پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت
این مدار تقریبا خوب و Hi-Fi طراحی شده. اگه ظرفیت خازنهای تغذیه زیاد باشه باید کیفیت خوبی داشته باشه. به ساختنش میارزه.
بهش 8.5 میدم. اونایی که حس گفت کیفیت پایینتری دارن. پتانسیومتر اولی باید وسط باشه.
اگه میخوای pcb براش بزنی برو تو کار این به تایید همه از جمله استاد اشک رسیده
قضیه تنظیم پتانسیومتر دوم رو که قبلا مفصل گفتم جریان پتانس اول هم اینه که موقع روشن کردن به قول نیو باید رو حالت وسط باشه و بعد با استفاده از اسکوپ(نیو نزاشت اسکوپ دار شم :cry: چرا اون مدار AVR رو نزاشتی برامون :mrgreen: :mrgreen: :mrgreenو با تغییر مقدار اون پتانس باید ولتاژ dc رو تو خروجی آمپ به کمترین مقدار برسونی (به صورت خودمونی با ولت متر دی سی هم میتونی انجام بدی)
خوبی که خوب هست اما مدار یه خورده بزرگ میشه وپیچیده
تازه ولتاژ کاریش هم نسبت به 240 بالاتره
بازم ممنون بابت پیشنهادت فکر کنم مدار اولی کم هجم تر وراحتره :mrgreen:
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
مدار با ماسفت های 240 و 9240 که تو انجمن زیاده. خیلی هاشونم دوستان ساختن و تست شده هستش.
منم یه مدار 150 واتیشو ساختم که با IRF540/9540 هم تست شد و خوب جواب داد. به نظرم اگه ولتاژت از دوبل 35 ولت بالاتر نیست از این ماسفتها استفاده کن. اینم مدارش :
بزرگوار اگه تاپیکهای مربوطه رو میخوندی قبلا هم گفته بودم BC 556 ی که تو بازار هست ترتیب پایه هاش متفاوته با اون چیزی که تو این مدارا استفاده شده،استفاده از ترانزیستور قوی تر ضرورتی نداره چون ممکنه خروجی که تحویل طبقه بعدی میده اونو سریع به حالت اشباع ببره و کار آمپلی رو با اشکال مواجه کنه،بهر جهت اگه اصرار داری BC 160 هست که نسبت به BC 556 چندیم برابر قوی تر هست،اما پیشنهاد من BC 177 هست...
دیدگاه