پاسخ : درخواست مدار تون کنترل حرفه ای با کیفیت بالا
:job: :job:
سلام
اینو من از یه سایت ایتالیایی فکر کنم گرفته بودم
ببینید چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
:surprised: :surprised:
http://s1.picofile.com/file/7691510107/pretonos.pdf.html
کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
«علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
«اگر انسانآها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآشان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن
من یه سوال دارم.
اکولایزر هایی که تو پخش های برند مثل pioneer یا explode هست اول اینکه سه مولفه اصلی یعنی تریبل باس و مید رو با دو تا مرکز فرکانسی تنظیم میکنن و بعدشم اینکه غیر از اون یه سری پارامترهای اختصاصی هم دارن واسه کیفیت صدا که خوب اونا هم بازم فیلتر به حساب میان.
کسی میدونه چه جوری میشه یه همچین سیستمی رو پیاده سازی کرد؟
آی سی براش هست حالا نمیدونم این پخش ها از آی سی استفاده مکنن یا پ امپ چون به اندازه کافی جا ندارن.
توضیحاتم رو بیشتر میکنم ...
باس 60 و 100 هرتز
مید 500 و 1000 هرتز
تریبل 10000 و 12500 هرتز
یه lpf هم داره 78 کیلو و 125کیلو هرتز(فیلتر پایین گذر)
یه پارامتر به نام dsp که واقعا نمیدونم چیه با 0و1و2و3 مقدار دهی میشه و صدا رو تیز میکنه.
یه پارامتر به نام sub woofer هم داره که که اونم نمیدونم.راستش خیلی ناشیم این پخش ها واسه ساب خروجی مجزا دارن؟من که فقط خروجی های rca رو میدونم هست.
نوشته اصلی توسط hassanenginer
:job: :job:
سلام
اینو من از یه سایت ایتالیایی فکر کنم گرفته بودم
ببینید چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
:surprised: :surprised:
http://s1.picofile.com/file/7691510107/pretonos.pdf.html
عالیه داداش هیچ حرفی توش نیس
تو خیلی از سایتای معتبر هستش
و 5 6 تایی از بچه های این انجمن ساختنش
نوشته اصلی توسط nn20
دوستان اگر امکان داره لطف کنید یه نگاه به این مدارت بیاندازید و هر چی متوجه شدین به من هم بگین :job:
فرمایشات شما درسته ولی تو این تحریم ها، هموناییکه به ایرانی ها و حقوقشان توجه نمیکنن حق و حقوق دار میشن؟؟؟
نوشته اصلی توسط nn20
دوستان اگر امکان داره لطف کنید یه نگاه به این مدارت بیاندازید و هر چی متوجه شدین به من هم بگین :job:
فرمایشات شما درسته ولی تو این تحریم ها، هموناییکه به ایرانی ها و حقوقشان توجه نمیکنن حق و حقوق دار میشن؟؟؟
دیدگاه