اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر CLASS A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر CLASS A

جون حس جون کلاس A فقط در مدارات ضعیف مثل میکسر و پری و ... استفاده میشه نه در قدرت .

اون نقاطی که نوشته 24 و 12 یعنی تغذیه 24 بهش بدین بعد ولتاژ نقطه 12 باید نصف تغذیه بشه (یعنی 12 ولت). اینکارو با تنظیم ولوم 100 کیلو میتونی انجام بدی. نباید 12 ولت و مستقیم بزنی اونجا ! oo: اون صدایی که شنیدی صدای تقویت شده نبود ، افت ولتاژ باتری بود که بخاطر جریان صوتی ترانزیستور ایجاد شده بود !!! :surprised:
    وقتی تو نیستی
    نه هست های ما چونانکه بایدند
    نه باید ها...
    هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
    روز مباداســـت !

دیدگاه

پس یه جور تقویت کننده اختراع کردم،هر چی بود که خیلی با کیفیت بود،زودی برم اداره اختراعات ثبتش کنم تا دیر نشده :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
      رازی در کار نبود

دیدگاه

در واقع این یه تقویت کننده نیست ، تو یه مصرف کننده اختراع کردی ! :biggrin:

بدون شوخی اینکار اشتباهه و فقط به این نام ثبتش میکنن : Crazy Amp
        اینکارا رو ماهم کردیم بعدش دیدیم بجای اون مقاومت بالایی یک ترانزیستور بزاریم که در نیم سیکل پایین قطع باشه و جریان مصرف نکنه. بعد اسمشو گذاشتیم AB :mrgreen:
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
          بعد اسمشو گذاشتیم AB :mrgreen:
          پس منم اسم اینو میزارم قرمز...
          رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام hs67 :

این کلاس بازدهیش خیلی پایینه که مثلا برای 10 وات خروجی تقریبا باید 200 وات مصرف کنه ولی در عوض کیفیت از همه بالاتره

برای همین در مدارات کم قدرت استفاده میشه مثله پری چیزی هم که در پری میخوایم اینه که سیگنال با کیفیت تقویت بشه چون این سیگنال قراره بازم تقویت بشه و باید درصد نویز به سیگنال پایین باشه

به نظرم از رشته الکترونیک و قسمت صوتی شما دیگه اشباع شدیت و دیگه موضوعی نمونده که مورد بحث قرار بگیره :mrgreen:

پیشنهاد میکنم به بخش شیرین تر از آمپلی یعنی مدارات رادیویی بروید

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

شما لطف دارین ما حالا حالاها باید خدمت دوستان شاگردی کنیم
              اتفاقا قبلا علاقه زیادی به مدارات رادیویی داشتم در واقع تا چند سال پیش فقط تو همین زمینه کار می کردم اما خب مدارات رادیویی نیاز به امکانات و اطلاعات تئوری و فنی بالایی داره که ما در اون سطح نبودیم و کم کم ازش فاصله گرفتم خودتون بهتر مطلعید از حساسیت و دقت مدارات رادیویی...
              یه موضوع دیگه این که الان کنترلر ها تو مدارات مخابراتی هم رشد خوبی کردن و مدارای حرفه ای مخابراتی بصورت ماژول عرضه میشه و برای بهره گیریش مهارت خاصی جز برنامه نویسی کنترلر ها نیاز نیست که انگیزه رو برای کارای رادیو آماتوری از بین میبره...
              منم میخواستم AVR یاد بگیرم اما مازیار کمکم نکرد :cry: :cry: :cry:
              رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                شما لطف دارین ما حالا حالاها باید خدمت دوستان شاگردی کنیم
                اتفاقا قبلا علاقه زیادی به مدارات رادیویی داشتم در واقع تا چند سال پیش فقط تو همین زمینه کار می کردم اما خب مدارات رادیویی نیاز به امکانات و اطلاعات تئوری و فنی بالایی داره که ما در اون سطح نبودیم و کم کم ازش فاصله گرفتم خودتون بهتر مطلعید از حساسیت و دقت مدارات رادیویی...
                یه موضوع دیگه این که الان کنترلر ها تو مدارات مخابراتی هم رشد خوبی کردن و مدارای حرفه ای مخابراتی بصورت ماژول عرضه میشه و برای بهره گیریش مهارت خاصی جز برنامه نویسی کنترلر ها نیاز نیست که انگیزه رو برای کارای رادیو آماتوری از بین میبره...
                خدا CPU کامپیوتر مازیا را بسوزونه که انقدر بد قولی میکنه :mrgreen:

اینکه گفتید تا چند سال پیش در مخابرات فعالیت میکردید آیا دستاوردی هم داشتید ؟

در مورد تاپیک مدارات صوتی فکر میکنم به روزمرگی افتاده و برای همینه که بچه ها دیگه در تاپیک ها حرفای غیر الکترونیکی میزنن مثلا اسم میزارن روی هم دیگه عکس بدن سازی نشون میدن و ....

راستشم به نظر اکثر جوانب این نوع مدارا مطرح شده و دیگه جایی برای فعالیت بیشتر نمونده حالا اینکه کسی بیاد و یه راهی برای این تاپیک پیداکنه جاش خالیه و ....

دیدگاه

خیلی مباحث هست که بخاطر نداشتن امکانات وقت و سرمایه لازم نمی تونیم بهش بپردازیم،کسایی هم که تو سطح بالا کار میکنن معمولا سرشون بکار خودشون هست و یجور اطلاعاتشون رو احتکار میکنن (شاید حق هم دارن چون این مطالب رو احتمالا براحتی بدست نیاوردن مثلا در نظر بگیرید وضعیت فوق العاده افتضاح منابع فارسی رو درباره صدا...) البته استاد اشک یه استثناست،من خواستم یه تاپیک بزنم تا توش اصطلاحات مربوط به این حرفه رو با کمک هم یاد بگیریم و با افزایش دامنه لغات و اصطلاحات و شناخت پارامترهای فراوانی که تو علم صدا مطرحه انگیزه رو برای دست یابی به معیارهای بالاتر و پرورش سلیقه صوتی خودم و دوستان افزایش بدم اما احتمال قوی دادم که استقبال نشه و منصرف شدم...
                  مثلا یه صدایی که میشنویم و میگیم با کیفیته،اگه همین صدا رو یه نفر حرفه ای بشنوه دهها فاکتور تو نظرش هست و چندین معیار داره که بر اساس اونها صدا رو نقد میکنه،ولی ما نه بصورت تئوری و نه با پرورش گوش موسیقایی مون با این معیارها آشنا نیستیم و مطالب این افراد رو درک نمی کنیم ، که جای تاسفه...
                  البته گذشته از این مطلب در زمینه الکترونیک عمومی هم ضعیف هستیم جز تعدادی از دوستان،مثلا کل اطلاعات بنده راجع به مطالبی که در الکترونیک عمومی راجع به تقویت کننده هاست از چند صفحه بیشتر نمیشه...
                  اگه دوستان تمایل دارن من پیشنهاد میدم همچین تاپیکی ایجاد بشه که توش اصطلاحات و پارامترهای صدا بصورت دقیق تر و حرفه ای مطرح بشه و برای درک بهتر همین طور میشه سایتها و مقالات فارسی رو که در نت هست پیدا کنیم و با کمک هم مطالبشون رو بفهمیم
                  مثلا تو خیلی از مقالات مربوط به صدا اصطلاح ساند استیج رو میشنویم،من به شخصه هیچ تصوری درست یا غلط از این پارامتر صدا ندارم حالا چطور میتونم دنبال ارزیابی آمپ هام از این جهت یا حتی دست یابی به این پارامتر تو آمپلی هایی که میسازم باشم؟آمپلی خوب با دید محدود ما میشه آمپلی که بیس خوبی بده و تیس تیس هم بکنه خب این طور معیار دیگه ای برای صدای با کیفیت نمی بینم که تلاش کنم تا بهش رسم....
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                    خیلی مباحث هست که بخاطر نداشتن امکانات وقت و سرمایه لازم نمی تونیم بهش بپردازیم،کسایی هم که تو سطح بالا کار میکنن معمولا سرشون بکار خودشون هست و یجور اطلاعاتشون رو احتکار میکنن (شاید حق هم دارن چون این مطالب رو احتمالا براحتی بدست نیاوردن مثلا در نظر بگیرید وضعیت فوق العاده افتضاح منابع فارسی رو درباره صدا...) البته استاد اشک یه استثناست،من خواستم یه تاپیک بزنم تا توش اصطلاحات مربوط به این حرفه رو با کمک هم یاد بگیریم و با افزایش دامنه لغات و اصطلاحات و شناخت پارامترهای فراوانی که تو علم صدا مطرحه انگیزه رو برای دست یابی به معیارهای بالاتر و پرورش سلیقه صوتی خودم و دوستان افزایش بدم اما احتمال قوی دادم که استقبال نشه و منصرف شدم...
                    مثلا یه صدایی که میشنویم و میگیم با کیفیته،اگه همین صدا رو یه نفر حرفه ای بشنوه دهها فاکتور تو نظرش هست و چندین معیار داره که بر اساس اونها صدا رو نقد میکنه،ولی ما نه بصورت تئوری و نه با پرورش گوش موسیقایی مون با این معیارها آشنا نیستیم و مطالب این افراد رو درک نمی کنیم ، که جای تاسفه...
                    البته گذشته از این مطلب در زمینه الکترونیک عمومی هم ضعیف هستیم جز تعدادی از دوستان،مثلا کل اطلاعات بنده راجع به مطالبی که در الکترونیک عمومی راجع به تقویت کننده هاست از چند صفحه بیشتر نمیشه...
                    اگه دوستان تمایل دارن من پیشنهاد میدم همچین تاپیکی ایجاد بشه که توش اصطلاحات و پارامترهای صدا بصورت دقیق تر و حرفه ای مطرح بشه و برای درک بهتر همین طور میشه سایتها و مقالات فارسی رو که در نت هست پیدا کنیم و با کمک هم مطالبشون رو بفهمیم
                    مثلا تو خیلی از مقالات مربوط به صدا اصطلاح ساند استیج رو میشنویم،من به شخصه هیچ تصوری درست یا غلط از این پارامتر صدا ندارم حالا چطور میتونم دنبال ارزیابی آمپ هام از این جهت یا حتی دست یابی به این پارامتر تو آمپلی هایی که میسازم باشم؟آمپلی خوب با دید محدود ما میشه آمپلی که بیس خوبی بده و تیس تیس هم بکنه خب این طور معیار دیگه ای برای صدای با کیفیت نمی بینم که تلاش کنم تا بهش رسم....
                    منم صد در صد موافقم حتی میشه خوده مدار امپلی رو هم در یه تاپیک ،اساتید قطعه به قطعه تشریح کنن تا همه کاملا با امپلی و صداها اشنا بشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67

سلام تا اونجا که یادم میاد کمک نخواستی که کمکت کنم اگرم کمک میخوای کمکت نمیکنم چون حرفه ای کار نکردم که بخوام درست درمون کمکت کنم :agree:

در مورد رادیو هم موافقم من با این ماژولای رادیویی کار نکردم ولی میدونم چجوری ازشون جواب بگیرم خوب اگه کمک میخوای بگو البته در همین موردی که گفتم

نوشته اصلی توسط aswhu600
                      خدا CPU کامپیوتر مازیا را بسوزونه که انقدر بد قولی میکنه :mrgreen:

در مورد تاپیک مدارات صوتی فکر میکنم به روزمرگی افتاده و برای همینه که بچه ها دیگه در تاپیک ها حرفای غیر الکترونیکی میزنن مثلا اسم میزارن روی هم دیگه عکس بدن سازی نشون میدن و ....

قبل از اینکه شما بگی cpu من ترکیده بود

در ضمن بعضی حرفا ممکنه برای بعضی از اعضاء توهین آمیز باشه اگه احساس میکنید حرفی که میزنید حتی برای یک نفر هم توهین آمیز باشه لطفا نگید

با تشکّر
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام به دوستان hs67 و مازیار

اینکه گفته میشه مدارات فرستنده رادیویی راه اندازیش مشکله و نیاز به تجهیزات گرون قیمت داره من اعتقادی ندارم

همون اول این نظر توسط آقای بخت آور مطرح شد که باعث شد کمتر کسی بره سراغ مدارات رادیویی نمیدونم چرا شاید با این حرف می خواست از قرار دادن نقشه های فرستنده خودشونا خلاص کنن که دیگه دردسر جواب دادن به موسساتی مثل تنظیم مقرارت رادیویی و ... نداشته باشن

مشکلات در مورد فرستنده رادیویی یکیش نبود قطعات درستو حسابیه البته کسی که میخواد بسازه بلاخره 2N3553 و 2sc1971 و 72 و ... هست و در نهایت اگه اینا هم نباشن میشه خودمون یک لامپ خلا بسازیم .....

یکی از مشکلات دیگه نداشتن مهارت در مونتاژ مداره شما در دیتاشیت های این نوع قطعات یک مدار کاربردی میبینید

که میشه همونا ساخت در مونتاژ مدار هم باید سیم بندی روی فیبر را پهن بگیریم و البته چیزای دیگه ای هم هست ولی در کل به نظرم بدون اینکه خودمون تست کنیم با این حرف "که نمیشه - دستگاه تنظیم گرون قیمت میخواد و ..." دلمونا خوش کردیم و به این نتیجه رسیدیم که پس حتما نمیشه

حداقل اگه کسی بگه مشکل هست ولی فرکانس های پایین مثله موج کوتاه را خیلی راحت میشه توسط آی سی های TTL راه اندازی کرد و بدشم در حد خوبی تقویت کرد مثلا با همین موسفت IRF540 میشه فرکانس های پایین را تا 30 وات تقویت کرد ....

و تا وقتی که این روحیه باشه هیچکس طرف مدارات رادیویی نمیره

چیز دیگه ای هم که خیلی ناراحتم میکنه اینه که اگر در همین انجمن کسی نقشه یه مداره فرستنده با برد بالا را قرار بده

نفر بعدی که نظر میده این جمله کلیشه ای را میگه که "استفاده از فرستنده برد بالا نیاز به مجوز داره"

هر کسی یه وظیفه ای داره اگه ما اماتوریم باید روی نقشه هایی که کل کره زمینا پوشش میده بحث کنیم - نظر بدیم و ....

کسی که بحث مجوز را گوش زد میکنه نباید از ماها باشه حالا یا پلیس انجمن باشه و ...

حالا به فرض ما به خاطر یه فرستنده دو شبم بازداشت گاه باشیم تیربارونمون که نمیکنن یه تعهد میگیرن ولمون میکنن

خود پلیس میدونه که اگر گروه خراب کار بخواد صداشا به کسانی برسونه خیلی راحت تر میتونه این کار را بکنه مثله همین اینترنت

قبل از اینکه بخوان ازمون بپرسن که چرا فرستنده درست کردی یکی از احتمال هایی که خودشون میدن اینه که ما دانشجوییم و به خاطر رشته مون یا علاقه این کار را کردیم

بعضی انقدر بزرگش کردن که اون موقه ها که ما را اندازی میکردم پیش خودم میگفتم العانه که پلیس بریزه تو خونه

دریغ از یک بار که پلیس بیاد :wow:

البته اگه با لهن تندی گفتم منظورم کسی نبود این ناراحتی به خاطر مشکلات جمعیت ما اماتور ها بود

دیدگاه

قبل از اینکه شما بگی cpu من ترکیده بود

در ضمن بعضی حرفا ممکنه برای بعضی از اعضاء توهین آمیز باشه اگه احساس میکنید حرفی که میزنید حتی برای یک نفر هم توهین آمیز باشه لطفا نگید

با تشکّر
                          من باب شوخی گفتم و منظوری نداشتم حالا که اینطور شد cpu سیستمه hs37 بسوزه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                            من باب شوخی گفتم و منظوری نداشتم حالا که اینطور شد cpu سیستمه hs37 بسوزه :mrgreen:
                            الهی آمین :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                              سلام به دوستان hs67 و مازیار

اینکه گفته میشه مدارات فرستنده رادیویی راه اندازیش مشکله و نیاز به تجهیزات گرون قیمت داره من اعتقادی ندارم

همون اول این نظر توسط آقای بخت آور مطرح شد که باعث شد کمتر کسی بره سراغ مدارات رادیویی نمیدونم چرا شاید با این حرف می خواست از قرار دادن نقشه های فرستنده خودشونا خلاص کنن که دیگه دردسر جواب دادن به موسساتی مثل تنظیم مقرارت رادیویی و ... نداشته باشن

مشکلات در مورد فرستنده رادیویی یکیش نبود قطعات درستو حسابیه البته کسی که میخواد بسازه بلاخره 2N3553 و 2sc1971 و 72 و ... هست و در نهایت اگه اینا هم نباشن میشه خودمون یک لامپ خلا بسازیم .....

یکی از مشکلات دیگه نداشتن مهارت در مونتاژ مداره شما در دیتاشیت های این نوع قطعات یک مدار کاربردی میبینید

که میشه همونا ساخت در مونتاژ مدار هم باید سیم بندی روی فیبر را پهن بگیریم و البته چیزای دیگه ای هم هست ولی در کل به نظرم بدون اینکه خودمون تست کنیم با این حرف "که نمیشه - دستگاه تنظیم گرون قیمت میخواد و ..." دلمونا خوش کردیم و به این نتیجه رسیدیم که پس حتما نمیشه

حداقل اگه کسی بگه مشکل هست ولی فرکانس های پایین مثله موج کوتاه را خیلی راحت میشه توسط آی سی های TTL راه اندازی کرد و بدشم در حد خوبی تقویت کرد مثلا با همین موسفت IRF540 میشه فرکانس های پایین را تا 30 وات تقویت کرد ....

و تا وقتی که این روحیه باشه هیچکس طرف مدارات رادیویی نمیره

چیز دیگه ای هم که خیلی ناراحتم میکنه اینه که اگر در همین انجمن کسی نقشه یه مداره فرستنده با برد بالا را قرار بده

نفر بعدی که نظر میده این جمله کلیشه ای را میگه که "استفاده از فرستنده برد بالا نیاز به مجوز داره"

هر کسی یه وظیفه ای داره اگه ما اماتوریم باید روی نقشه هایی که کل کره زمینا پوشش میده بحث کنیم - نظر بدیم و ....

کسی که بحث مجوز را گوش زد میکنه نباید از ماها باشه حالا یا پلیس انجمن باشه و ...

حالا به فرض ما به خاطر یه فرستنده دو شبم بازداشت گاه باشیم تیربارونمون که نمیکنن یه تعهد میگیرن ولمون میکنن

خود پلیس میدونه که اگر گروه خراب کار بخواد صداشا به کسانی برسونه خیلی راحت تر میتونه این کار را بکنه مثله همین اینترنت

قبل از اینکه بخوان ازمون بپرسن که چرا فرستنده درست کردی یکی از احتمال هایی که خودشون میدن اینه که ما دانشجوییم و به خاطر رشته مون یا علاقه این کار را کردیم

بعضی انقدر بزرگش کردن که اون موقه ها که ما را اندازی میکردم پیش خودم میگفتم العانه که پلیس بریزه تو خونه

دریغ از یک بار که پلیس بیاد :wow:

البته اگه با لهن تندی گفتم منظورم کسی نبود این ناراحتی به خاطر مشکلات جمعیت ما اماتور ها بود
                              شما هم اگه 1 ساعت شکنجه روحی میشدی و این قضیه تو پروندت ثبت میشد دیگه اینقدر با اطمینان صحبت نمیکردی.من شاهد این قضایا بودم.دوستان اگه خواستن مدارات رادیویی بلند برد بسازن حتما از دانشگاه 1 مجوز بگیرن که خدایی ناکرده مشکلی براشون پیش نیاد.من فرستنده های بلند برد زیاد تست کردم اما به صورت لحظه ای و بعد از این قضیه هم که.... oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X