اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

نوشته اصلی توسط hs67
    خسته نباشید معلومه که پستا رو خیلی با دقت میخونید من اقلا 7 8 جا این مطلبو گفتم اما بعضی دوستان باید هر مطلبی رو خودشون تجربه کنن ظاهرا...
    جالب اینجاست که برادر سهیل از من PCB مدارو میخواد، بعد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
      خسته نباشید معلومه که پستا رو خیلی با دقت میخونید من اقلا 7 8 جا این مطلبو گفتم اما بعضی دوستان باید هر مطلبی رو خودشون تجربه کنن ظاهرا...
      اتفاقا اکثر تاپیک هارو خوندم ولی امروز تازه به چشم خورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
        جالب اینجاست که برادر سهیل از من PCB مدارو میخواد، بعد ...
        اینی که شما PCB رو قرار دادید فقط نشانه ی لطف شماست
        دلیل اینکه PCB خودم رو زذم این بود که اول PCB خودم رو پرینت گرفتم و بعدش شما با پروتل کشیدید
        چون من خونه پرینتر ندارم مجبورم ببرم بیرون
        دلیلش همین بوده وگرنه من قصد اهانت ندارم و از همگی بابت کمک هاتون ممنونم!

دیدگاه

دوستان من دارم این مدار رو میسازم

و دارم به جای 240/9240 از 540/9540 استفاده میکنم
          میشه به جای MJE350و340 از Tip32و31 استفاده کنم؟؟
          نمیدونم چرا مشهد قطعه قحطی اومده!! :sad:
          و ماشاا...قیمت ها که بالااااا!!!
          یه نمونه قیمت هم اگر بخوام بهتون بدم TIP147 دونه ای 2000تومن! :angry:

دیدگاه

سلام سهیل جان انتخاب خوبی کردین.

یه شماتیک هم صفحات اول من گذاشته بودم که عین همینه ولی بجای R3 یه مولتی ترن داره. من ساختم واقعآ عالیه.

موفق باشی .
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              سلام سهیل جان انتخاب خوبی کردین.

یه شماتیک هم صفحات اول من گذاشته بودم که عین همینه ولی بجای R3 یه مولتی ترن داره. من ساختم واقعآ عالیه.

موفق باشی .
              ممنون
              بله به جای اون مقاومت مولتی ترن میزارم
              فعلا این تنها انتخابمه چون برای مدار 530/9530 ،هیچکدوم از ماسفت هارو نداشتند
              و دارلینگتون رو هم که قیمت هر ترانزیستور رو میگفتم 2000تومن!!تازه فقط TIP147 رو داشتن!
              اون مواردی که بالا گفتم درسته؟
              راستی با 35ولت ورودی، خروجیش چجوریه؟

دیدگاه

35 DC ?
                اگه 35AC باشه که عالیه ولی با 35 DC هم کار میکنه ولی از قدرتش کم میشه.

در مورد استفاده از ترانزیستورای دیگه بجای اصلی هاش اگه دوستان نظر بدن بهتره.

من TIP142 , 147رو هرکذوم 1500 خریده بودم. تو این مدار از دارلینگتون (همین TIP142/147 ) هم میشه استفاده کرد . کیفیتش هم خوبه.
                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نه! نمیشه از TIP31/32 استفاده کرد!
                  جای MJE340/350 میتونی از BD139/140 استفاده کنی و از اونجای که تغذیه از دوبل 40 کمتره، مشکلی پیش نمیاد.
                  TIP142/147 رو من 800 یا نهایتا 1000 تومن میخرم. اما این ترانزیستورها به درد تغذیه ای الان داری نمیخوره.
                  مداری که انتخاب کردی هم مدار خوبیه. nn جان ساخته و میتونه کامل راهنماییت کنه. منم یه توضیح کوچولو برای تنظیمش دادم که تو همین تاپیک هست.

دیدگاه

به چه دلیل نمیشه از TIP32و31 استفاده کرد؟
                    میشه از bd136وbc141 استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                      راستی با 35ولت ورودی، خروجیش چجوریه؟
                      سهیل جان من 35 استفاده کردم عالی کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                        به چه دلیل نمیشه از TIP32و31 استفاده کرد؟
                        میشه از bd136وbc141 استفاده کرد؟
                        این چه سوالی عزیز من!!! مثل این میمونه من بگم چرا نمیشه جای IRFP240 از C945 استفاده کرد!!؟؟ کوچواوئه و نیازی هم به هیت سینک نداره!!!! خب هر ترانزیستوری یه کمیت های مختص خودش رو داره.
                        MJE340/350 به این دلیل تو درایورهای 2مدار IRFP240/9240 استفاده شدن که ولتاژ کار بالایی دارن ( 300 ولت ) ، به همین دلیل مدار درایور این آمپلی ها برای تغذیه با دوبل 100 ولت هم مصرف میشه که توش از 7 جفت 240/9240 استفاده شده. (قدرتش نزدیک 900 واته )
                        استفاده از BD139/140 رو هم من تست نکردم ولی دوستان تایید کردن. دلیلشم اینه که مشخصاتشون نزدیکتره به 340/350 . اما 31/32 اصلا نزدیک به 340/350 نیستن.
                        میتونی از BD135/136 هم استفاده کنی.
                        BC141/161 هم گزینه مناسبی نیستن. ولتاژ و جریانشون خوبه ولی توانشون کمتر از 1 واته، در حالیکه توان 340/350 ، 20 واته!

دیدگاه

سلام دوستان
                          این ترانزیستور هارو درست نوشتین ؟؟
                          T7 = IRFP240, 2SK1530, 2SJ162, BUZ900DP, BUZ901DP
                          T8 = IRFP9240, 2SJ201, 2SK1058, BUZ905DP, BUZ906DP
                          یعنی جاش برعکس نیست.
                          من الان اینو ساختم وقتی وصل میکنم irfp9240 خیلی داغ میکنه
                          در ضمن اسپیکر صدای ووووووو میده...... ولتاژ هم ازش میگیرم(خروجی مدار) روی 12 حالتیه که پتانسیومتر وسط هست.
                          کمک کنید
                          در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                          و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                          و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

DR جان مدار قبلی به کجا کشید راه افتاد یا نه این مدار دوستان هم ساختن یه تاپیک هم داره این تاپیک رو
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0 کاملا در موردش بحث شده بازم اگر مشکلی بود ...
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                              سلام دوستان
                              این ترانزیستور هارو درست نوشتین ؟؟
                              T7 = IRFP240, 2SK1530, 2SJ162, BUZ900DP, BUZ901DP
                              T8 = IRFP9240, 2SJ201, 2SK1058, BUZ905DP, BUZ906DP
                              یعنی جاش برعکس نیست.
                              من الان اینو ساختم وقتی وصل میکنم irfp9240 خیلی داغ میکنه
                              در ضمن اسپیکر صدای ووووووو میده...... ولتاژ هم ازش میگیرم(خروجی مدار) روی 12 حالتیه که پتانسیومتر وسط هست.
                              کمک کنید
                              سلام
                              آره درسته! برعکس نیست.
                              پتانسیومترو چطور تنظیم میکنی؟ الان رو چه حالتیه!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                DR جان مدار قبلی به کجا کشید راه افتاد یا نه این مدار دوستان هم ساختن یه تاپیک هم داره این تاپیک رو
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0 کاملا در موردش بحث شده بازم اگر مشکلی بود ...
                                عزیز اونو فعلا گذاشتم کنار یکی از اینا بسازم.
                                اینی که شما لینک گذاشتی مدارش با اینا فرق داره اونی که من ساختم اینه

http://s2.picofile.com/file/7216592575/150w_amfi_devre_semasi_amplifier_circuit.png

http://s1.picofile.com/file/7216592789/150w_amfi_pcb_amplifier_circuit.png

http://s2.picofile.com/file/7216592896/Untitled_1.jpg

پتانسیومتر روی وسط خروجی رو با اهمتر روی حالت ولتمتر dc
                                در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                                و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                                و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X