اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

با سلام به دوستان من الان که این تاپیک را میزنم واقعا خیلی خسته هستم چونکه کل شهر را گشتم و از این لیست
    TL074/074/082/084
    LM833
    NE5532
    4558
    TL0741

فقط 4558 را توانستم گیر بیارم ویک LM358 - PT2253A که واقعا کمال تعجب که این PT را پیدا کردم واقعا به عمق فاجعه پی بردید حالا از توی اینا چی میشه ساخت لطفا نظراتتان را بگید و یکی را بهم توصیه کنید چونکه واقعا پیدا کردن قطعه سخته نمیدونم شایدم باشه ولی تا اونجایی که می توانستم گشتم و راستی من با لامینت کار کردم 3 سال پیش توی یه پروژه به یک نفر کمک کردم و بدک نبود کارم و هنوزم فکر کنم بتوانم با لامینت کار کنم به هر جهت خوب حالا میمونه کمک شما که با اینا چی بسازیم که بدرد من بخوره و بدرود
    کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi Foxtrik
      با سلام به دوستان من الان که این تاپیک را میزنم واقعا خیلی خسته هستم چونکه کل شهر را گشتم و از این لیست
      TL074/074/082/084
      LM833
      NE5532
      4558
      TL0741

فقط 4558 را توانستم گیر بیارم ویک LM358 - PT2253A که واقعا کمال تعجب که این PT را پیدا کردم واقعا به عمق فاجعه پی بردید حالا از توی اینا چی میشه ساخت لطفا نظراتتان را بگید و یکی را بهم توصیه کنید چونکه واقعا پیدا کردن قطعه سخته نمیدونم شایدم باشه ولی تا اونجایی که می توانستم گشتم و راستی من با لامینت کار کردم 3 سال پیش توی یه پروژه به یک نفر کمک کردم و بدک نبود کارم و هنوزم فکر کنم بتوانم با لامینت کار کنم به هر جهت خوب حالا میمونه کمک شما که با اینا چی بسازیم که بدرد من بخوره و بدرود
      ابی جان غصه نخور داداش
      4558 یه OpAmp خوراکه و دقیقا میتونی جای مداراتی که با TL072 هست، ازش استفاده کنی. PT2253 که ولومه ( اگه اشتباه نکنم )
      LM358 هم مثل TL072 هستش. همش غر میزنی که نیست، نیست :icon_razz: دیدی بود. :agree:

دیدگاه

http://up7.iranblog.com/images/1o8lf2f9qvn4dqs5hmvu.rar
        http://up1.iranblog.com/images/obftqivevkcdl4w5llh5.zip
        فکر کنم اینا کارتو را بندازه
        از همون 4558 باید استفاده کنی براشون
        رازی در کار نبود

دیدگاه

4558 جزء بهترینهاست من 90% کارهام با 4558 هستش. ولی به پای 072 نمیرسه. اما هیچ مشکلی پیش نمیاد. یا خیال راحت جلو برو.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام به به دوستان و اشک و HS67 جان ودر ضمن این مداری که گذاشتی باید به جای اون TL072 از این 4558 استفاده کنم واین مدار مونو هستش و اون فایلی که گذاشتی با فرمت LYTچه نرم افزاری بازش میکنه و من با EXPRESS PCB کار میکنم اگه میشه یک توصیحی هم در مورد FREKANS , GAIN بهم بدهید تااین عناوینی که روی مدارها میبینم را یاد بگیرم و

دیدگاه

با سلام به به دوستان و اشک و HS67 جان ودر ضمن این مداری که گذاشتی باید به جای اون TL072 از این 4558 استفاده کنم واین مدار مونو هستش و اون فایلی که گذاشتی با فرمت LYTچه نرم افزاری بازش میکنه و من با EXPRESS PCB کار میکنم اگه میشه یک توصیحی هم در مورد FREKANS , GAIN بهم بدهید تااین عناوینی که روی مدارها میبینم را یاد بگیرم و
              سلام با اجازه استاد اشک و hs و بقیه دوستان
              آره بجای tl072 و tl071 از 4558 استفاده کن فقط برای tl071 حواست باشه تغذیه مثبت این 071 پایه 7 هست ولی 4558 پایه تغذیه مثبت میشه پایه 8 پس تو پی سی بی بیا اونجا که 071 هست پایه 7 رو آزاد و به پایه 8 بزن در مورد مونو هم خوب ساب مونو هست دیگه مگه ساب استریو هم میشه ؟ اگه استریو بود که بجای سیستم 2.1 بهش میگفتن 2.2

اون فایل Lyt هم با پروتئوس باز میشه ( جدیدترین ورژن الان 7.8 هست )

gain مربوط به تقویت بیشتر صدا و frekans هم برای تایین کردن فیلتر ساب که از فکر کنم 20 هرتز تا 200 هرتز خروجی رو تنظیم میکنه

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

باریک داش مازیار :applause:
                به ما هم توضیح میدی!؟ :rolleyes:

دیدگاه

ساب رو معمولا تو سیستمهای حرفه ای استریو میزارن تا قدرت بیشتر بشه منظور یه تک ساب با ورودی استریو که میشه 2.1 کانال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                    باریک داش مازیار :applause:
                    به ما هم توضیح میدی!؟ :rolleyes:
                    چیشو توضیح بدم ؟ خوشت اومده ؟ :mrgreen:
                    AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                      چیشو توضیح بدم ؟ خوشت اومده ؟ :mrgreen:
                      بابا دارم تعریف میکنم عزیز من. :redface:

دیدگاه

با سلام به مازیار جان خیلی ممنون از توضیحات سازنده شما وایسی من استریو هسته با چه مقاومتی ورودیهای آمپلی را به هم وصل کنم مثلا 10k خوبه

دیدگاه

با سلام به مازیار جان خیلی ممنون از توضیحات سازنده شما وایسی من استریو هسته با چه مقاومتی ورودیهای آمپلی را به هم وصل کنم مثلا 10k خوبه
                          خواهش میکنم

الان شما میخوای دوتا بلندگو ساب به خروجی بزنی ؟ ینی برای هرکانال میخوای یه ساب بزاری ؟ اگه آره پس همون کار رو بکن البته 10 کیلو زیاده بزارش 1 کیلو

ولی اگه یک ساب میخوای به خروجی بزنی پیشنهاد میکنم از یک کانال ایسی stk استفاده کن
                          AV Maziton 100

دیدگاه

بله آقا مازیار من میخوام دوتا ساب بزارم پس با 1k دوتا ورودی امپلی را بزنم بهم ودر مورد مدار اگه pcb را دیده باشی توی ورودی تغذیه دوتا مقاومت دار که مقدار را زده 10R یعنی چقدر چون من مبتدی تشریف دارم یه توضیح کوچیک بده و برای تغذیه مدار از یک ترانس که خروجیش 2 سیم هست میشه استفاده کرد یا نه اگه میشه چطوری باتشکر

دیدگاه

بله آقا مازیار من میخوام دوتا ساب بزارم پس با 1k دوتا ورودی امپلی را بزنم بهم ودر مورد مدار اگه pcb را دیده باشی توی ورودی تغذیه دوتا مقاومت دار که مقدار را زده 10R یعنی چقدر چون من مبتدی تشریف دارم یه توضیح کوچیک بده و برای تغذیه مدار از یک ترانس که خروجیش 2 سیم هست میشه استفاده کرد یا نه اگه میشه چطوری باتشکر
                              سلام ابی جان آره پس با این حساب همون 1 کیلو خوبه

10R ینی 10 اهم که رنگش میشه - قهوه ای - سیاه - سیاه - طلایی

ینی یه ترانس جدا واسه فیلتر ساب میخوای بزاری ؟
                              برای تبدیل ترانس دو سر به ترانس سه سر نقشه زیر باید جواب بده من تستش نکردم همینطوری تئوری گفتم :rolleyes:
                              دوستان هم نظر بدن ببینید جواب میده ؟ اگه دوستان تایید کردن اون وقت مدار زیر رو درست کن :

ویرایش " ببخشید شماتیک و رنگ مقاومت اشتباه بود درستش کردم :"

AV Maziton 100

دیدگاه

مازیار جان میشه قهوه ای سیاه سیاه
                                یه سری مدارات مشابه این مدار هست برای گرفتن ولتاژ دوبل از تغذیه تکی اما چون بر اساس افزاینده های دیودی هستن (و آمپراژ کمی میدن) اصلا مناسب مدارات قدرتی نیستن،برای تغذیه متقارن مدارات پر مصرف از همون ترانس 3 سر استفاده کنید بهتره...
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X