اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[اموزش]معرفی بلندگو، ساخت جعبه باند، کراس اور و تست صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی بلندگو، ساخت جعبه باند، کراس اور و تست صدا

بچه ها الان که بیشتر تحقیق کردم دیدم این ضبط و بلندگو واسه 35 ساله پیشه :eek:

اینم سایت :

http://www.radiomuseum.org/r/aiwa_af...eeaf3060e.html
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

آهن حلبی ضبطِ داغون... خریداریم :mrgreen: :mrgreen:
      شوخی می کنم،خیلی خوبه ایشالا کوفتت بشه الهی بسوزه :mrgreen:
      بازم شوخی کردم
      نمیشد باکسشو با یه آهنگ بیس دار تست کنی؟مثلا همون آهنگ آب آلبالو (قولی علم فردا گفتنی)
      بلندگوهای باحالین اون آمپم بساز باهاش اینا رو را بنداز،سابو هم به یه پری ساب وصل کن برو تو فضا
      این پری سابه رو دیروز ساختم بالاخره،خیلی باش حال کردم اگه نگم عالی ولی خیلی خوب جواب داد (همون عالی جواب داد،نه خوب،نه عالی... )
      http://up5.iranblog.com/images/zzjss152ayrh9gvp1e6l.zip
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        جان من این بلندگو ها رو ار کجا گیر میاری ؟

ینی RSN3502 اینقدر قویه ؟ oo: اگه خوبه که منم برم بسازم
        سلام
        بیشتر از فتوت میخرم. یا زیر زمین امجد.

3502 خوب صدایی داره. تازه مدار قطع کننده داخلی بلندگو هم تو خود آی سیش هست.

دیدگاه

:-S :-S :-S
          میگم مگه تو امتحان نداری؟ :-SS :-SS :-SS
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
            :-S :-S :-S
            میگم مگه تو امتحان نداری؟ :-SS :-SS :-SS
            بله
            ولی گفتم بیام یه سری بزنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              آهن حلبی ضبطِ داغون... خریداریم
              شوخی می کنم،خیلی خوبه ایشالا کوفتت بشه الهی بسوزه
              بازم شوخی کردم
              نمیشد باکسشو با یه آهنگ بیس دار تست کنی؟مثلا همون آهنگ آب آلبالو (قولی علم فردا گفتنی)
              بلندگوهای باحالین اون آمپم بساز باهاش اینا رو را بنداز،سابو هم به یه پری ساب وصل کن برو تو فضا
              این پری سابه رو دیروز ساختم بالاخره،خیلی باش حال کردم اگه نگم عالی ولی خیلی خوب جواب داد (همون عالی جواب داد،نه خوب،نه عالی... )
              http://up5.iranblog.com/images/zzjss152ayrh9gvp1e6l.zip
              مسخره میکنی ؟؟؟؟ حالا که اینطور شد باید بگم یه جفت از این باندا دارم (ینی دوتا مثل همین که دیدی / )
              حالا شوخی کن :->

منم شوخیفی کردم oo:
              نه والا امپ این میکرولبه واسه این بلندگوئه کمه اگه بیس دار میزاشتم همش اعوجاج داشت ولی فردا با ضبط خودش تست میکنم داخلش دوتا 25 واته

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

بزارین منم یه چیزی بگم
                من یه توئیتر،یه میدرنج و یه ووفر برداشتم با یه کراس اور اکتیو
                وقتی بستم برخلاف تصورم دیدم اصلا صدایی که میخواستم و فکر می کردم نیست،بگو چرا؟
                چون فرکانسای قطع کراس اکتیو مناسب باندا نبود،و من به این نتیجه رسیدم که مچ بودن یه سیستم صوتی و گرفتن صدای با کیفیت یعنی چی...
                نتیجه این که از خیر فیلتر اکتیو مگر برای ساب میگذریم و چون کراس اکتیو مناسب باندا ندارم و نمی تونم طراحی کنم (اگه میتونستمم بازه فرکانسی بلندگو ها رو نداشتم {غیر از ساب که رو جعبش نوشته} که بخوام طراحی کنم)
                بنابراین نتیجه گرفتم که داشتن یه کراس اور پسیو که با بلندگوها مچ باشه خیلی بهتره از کراس اکتیوی که مخصوص باندا نیست
                حالا یه سوالم دارم
                بنظرتون فیلتر ساب رو به خروجی تن کنترل وصل کنم یا مستقیم به سورس؟
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  بنظرتون فیلتر ساب رو به خروجی تن کنترل وصل کنم یا مستقیم به سورس؟
                  اگه برای سابت جدا ولوم میذاری ( یعنی بعد از فیلتر ساب) اونوفت صدای بم سیستم دو ولومه میشه. یکی ولوم باس تون کنترل و اون یکی ولوم ساب.
                  پس بهتره به سورس وصل کنی. ولی قبلش دامنه رو تا یه حد نرمالی تقویت کنی. ( با OpAmp )

ضمنا تو مداری که ساب جدا تقویت میشه ، گذاشتن تون جالب نیست. چون فقط ساب میخواد صدای بم پخش کنه و کانال های دیگه فرکانس های بالارو رو تقویت میکنن. پس کانال های کناری ( مثلا سیستم 2.1 ) باید از فیلتر بالاگذر عبور کنن، بعد برن تو آمپلیشون. فرکانس قطع فیلتر بالاگذر باید با فرکانس قطع فیلتر ساب یکی باشه تا هیچ فرکانسی حذف نشه.

دیدگاه

با سلام به همه دوستان

دیدگاه

دوستان بالای 30 سال سنمه رشتم الکترونیک نبوده ولی از گذشته ها علاقه شدیدی بهش داشتم شاید اینو بگم که از درست کردن باندها لذت می بردم و سیری نداشتم ! یکی از دلایلی که تو این سایت عضو شدم گفتم شاید بتونم تعدادی از دوستان رو در مورد بعضی سوالها راهنمائی کنم " سعی می کنم که هر چی بدونم براتون بنویسم ! الان که تو گوگل سرچ می کردم اطلاعات کامل در این مورد نمی بینم ! و خیلی هاشون متاسفانه قدیمی و پر از اشکاله .... من در خدمت دوستانم .

دیدگاه

من هفته ای یک سری به این قسمت سر می زنم و اگه کسی سوال داشت در حد توان جواب می دم ..... بیشتر دونسته های من بر اساس تجربه بوده و همشون ساخته شده فعلا یه مقدار براتون بنویسم اونائی که به ساختن باند های صوتی علاقه دارن به دقت بخونن " دک ها و استریو های خوابیده و امپلی هائی که داخل این استریو ها بوده در زمان خودشون فوق العاده جالب بوده ولی....! یه مقدار در مورد امپلی بگم " سیستم های صوتی قدیمی یکی از ایراد هاشون اینه که تو صداهای بالا صدا رو قاطی می کنن ! یا امپلی کم میاره یا ووفر ! من بیشتر رو سونی کار کردم " بهترین صدا رو می تونین رو دستگاه سخدغ مدل gr5 ببینید از صدای این دستگاه ادم سیر نمیشه ! که متاسفانه نتونستم عکسشو اینجا براتون بیذارم ! مهمترین نکته ای که برای ساخت یک باند صوتی باید در نظر بگیرید اینه که حتما باید داخل این باند عایق بندی بشه ! هواگیری ! جعبه ای که شما می سازید از mdf 16 میل و برای رویه هاش از ورق های 8 میل mdf استفاده کنید و اما هواگیری : جعبه و باکسی رو می سازید نباید از گوشه ها و اطراف درزی به بیرون داشته باشه " اینجور بگیم اگه اب داخل این جعبه ریخته بشه مثل سطل باید باشه یعنی از اطراف و پشت باندتون یک قطره هم ابی بیرون نیاد ! این کار رو با چسب pvc راضی باید با حوصله انجام بدین و همه درزهای عمودی و افقی و گوشه های باکس خودتون رو بگیرین " باکس کارش چیه ؟ شما با ساختن باکس می خواین از ارتعاشات پشت پرده بلند گو استفاده کنین پس اندازه باکستون نوع ووفر یا ساب ووفرتون و هواگیری دقیق و اندازه سوراخ هوای خروجتون که روی باکستونه خیلی مهمه ... فعلا اینقده بازم میام .

دیدگاه

مشکل تایپی پیش اومده اونارم تصحیح کنم sony gr 5 که فکر کنم سال ساختش 1996 بوده تک سی دی اونم صوتی فقط ترک با یک تیوتر 2 اینچی و یک ووفر فوق العاده 5 اینچی و یک باند تمام استاندارد " بلند گوهای ما تیوتر میدرنج و ووفر و ساب ووفره " در ماشینها به خاطر طنین بیشتر از ساب ووفر استفاده می کنن " استفاده این نوع بلند گو برای باکس هائی که بسازید و تو خونه استفاده کنین سفارش نمیشه !! باس هائی که از ساب ها بدست میاد تو منزل بعده یک مدتی خسته کننده و گوش خراش میشه " و ساب ها نمی تونن صداهای بم رو به شکل طبیعی در بیارن ! میدرنج گذشته استفاده داشته " این نوع بلند گو که کمی از تیوتر بزرگتره و کمی از تیوتر صداهای بم تری پخش میکنه الان نو بیشتر سیستمهای صوتی دیده نمیشه " چون ووفر هم کار خودشو میکنه و تا حد زیادی کا میدرنج رو " تیوتر درای پرده سفتیه تا بتونه صداها و فرکانس های زیر رو به خوبی دربیاره " پشت تیوتر همیشه بستست چرا ؟ چون پرده این بلندگو که بیشتر5 تا 7 سانته نیازی به ارتعاش نداره صدای بمبی نداره و جالبتر اینکه : می دونید داخل باکس پر صداهای بم ووفره اگه این صداها از پشت تیوتر به پرده تیوتر بخوره تیوتر نمی تونه صداهای ریز خودش رو به خوبی در بیاره ! به حدی مطلبدر این مورد زیاده که ساعتها نوشتن می خواد ولی هرزگاهی براتون می نویسم امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره ......... .

دیدگاه

http://www.google.com/search?hl=fa&q=sony%20gr5&bav=on.2,or.r_gc .r_pw.,cf.osb&biw=1024&bih=597&wrapid= tlif129670123943721&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&a mp;ei=EaIqT8CjMoL64QTNrOWFDg

دیدگاه

در باندها ی قدیمی دیده میشه که داخل جعبه پوشال می ذارن " که همش به خاطر پائین اوردنه داخله باکسه که می تونه هم قسمتی از صداهای بای رو حذف کنه و نا هنجار کنه و اما توضیحات کلی : همونجوری که گفتم هدف از ساخت باکس یا همون باند استفاده از صداهای باس پشت ووفر و یا ساب ووفره " چقدر بدنه باکس فشرده تر و بهتر باشه انعکاس بهتر صورت میگیره " برای ساخت یک باند 4 ضلع باند رو همونجوری که گفتم از چوب mdf 16 یا 18 میل استفاده کنین و برای پشت و جلوی باند از ورق 8 میل که اونم یافت میشه " هم باند نسبتا سبکی خواهید داشت و همچنین بدون لرزش " از ورق نوپان استفاده نکنین چون فشردگی mdf رو نداره و انعکاس صوتیه ورق mdf از نوپان بیشتره " هواگیری داخل باند رو که بالا توضیح دادم حتما با چسب رازی pvd فراموش نکنین " تمام زاویه های باند جاهای که داخل باند به هم چسبیدن همه اضلاع کامل باید به نوبت چسب بشه " یک ضلع رو که چسب زدین مایل رو زمین می ذارین بعد از یک ربع می چرخونین و ظلع دیگه زده میشه و بعد یک ربع ظلعهای دیگه " در نهایت 8 میل پشت باند رو که وصل کردین از داخل 4 طرف پشت در نهایت که رویه باند رو می خواین بچسبونین باید این چسب رو به رویه 4 ظلع بزنید تا از کنار رویه باند صدائی به بیرون درز نکنه ! کل زحمتی که برای هواگیری میکشین باعث میشه باس های داخل باند مجبور شن همشون از سوراخ هوای باند در بیاد در مورد این سوراخ ابعاد بلندگو و نوع هاشون زیاده که بهتون می گم

دیدگاه

یه بحث خارج از باند بکنم الان دستگاهای sony همیشه برای امپلی فایر هاشون از ای سی های اس تی کا استفاده می کنن که 2 تا از دلایلش کمی نویز و توان بالای این ای سی هاست " ووفرها " تو بازار می بینیم ووفر هائی رو که ضخامت اهنربا هاشون بیشتره و حتی 2 اهنربا روی هم چسبیده شدن ! این فقط به خاطر اینه که ارتعاش پرده این بلند گوها فوق العاده زیاده و توان پاسخگوئیشون زیاده " بلند گوئی که پردش کاغذی باشه و شیار های دور بلند گو نرم باشه دارای طنین بیشتر و با س ایجادیه بیشتری خواهد بود " کمو زیاد می دونین که پرده بلند گو به یک سیم پیچی وصله که وقتی برق ac وارد این سیم پیچ میشه قطبهای مخالف اهنربای بلند گو ایجاد میکنه " سیم پیچ از اهنربا فرار میکنه به پرده وصله و تولید صدا میکنه ! خود این سیم پیچ روی استوانه مقوائی دور اهنربای بلند گو سواره " وقتی بیش از حد به بلند گو صدا بدین می تونه این سیم پیچ و مقوائی که سیم پیچ روشه بسوزه ! سونی همین استوانه رو از المینیوم در اورده و سیم پیچ دور این استوانه الومینیومیه در نتیجه بلند گوهاش سوختن نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X