اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با صدای کوبنده برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با صدای کوبنده برای ماشین

نوشته اصلی توسط maziyar123
    نمیدونم چرا همه دوس دارن واسه ماشینشون خودشون آمپلی بسازن
    دلایل فنی و غیر فنی :
    اولا میتونن تا حد امکان از خونه دور شن که با و مامان و همسایه ها و یا خانومشون گیر نده
    دوما میتونه این قضیه یه جور چشم هم چشمی باشه
    سوما تو ماشین یه منبع تغذیه با توان بالا وجود داره که تقریبا هیچ وقت کم نمیاره

یه اشتباه کوچیک تو تغذیه ینی از بین رفتن ECU و ....
    نترس مازیار جان ecu نمیسوزه مگه میخوای تغذیه اونو از خروجی ecu بگیری این همه زلم زیمبو به ماشین میبندند هیچ چی نمیشه حالا که به چند تا مهندس یا مهندس بعد از این رسید میسوزه

آماده بخرین با صرفه تره
    ولی خودت بسازیش کیفش بیشتره :mrgreen:

مگه میخواین تو ماشین چیکار کنین که اینقدر صدای بلند میخواین ؟
    تو ماشین هیچ کار ولی
    میخوایم یه کاری کنیم که وقتی از کنار یه ماشین پارک شده رد میشیم جیغ دزدگیرش در بیاد :mrgreen: :mrgreen:

خب اینا شوخی بود ولی لذتی که آدم از ساختن و استفاده از وسیله ساخت خودش میبره با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست

دیدگاه

سلام بر داش محسن عزیز :rolleyes:

والا ما یه بار باطری به باطری زدیم بعدش فهمیدیم که مصرف سوخت دوبرابر شده بردمش یه جا گفت تنظیمات eeprom بهم ریخته گفت شانس اوردی نسوخته oo:

آدم خودش بسازه کیف میده ولی فرض کن 100 هزار تومن خرج میکنی بعدش اون چیزی که میخواستی نشد

در ضمن دیگه شوخی نکن من که با کسی شوخی ندارم

شوخی کردم بابا نوکرتم هستم :agree:

ولی من دوست دارم یه کاری کنم که وقتی از کنار یه ماشین پرک شده رد شدم شیشه هاش خورد بشه :eek:
      صدای جیغ جیغ دزدگیر که با مشت زدنم در میاد
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

راست میگن تو خونه آدم دق میکنه تا میای یکم صدارو زیاد کنی :-w :-w این طوری میان سراغت ...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

اخ جون منم هستم... از بچگی عاشق شیشه شکوندن بودم :mrgreen: :mrgreen:
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ولی من فکر کنم صدایی که بخواد شیشه خورد کنه قبل از همه صندوق عقب ماشین خودت رو از جا میکنه.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

یدونه نقشه بزارید خوب بسازیم دیگه !! اولش ارزون بزارید با توان کم . بعدش بریم بالا تر .

خیلی حال میده خودت بسازی . همه جا هم تعریفشو میکنی.

دیدگاه

سلام
                اگه از نظر تغذیه(ولتاژ و جریان) مشکلی ندارید این مدار، مدار خوبی هست کیفیتش تقریبآ عالیه(البته به نسبت سادگی مدار و کم بودن ترانزیستورهای درایور). و من و خیلی از دوستان از جمله مازیار جان و از همه مهمتر استاد اشک اونو ساختن و راضی بودن و هزینه نهایی بدون ترانس زیر 5 هزار تومان هست. مدار ساده ای هستش و قطعات خیلی کمی میخواد و کالیبره کردن (ورودی ترانزیستور و DC offset)لازم نداره
                تجربه ی شخصی من هم از این مدار نشون داده که اگه ولتاژ ورودی هر سر کمتر از 40 ولت DC باشه (جمعآ80) تو ولوم پایین صدا بریده بریده شنیده خواهد شد .که مشکل از کمبود ولتاژ درایور هستش. (با اون درایور آمپلی دو ماسفت (فایل hs PDF جان) صداش واقعآ عالی میشه)
                نقشه و شماتیک:

اندازه ترانزیستور های دارلینگتونی هم که باید بخرید،تو عکس زیر هست .چون کوچکتر باشه دوامش تو پیک کم میشه(احتمالآ).

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  سلام
                  اگه از نظر تغذیه(ولتاژ و جریان) مشکلی ندارید این مدار، مدار خوبی هست کیفیتش تقریبآ عالیه(البته به نسبت سادگی مدار و کم بودن ترانزیستورهای درایور). و من و خیلی از دوستان از جمله مازیار جان و از همه مهمتر استاد اشک اونو ساختن و راضی بودن و هزینه نهایی بدون ترانس زیر 5 هزار تومان هست. مدار ساده ای هستش و قطعات خیلی کمی میخواد و کالیبره کردن (ورودی ترانزیستور و DC offset)لازم نداره
                  تجربه ی شخصی من هم از این مدار نشون داده که اگه ولتاژ ورودی هر سر کمتر از 40 ولت DC باشه (جمعآ80) تو ولوم پایین صدا بریده بریده شنیده خواهد شد .که مشکل از کمبود ولتاژ درایور هستش. (با اون درایور آمپلی دو ماسفت (فایل hs PDF جان) صداش واقعآ عالی میشه)
                  نقشه و شماتیک:

اندازه ترانزیستور های دارلینگتونی هم که باید بخرید،تو عکس زیر هست .چون کوچکتر باشه دوامش تو پیک کم میشه(احتمالآ).

عکسی موجود نیست؟؟

دیدگاه

پس چجوریه که من الان دارم عکسارو هم تو پست خودم و هم تو نقل قول پست شما میبینم .4 تا عکس باید باشه .که با نقل قول شما میشه 8 تا.

نقل قول رو پاک کنید تا از حجم بارگزاری صفحه کم بشه و در صورت داشتن اینترنت کم سرعت مثل من کمی صبور باشید. (کی پر سرعت داره ؟ :eek: :eek: کل ایرانی ها کم سرعت دارن)

دیدگاه

سلام
                      بالاخره یه کیت آمپلی خریدم و بستم کیفیتش توی صداهای پایین خوبه ولی وقتی یکم صدا رو از حد مجاز بالا میبرم احساس میکنم که خش خش میکنه.,ورودی آمپ رو از خروجی هدفون لپ تاپ میگیرم(از یک کانالش) و خروجی آمپ رو مستقیما به اسپیکر وصل میکنم.
                      اینم عکسش.در ضمن از هیچ پری آمپلی فایر استفاده نمیکنم.آیا ممکنه از این باشه؟

دیدگاه

!

چند تا سوال داشتم

تغذیه تون چند ولت و چن آمپره و چند سره ؟

سیم برق چرا اینقدر نازکه? از سیم غیر شیلدی که برای AUX استفاده کردین هم نازکتره!!!!!!!!!!

شماره ی ترانزیستورای قدرت چیه ؟ هیت سینک لازم دارن یا نه؟

و از همه مهمتر خش خش یعنی چی ؟

باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasgig
                          سلام
                          بالاخره یه کیت آمپلی خریدم و بستم کیفیتش توی صداهای پایین خوبه ولی وقتی یکم صدا رو از حد مجاز بالا میبرم احساس میکنم که خش خش میکنه.,ورودی آمپ رو از خروجی هدفون لپ تاپ میگیرم(از یک کانالش) و خروجی آمپ رو مستقیما به اسپیکر وصل میکنم.
                          اینم عکسش.در ضمن از هیچ پری آمپلی فایر استفاده نمیکنم.آیا ممکنه از این باشه؟
                          سلام
                          دوست عزیز شما باید صدای خروجی لپ تاب رو به پری تون داده و بعد از پری تون به آمپلی بره وگرنه این مشکل وجود خواهد داشت.

دیدگاه

دوست عزیز این همون مدار 100 وات بخت آور هست (حالا نمی دونم شرکت دیگه ای کیتشو زده یا نه،اما همون مداری هست که بخت آور به عنوان 100 وات معرفی کرده و PCB یش هم همونه)
                            این مدار رو حتی خود بخت آور هم برای سخنرانی معرفی کرده نه موزیک کلا انتظار کیفیت از این مدار نداشته باشین...
                            البته خودمم این رو 2 3 بار ساختم و از روی تجربه میگم نه صرفا مطالب بخت آور ...
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

چند تا سوال داشتم

تغذیه تون چند ولت و چن آمپره و چند سره ؟

سیم برق چرا اینقدر نازکه? از سیم غیر شیلدی که برای AUX استفاده کردین هم نازکتره!!!!!!!!!!

شماره ی ترانزیستورای قدرت چیه ؟ هیت سینک لازم دارن یا نه؟

و از همه مهمتر خش خش یعنی چی ؟

باتشکر
                              سلام
                              از همین آداپتور لپ تاپ استفاده میکنم.
                              19.5 ولت
                              6.7 آمپر
                              الان سیم رو هم عوض میکنم و دوباره تست میکنم.همین ور دستم بود نصب کردم. :biggrin:
                              شماره ترانزیستورهای قابلمه ای 2n3055 هست.با ولتاژ 12 ولت هیت سینک لازم نیست ولی از این ولتاژ بالاتر بهتره که باشه.الان خودم یه 20 دقیقه تست کردم ولی اصلا گرم نشد حتی کمی احساس سردی کردم.
                              منظورم از خش خش اینه که توی صدای پایین به خوبی باند ها رو تکون میده ولی وقتی کمی صدا رو بالا میبرم کیفیتش کم میشه ولی قدرتش رو میشه احساس کرد.

دیدگاه

با در نظر گرفتن فرمایشات hs جان ،اگر من جای شما بودم یه بار هم با ترانس امتحان میکردم . چون فکر کنم طراحی منابع تغذیه سوییچینگ و سرعت پاسخگویی آنها در تغییر ناگهانی جریان مصرفی در مصارف پیک ، نسبت به نوع دستگاهی که قراره بهش وصل بشه طراحی میشه. به نظر میرسه که خیلی از اونا نمیتون تو یه لحظه به جریان مورد نیاز مدار برسن.(دوستان دیگه هم اشتباهات من رو گوش زد کنن)
                                و اینکه اگه یه فایل از صداش بذارید شاید دوستان بتونن کمک کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X