اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

نوشته اصلی توسط mebk1988
    جناب علم فردا این مداری که ساختی با اون 150 وات که اول معرفی کردی خیلی فرق داره؟؟؟؟ :question: :question: :question:
    این مدارو میگم
    http://www.4shared.com/file/EHW0XhWT/150W_-_IRFP240.html
    کدوم بهتره؟ مداری که ساختی pcb داره یا رو برد هزار سوراخه؟؟؟
    من قطعات مدار قبلیو خریدم و میخوام مونتاژش کنم.کدو مدارو پیشنهاد میکنید؟؟؟/ :eek:
    سلام
    نه زیاد فرقی ندارن. ولی تو مداری که ساختم یه LED هست که عملکرد صحیح آمپلی رو نشون میده و اگه تغذیه تو توانهای بالا کم بیاره، با ریتم صدا چشمک میزنه. ضمنا مدارش یه کوچولو خلوت تره.
    مدار دوم هم اگه با یه جفت ماسفت ساخته بشه ، فکر نمیکنم توان خروجیش زیاد فرقی با مدار من داشته باشه. مقدار جریان حالت سکون آمپلی دوم رو هم نمیدونم، یعنی اینکه پتانسیومتر رو روی چه مقداری باید تنظیم کرد. باید تو تاپیکهای دیگه به این موضوع اشاره شده باشه.
    اگه قطعاتشو گرفتی، PCB هم داره، یکی بساز.اگه تا وقتی که آماده شد نتونستی مقدار تنظیم پتانسیومترشو پیدا کنی، خودم میگردم تنظیمشو پیدا میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
      یه چیز خوب دیگه پیدا کردم.
      hsجان این مدار رو من قبلا" در انجمن قرار داده بودم البته قصد هم داشتم که بسازمش ولی فرصت ندارم :angry:

دیدگاه

پس باید منو ببخشید به قول بچه ها دارم پیر میشم دیگه،بیشتر این خاصیتش چشممو گرفت که فیبر خیلی کوچیکی داره...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

ماسفت های این مدار 240/9240 هستش ؟
          اگه اینطور باشه ، نمیشه تغذیه شو بیشتر از دوبل 40 ولت داد. چون BD139/40 محدودیت ایجاد میکنن! بهتره از MJE340/350 استفاده بشه.

دیدگاه

pcb؟؟؟ کو ؟کجاست ؟ :question: :question: :question:
            میشه لینکشو بزارید؟؟؟ -O< -O< -O<

دیدگاه

جناب علم فردا این قسمت اضافه شده با مدار شما چیه؟؟؟ چکار میکنه؟من که سر در نمیارم
              اگه اشتباه نکنم قطع کننده صدای بلنگو بعد از قطع شدن جریان تغذیه باشه

دیدگاه

والا mebk جان من PCB واسه مدار خودم نساختم. ولی تا اخر این هفته حتما با پروتل میکشم.

راجع اون مدار هم ، اگه منظورت اون قسمت آبی رنگه، نه اون مدار محافظ نیست. یه منبع جریانه برای طبقه اولیه هستش که باید پتانسیومترش برای تقسیم متقارن جریان تنظیم بشه.

میتونی مدارو به این صورت تغییر بدی :

جای اون مدار آبی رنگ و پتانسیومتر P1 فقط R3 جایگزین شده که 47K قرار بده.
                یار از مدار زیر استفاده کن. میتونی قطعات خودتو بذاری :

http://1.vped.comule.com/images/a093d729036a.jpg

TR1,2 رو BC556 بذار. TR3,4 رو MJE340 قرار بده. TR5 هم MJE350 . جای TR6 از IRFP240 و جای TR7 هم از IRFP9240 استفاده کن.

دیدگاه

دوستان اینم عکس جعبه باند قدیمی من که ووفر 6.5 اینچ نازش تو تست توان بالای آمپلی 240/9240 که ازش دو تا کلیپ گذاشته بودم ، به روزگاری که میبینید دچار شد :cry: :

http://up98.org/upload/server1/01/z/...c9gjdchvw9.jpg

http://up98.org/upload/server1/01/z/...nh0f3v98l4.jpg

این جعبه هارو حدود 8 سال پیش ساختم و دادم بیرون رنگ زدن. قراره ووفرهاشو دربیارم، واسه 8 اینچ برش بدم و یه جفت ووفر 8 اهمی بندازم. سوراخ اگزوزشو که با دست درآوردم، قشنگترش کنم و از لوله اگزوز آماده استفاده کنم، نه لوله پلیکا. یه جفت توییتر مناسب هم بهش اضافه کنم و برای آمپلی ماسفتی که ساختم استفاده کنم. بیچاره همسایه ها! :mrgreen:

دیدگاه

آقا ما اون ماسفت اول تاپیکو ساختیم چند دقیقه به خوبی و خوشی کار کرد تا هوس کردم پتانسیومترش رو بتنظیمم،چشمتون روز بد نبینه پتانسیومترو اول چرخوندم اینور بد یدفه چرخوندم اونور که یدفه دود بلند،تق و توق قطعه ها بلند شد و نهایتا با قطع کردن تغذیه 2 عدد گیره سوسماری و یک عدد خازن و چند تا از ترکهای مدار که مربوط به تغذیه میشد و حداقل یکی از ماسفتا بقول علم فردا رتته،من ماندم و من...
                    ولی تو همون چند دقیقه حالی داد...
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

HS جان از این حوادث ناگوار که ان شاءالله قرار نیست سر من و مدارم بیاد که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نه دیگه انشالاه،یه مین که دو بار عمل نمی کنه ما میدون مین رو باز کردیم براتون،فقط باید دقیق از همین مسیر بیاین ولی اگه میخوای کار کنی باید ریسکش رو هم قبول کنی،اشک کشک خالته...
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                          آقا ما اون ماسفت اول تاپیکو ساختیم چند دقیقه به خوبی و خوشی کار کرد تا هوس کردم پتانسیومترش رو بتنظیمم،چشمتون روز بد نبینه پتانسیومترو اول چرخوندم اینور بد یدفه چرخوندم اونور که یدفه دود بلند،تق و توق قطعه ها بلند شد و نهایتا با قطع کردن تغذیه 2 عدد گیره سوسماری و یک عدد خازن و چند تا از ترکهای مدار که مربوط به تغذیه میشد و حداقل یکی از ماسفتا بقول علم فردا رتته،من ماندم و من...
                          ولی تو همون چند دقیقه حالی داد...
                          الهی بگردم! :icon_razz:
                          مگه اول تنظیم نکردی؟ بلافاصله ورودی دادی ؟
                          ولتاژ تغذیه ت چقدر بود ؟
                          پتانسیومتر باید مولتی ترن باشه ها! حداقل 5 دور.
                          PCB همون مدارو ساختی ؟

دیدگاه

تغذیه که دویل 33 بود آمپرش هم بالا بود چند تا از ترکها رو آب کرد،مولتی ترن با این مقدار نداشتم یه اشتباه بود جهت پتانسیومتر رو برعکس گرفتم و ... :cry: :cry: :cry:
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              جهت پتانسیومتر رو برعکس گرفتم و ... :cry: :cry: :cry:
                              منظورت چیه ؟ oo:

دیدگاه

اون پتانسیومتر رو تا انتها در جهتی که نباید چرخوندم و تا اومدم کاری کنم،دود بلند شده بود...
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X