اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

نوشته اصلی توسط Ebi Foxtrik
    آقا مازیار اون مدار پیشنهادی شما خازنهاش همه از یک جنس هستند اون 0.1uf را میشه از همین 104 سرامیکی بزارم یا پولیستر باید باشه ( oo:نمدونم چرا هنچین شده ) بعضی وقتها خیلی خنگ میشم آقا مازیار و بقیه دوستان بدونید که من کارم تولید لوازم اداری هستش با mdf و نئوپان و بقیه چیزای دیگه بخاطر همینه اینقدر سوال میپرسم به هر حال من چند روز دیکه مزاحمتان نمیشم یه cnc خریدم که سرمو واقعا شلوغ میکنه پس یه چند روز دیگه ما را تحمل کنید قول میدم دیگه بچه خوبی بشم :read: :angry: بدرود :eek:
    سلام

آره همون 104 رو بزن اصلا 0.1 میکرو فاراد میشه 100 نانو که اونم میشه 100000 پیکو که میشه همون 104 اگه از پولیستر بزارین بهتره

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      سلام. ابی جان مدارات اکولایزر که با پ امپ ساخته میشه اگر درست ساخته بشه خیلی بهتر از آی سیهای آماده جواب میده.اون لینکی که قرار دادی عالی بود.
      کجا زندگی میکنی ؟؟؟ اگه نزدیکی یه سری جعبه باند شیک برای ما بزن :redface:
      سلام و خسته نباشید خدمت استاد اشک عزیز ببخشید که توجهی به تاپیکتان نکردم خیلی سرم شلوغه به همین خاطر خنگ شدم و اما در مورد پ آمپ اگه اینطوریه من حتما الکولایزر را با پ آمپ میسازم و در مورد لینک من کل اینترنت و دنبال اکولایزر با پ امپ گشتم تا این لینک را دیدم شاید حدود 200 PDF دانلود کردم تا این یکی از همه بهتر شد و در مورد محل زندگی بنده ساکن کرمان هستم و مخلص شما در مورد جعبه حیف که نزدیک نیستم وگرنه یه باند برات میساختم که حالشو ببری من کلا به تئوری ساخت باند آشنا هستم دوتا باند برای خودم ساختم اگه ببینی تو کف میمونی اصلا با کار خونه مو نمیزنه واما چند مورد بهتون میگم چونکه سازنده این جور چیزا هستم شما هم استفاده کنید
      اول . اینکه جعبه یا همون باند هیچگاه از MFD استفاده نکنید دلیل MDF یه جور انعکاس دهنده هست یعنی اگه باند باهاش بسازی صدا داخلش میپیچه و همیشه از نئوپان استفاده کنیدوبرای ساب هم داخل جعبه از پرز قالی یا پارچه نخی استفاده کنید
      دوم . هرگاه اندازه جعبه را می خواهید در بیارید باید به این نکته توجه کنید که اگه خیلی بزرگ بشود که همه فکر میکنند بزرگ بشود بهتره نه اشتباهه چونکه فضای زیاد باعث فشار آمدن به ساب یا بلند گو میشود چونکه حجم بازدارنده کم میشه یعنی مثل اینه بلند گو بیرون از باند هسته و افت کیفیت صدا را هم به همراه داردواگه هم خیلی کوچک باشد باعث فرار زودتر از موعد صدا از داخل باند میشود و به اون درجه از کیفیت خودش نمیرسه به این دلیل که همینکه صدا را یه کم از حدش باز کنید باند به ریپ ریپ میفته حجم باند باید 6برابرکل حجم ساب باشد نه بیشتر نه کمتر تجربه ابنو میگه
      و خلاصه ببخشید دیگه تا بعد بدرود
      کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

البته از عایقهای صوتی دیگه مثل پشم شیشه هم توی باند ساب استفاده میشه،شاید یونولیت هم جواب بده... :mrgreen:
        رازی در کار نبود

دیدگاه

بله hs جان از پشم شیشه میتوان استفاده کرد چون مثل سر قیچی اسفنجیه ولی یونولیت جواب درستی نمیده بدلیل جامد بودنش درسته عایقه ولی باعث شکست صوت میشه صدا نمیتواند از داخلش عبور کنه تا فیلتر بشود :applause:ایول hs جان و بدرود

دیدگاه

ابی جان حجم باند رو چطور حساب میکنی؟؟ اگه اطلاعات جامع تری داری یه تایپیک براش باز کنیم. من شدیدم مشتاقم یاد بگیرم. البته نرم افزار هم هست ولی پارامترهایی که لازم داره روی باندها نیست. در واقع دیتاشیت بلندگو لازمه که قربونش برم چین این چیزا سرش نمیشه.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد اشک در مورد حجم باند همانطور که گفتم 6 الی 7برابر ساب باشد حالا چطوری من یه مثال میزنم درست متوجه بشوید( من 6برابر حساب میکنم ) شما یه دونه ساب داری می خواهی براش جعبه بسازی باید اندازه ساب را بگیری با متر قطر دایریه ساب را میگیری بعدش ساب را به قسمت آهن ربا میزاری رو زمین یا میز بعد سر متر را می زاری روی زمین و تا روی لاستیک منظورم از لاستیک همون قسمت که دور تا دور پرده را نگه داشته و بعد میمونه حساب کتاب حالا اندازههای شما شده این (28*28)قطر 20 ارتفاع همه اینا رو ضرب هم میکنیم که میشه 15680 سانتیمتر مربع حالا حجمی را که می خواهی بسازی مضرب هم اون حجم باید به6 برابر این عدد برسی تا 10000بالاتر هم شد اشکالی نداره چون ما حجم را 6 برابر حساب کردیم و مثلا اگه من بخواهم این جعبه را بساز اندازه جعبه میشه60*32*56 و یا 32*32*100حالا چرا 32 بخاطراون گردی را در آورد البته من حساب کردم ساب از داخل بسته بشود ولی اگه از بیرون باشد میشود 30 بخاطر اینکه اون دایره کوچکتر میشه و اون سوراخه جلو باند اونم4برابر کمتر از صطح رویه ساب که میشه 7سانتیمتر اگه اشتباه نکنم من از همین فرمول استفاده میکنم بازم امکان تغییرات هسته کلی موارد دیگه هسته که اگه بخواهم توضیح بدم مخم هنگ میکنه و در مورد اون فیلتر داخلش که توی تاپیکهای قبلی در موردش صحبت کردم و در مورد یه تاپیک مخصوص همین کار اگه بخواهین باز کنید من نمیدونم تا چه حد بتوانم کمک کنم ولی خوب ببینیم چی میشه یک نمونه جعبه جدید ساختم که طرح جالبی داره و واقعا ترکوندن واقعی را نشون میده و ببخشید من حال خوشی ندارم تازه از سر کار امدم بازم میام فعلا بدرود

دیدگاه

سلام دوستان این مدار ( پری ) که روی آمپلی استفاده میشود چه مزایایی دارد که اگه به کار من هم میاد ازش استفاده کنم و یک مدار بهم معرفی کنید و پیشا پیش ازتون تشکر ویگلنزگ دمبه :angry:اوپتس :angry:اوپتس :angry:اوپتس تا بعد بدرود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                  با سلام دوست عزیز
                  می تونی از مدار زیر استفاده کنی کیفیت ش هم بد نیست
                  خودم تست کردم خوبه
                  موفق باشید
                  www.construyasuvideorockola.com/downloads/presubw.pdf
                  والا به خدا من این مدار رو با TL081 بستم به خدا کار نمیکنه TL071 با TL081 هیچ فرقی نداره پس چرا ؟.......
                  بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو وتبادل نظر]در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

برادران خواهران اگر کسی میتواند یه همچین فیلتری بسارد کمکمان کند
                    لینک فیلم در اپارات: https://www.aparat.com/v/05nJh
                    فیلم اصلی در یوتیوب
                    و لطفا توضیح بده که چیه این دقیقا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...