اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال در مورد PT2253A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سئوال در مورد PT2253A

با سلام خدمت دوستان عزیز اگه یادتون باشه من سر جریان فیلتر برای ساب یه دونه PT2253A خریدم بعد یکی از دوستان توی سایت گفت که این ولومه و جواب نمیده امروز رفتم دم همون مغازه یک سری قطعه بگیرم بعد یه دفعه یادم اومد که یک PT ازش گرفتم به صاحب مغازه گفتم این ایسی که به من دادی طبق گفته دوستان به درد نمیخوره بعد یارو یه کم خودشو تکون داد گفت کی همچین چیزی را گفته اگه ایسی کار نکنه که ساخته نمیشه من روزی چندتا از اینها میفروشم لابد یه چیزهایی را رعایت نمیکنید گفتم چی گفت این PT نباید یا حد المقدور از ترانس جداگانه استفاده نکنیدروی همون ترانس تغذیش کنید بدین برایتان بپیچن روی همون ترانس یا با مقاومت راهش بندازید خلاصه کلی چرت وپرت oo: دیگه هم گفت من حالیم نشد بعد میخواستم این PT راش بندازم بعد اگه جواب نداد برم حال به کلاسش بدم بگم حالا بگو چیکارش کنم بهتر بشود تو که میگی خوبه کار میکنه حالا نظزتون چیه برم دنبالش یا نه به امتحان کردنش می ارزه شاید راهی بلد باشه بدرود
    کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

پاسخ : سئوال در مورد PT2253A

کسی نگفته 2253 جواب نمیده فقط گفتن کمی نویز میندازه و صدا رو تضعیف میکنه که اون مشکل رو هم بعضی از دوستان ظاهرا حل کردن،به تاپیک ولوم مراجعه کنید ...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

خیلی ممنون hs جان عزیز oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi Foxtrik
        با سلام خدمت دوستان عزیز اگه یادتون باشه من سر جریان فیلتر برای ساب یه دونه PT2253A خریدم بعد یکی از دوستان توی سایت گفت که این ولومه و جواب نمیده امروز رفتم دم همون مغازه یک سری قطعه بگیرم بعد یه دفعه یادم اومد که یک PT ازش گرفتم به صاحب مغازه گفتم این ایسی که به من دادی طبق گفته دوستان به درد نمیخوره بعد یارو یه کم خودشو تکون داد گفت کی همچین چیزی را گفته اگه ایسی کار نکنه که ساخته نمیشه من روزی چندتا از اینها میفروشم لابد یه چیزهایی را رعایت نمیکنید گفتم چی گفت این PT نباید یا حد المقدور از ترانس جداگانه استفاده نکنیدروی همون ترانس تغذیش کنید بدین برایتان بپیچن روی همون ترانس یا با مقاومت راهش بندازید خلاصه کلی چرت وپرت دیگه هم گفت من حالیم نشد بعد میخواستم این PT راش بندازم بعد اگه جواب نداد برم حال به کلاسش بدم بگم حالا بگو چیکارش کنم بهتر بشود تو که میگی خوبه کار میکنه حالا نظزتون چیه برم دنبالش یا نه به امتحان کردنش می ارزه شاید راهی بلد باشه بدرود
        آیسی خوبیه ببین این ایسی اینطوری ساخته شده که در اصل کیفیت صدای خروجی رو خودت میتونی تایین کنی اونم با خازنایی که به
        پایه های 6 7 8 و 21 22 23 وصل شده که دیتاشیت گفته ::

Crossover Frequency: 280Hz, C=0.015μF, C1=0.047μF, C2=0.018μF
        Crossover Frequency: 200Hz, C=0.022μF, C1=0.068μF, C2=0.027μF
        Crossover Frequency: 120Hz, C=0.033μF , C1=0.1μF, C2=0.047μF

تو شکل زیر دور خارنای مورد نظر رو علامت زدم

البته اینو هم بگم که تا لحظه نگارش این سطور بنده این ایسی رو 1000 خریدم از سعید بعدا اگه شد 1250 نگید چرا چرتو پرت نوشتی :mrgreen:
        (خدا پدر بخت اور رو بیامرزه)
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مازیار جان داری مسن میشیا!
          داداشمون منظورش PT2253 هستش نه 2353 ! ( بچه مردم از دست رفت )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
            مازیار جان داری مسن میشیا!
            داداشمون منظورش PT2253 هستش نه 2353 ! ( بچه مردم از دست رفت )
            oo: oo:

راست میگیااااااااااا نههههههههههههههههههههههه HS ؟؟؟؟؟

اینا از تاثیرات کنوود 3010 با صدای بلنده :mrgreen:
            AV Maziton 100
            Render By Artlantis Studio
            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
              oo: oo:

راست میگیااااااااااا نههههههههههههههههههههههه HS ؟؟؟؟؟

اینا از تاثیرات کنوود 3010 با صدای بلنده :mrgreen:
              به بهانه دمبل زدن انقد اونو ولوم نده، بیچاره همسایه ها! مردم چه گناهی کردن از دست تو! :rolleyes:

دیدگاه

:eek: اوه مازیار زدی وسطش دو شنگش کردی این ایسی را دنبالش بودم گیرم نیومد داش کمپلت قاطی کردی طبق گفته خودت اثرات دوپس دوپس اشکال نداره بیخی راستی دارم مدار را سر هم میکنم در اسرع وقت نتیجه را اعلام میکنم فعلا بدرود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X