip147 بگیرم دیدم اندازش مثل همین رگولاتورهای 7805 و ..... میموند رفتم یجا دیگه که tip142 ر. بگیرم دیدم بزرگتره گفتم 147 هم داری نشونم داد دیدم اونم اندازه همون 142 فهمیدم قبلیه تقلبی بود رفتم پسش دادم

ینی اینقدر دود کرد ؟
                  AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenjudo
                    ای کلک ..........یادمه قبلا تهدیدت کرده بودم .لا اقل میگفتی چند کیلویی .......تا یه تجدید نظری میکردم ........من وزنم متغیره ولی در دوران ... بین 55 تا60 کیلو متغیرم.........

اینجور ادم ها وقتی الکترونیکی میشند خیلی خنده داره......مقاومت 110 کیلو کجا ...شما کجا....

ما که بخیل نیستیم...
                    داداش من نوکرتم این چه حرفیه نزن این حرفارو

راستش همچین هیکلی هم نیستیم ( میگن استخوان درشتیم ) :mrgreen:
                    الان یه 7 یا 8 ماهی میشه نمیرم باشگاه قبلا هیکلم کمی رو فرم بود الان دیگه نیست البته خیلی خیلی کم :rolleyes:
                    AV Maziton 100

دیدگاه

آره حسابی دود کرد. :rolleyes:
                      این کوچیکا پسوندT دارن و اگه دیتاشونو ببینی، اندازشون TO-220 یا اندازه رگولاتورهای معمولین و فرقشون با TIP142T/147T توان تلفاتی قابل تحملشونه.
                      Ptot برای کوچیکا ، 90 واته و برای بزرگا 125 وات. و دمای قابل تحمل بزرکا بیشتره. وگرنه هیج فرق ندارن.

بدون پسوندشو گیر نیاوردم. :angry:

دیدگاه

سلام مازیار جان
                        آی سی های مختلف از tda کرفتم اینی که شروع به ساختنش کردم tda1557 که واسه ترانس نیست واسه باطری و وز وز ترانس میاد توباندا و دیونم کرده :angry: منبع تغذیه رو هم با یک خازنه 10000mf موازی کردم تا نویزش کم کنه ولی نشده
                        با ترانزیستور حال نمیکنم فقط آی سی و تا الان هم چندا آمپی رو که ساختم همین مشکل رو باهاشون دارم و یکی از دوستام که مشهده گفت از منبع سویچین آماده 12v 3a استفاده کنم چون نویز رو کم میکنه قیمت کردم 7-8 تومن بود زورم اومد بگیرم
                        حالا اگه راحی واسه خلاس شدن از این صدای مضاحم هست بگین ممنون
                        شرمنده که دیر جواب دادم
                        لیستی که گرفتم
                        tda1562q
                        la3160
                        tda7295
                        tda7375
                        tda8560
                        tda8571
                        la4743
                        lm3915
                        lm324
                        ka2284
                        ta8210
                        ta8215
                        tda2025
                        , ....
                        :rolleyes:
                        :bye
                        kohsarimog@gmail.com
                        بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
                        [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog
                          سلام مازیار جان
                          آی سی های مختلف از tda کرفتم اینی که شروع به ساختنش کردم tda1557 که واسه ترانس نیست واسه باطری و وز وز ترانس میاد توباندا و دیونم کرده :angry: منبع تغذیه رو هم با یک خازنه 10000mf موازی کردم تا نویزش کم کنه ولی نشده
                          با ترانزیستور حال نمیکنم فقط آی سی و تا الان هم چندا آمپی رو که ساختم همین مشکل رو باهاشون دارم و یکی از دوستام که مشهده گفت از منبع سویچین آماده 12v 3a استفاده کنم چون نویز رو کم میکنه قیمت کردم 7-8 تومن بود زورم اومد بگیرم
                          حالا اگه راحی واسه خلاس شدن از این صدای مضاحم هست بگین ممنون
                          شرمنده که دیر جواب دادم
                          لیستی که گرفتم
                          tda1562q
                          la3160
                          tda7295
                          tda7375
                          tda8560
                          tda8571
                          la4743
                          lm3915
                          lm324
                          ka2284
                          ta8210
                          ta8215
                          tda2025
                          , ....
                          :rolleyes:
                          :bye
                          سلام راستش من 1557 رو تست نکردم ولی فکر کنم HS67 کار کرده و جواب خوبی گرفته
                          AV Maziton 100

دیدگاه

اتفاقا من با این که ترانسم کیفیتی نداشت و خودشم لرزش و وزوز داشت مشکلی با 1557 تو زمینه نویز نداشتم اتفاقا صداش خیلی صاف و بدون نویز بود...
                            چند تا راه حل که دوستان مطرح کردن و میتونه موثر باشه اینه که یه خازن 102 (1 نانو) رو با یه مقاومت مثلا حدود 1 یا 2 کیلو اهم موازی کنی و یک سرش رو بزنی به مثبت ورودی آمپ و سر دیگه رو به GND یا همون زمین مدار که تو تغذیه های تکی میشه همون خط منفی مدارت(البته مقاومت باعث میشه صدا یخورده ضعیف تر بشه ولی بعضی مواقع میارزه و اون خازن هم یذره صدا رو بم میکنه هر چه مقدار این خازن بیشتر بشه صدا بم تر میشه) که احتمالا جواب بده
                            برای تغذیه میتونی 4 تا خازن تو رنج 103 تا 104 برداری و هر کدومو با یکی از دیودهای یکسوساز مربوط به تغذیه موازی کنی...
                            اگه این کارا جواب نداد عکسی از تغذیه و آمپلی بزار شاید دلیلشو پیدا کردیم...
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

مازیار جان الان پستتو دیدم،آره با این آیسی کار کردم،بنظرم فقط یه عیبی که داشت این بود که پهنای باند خوبی نداشت
                              راستی آقای کوهساری TDA 2025 رو چند خریدین؟مارک چه کمپانی روش هست؟
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

مشکل از ترانسته رفیق. بده یه ترانس خوب برات بپیچند خیال خودت رو راحت کن. ترانسهای آماده به درد آمپ نمیخوره. موقع سفارش هم بگو برای آمپلی میخوام تا برات پلی استر بزنه. من تا حالا حداقل 500 تا مدار 1557 زدم. حتی یه دو نه هم مشکل دار نبوده.
                                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X