اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپیلی فایر برای یه بلندگو 8 اهم نیم وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپیلی فایر برای یه بلندگو 8 اهم نیم وات

سلام دوستان
    راستش من از آمپیلی فایر چیز زیادی نمیدونم
    من یه mp3 player دارم میخوام خروجی اش رو وصل کنم به یه بلند گو 8 اهم نیم وات
    اگه میشه یه آمپلی بهم معرفی کنید
    در مورد طراحی اش فقط اینو میدونم که باید یه پوش پول کلاس ab تو آخرین طبقه بزارم و یه پیش تقویت کننده قبل اون
    البته اینم بگم که الان که بلند گو رو مستقیم به خروجی mp3 player وصل میکنم به نسبت اون چیزی که فکر میکردم صدای خوبی داره اما حجم صداش خیلی کمه

به نظرتون اصلا کاری که میخوام بکنم یعنی استفاده از یه همچین بلندگو که اون رو هم از یه گوشی تلفن از کردم
    معقول هست یا خیر

با تشکر

پاسخ : آمپیلی فایر برای یه بلندگو 8 اهم نیم وات

سلام
    چه تغذیه ای میتونید برای مدار تهیه کنید؟
    چند ولت؟

دیدگاه

سلام

منم چیز زیادی سر در نمیارم ولی فقط اینو بگم که ساخت یه مدار برای چنین بلندگویی که از داخل یه تلفن خارج کردین آیا واقعآ ارزش داره ؟

اگه برای کسب تجربه باشه عالیه .ولی خدمتتون عرض کنم که در هنگام کسب این تجربیات پای MP3 player رو وسط ننکشید چون اگه در اثر سهل انگاری یا مشکل در مدار حداقل 1.5 ولت برق وارد خروجی صدای MP3 player بشه،اونو به یه دستگاه غیر قابل تعمیر تبدیل میکنه!!!!

حالا اگر مایلید که توان پلیفایرتون همون 0.5 وات باشه ،صبر کنید تا دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

با تشکر از پاسخ دوستان
        نوشته اصلی توسط علم فردا
        سلام
        چه تغذیه ای میتونید برای مدار تهیه کنید؟
        چند ولت؟
        در حال حاضر تا 18 ولت.

نوشته اصلی توسط nn20
        سلام

منم چیز زیادی سر در نمیارم ولی فقط اینو بگم که ساخت یه مدار برای چنین بلندگویی که از داخل یه تلفن خارج کردین آیا واقعآ ارزش داره ؟

اگه برای کسب تجربه باشه عالیه .ولی خدمتتون عرض کنم که در هنگام کسب این تجربیات پای MP3 player رو وسط ننکشید چون اگه در اثر سهل انگاری یا مشکل در مدار حداقل 1.5 ولت برق وارد خروجی صدای MP3 player بشه،اونو به یه دستگاه غیر قابل تعمیر تبدیل میکنه!!!!

حالا اگر مایلید که توان پلیفایرتون همون 0.5 وات باشه ،صبر کنید تا دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر
        ممنون از راهنماییتون
        بله به نظر خودم هم معقول نیست
        اما میخواستم ببینم با چیرایی که در اختیار دارم میتونم یه چیزی سر هم کنم یا خیر .
        و البته یه سوال اگر ما تو ورودی طبقه آخرمون یه خارن قرار بدیم ، مگه اون خازن (کوپلاژ)عملا از عبور ولتاژ dc بین طبقات جلوگیری نمیکنه؟

دیدگاه

بله درسته ولی اگه یه ولتاژ به هر دلیلی از جایی از مدار نشتی کنه و شکل فرکانسی به خودش بگیره (به هر نحوی) دیگه DC نیست و اون وقت هست که رد میشه و با کمال بی رحمی به جایی که نباید میره و .....

دیدگاه

شما از منم که بیشتر چیز بلدین :mrgreen:

خازن کوپلاژو پوش پولو و کلاس ABو طبقه ی آخرو اولو و..... :eek: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              بله درسته ولی اگه یه ولتاژ به هر دلیلی از جایی از مدار نشتی کنه و شکل فرکانسی به خودش بگیره (به هر نحوی) دیگه DC نیست و اون وقت هست که رد میشه و با کمال بی رحمی به جایی که نباید میره و .....
              از این که وقت میزاید واقعا متشکرم
              اگه میشه در مورد این که فرمودید شکل فرکانسی به خودش بگیره بیشتر توضیح بدید یا یه لینکی رو بهم معرفی کنید .

الان من اگه فقط یه طبقه پوش پول بزارم با در نظر گرفتن اینکه خود mp3 player تو خودش یک پیش تقویت کننده داره و همینطور یک عدد ولوم برای کم و زیاد کردن ولتاژ آیا کفایت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                شما از منم که بیشتر چیز بلدین :mrgreen:

خازن کوپلاژو پوش پولو و کلاس ABو طبقه ی آخرو اولو و..... :eek: :eek:
                اختیار دارید قربان
                بنده فقط درس پس میدم

راستش من هر کاری میکنم دوست دارم تا فیها خالدونش رو بفهمم :mrgreen:

دیدگاه

راستش من نمیدونم .راجع به کلاس ABهم اینطور شنیدم که هر ترانزیستور نیمی از موج صوتی دریافت و تقویت میکنه و بقول شما طبقه قبلیش (درایورش)
                  هم باید از سمت Gبا مدار در تماس باشه و هم فکر کنم باید درایور هم یه کاری اون وسط انجام بده.

تو این مورد نیتونم کمکتون کنم . :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کذت تناردیه
                    سلام دوستان
                    راستش من از آمپیلی فایر چیز زیادی نمیدونم
                    من یه mp3 player دارم میخوام خروجی اش رو وصل کنم به یه بلند گو 8 اهم نیم وات
                    اگه میشه یه آمپلی بهم معرفی کنید
                    در مورد طراحی اش فقط اینو میدونم که باید یه پوش پول کلاس ab تو آخرین طبقه بزارم و یه پیش تقویت کننده قبل اون
                    البته اینم بگم که الان که بلند گو رو مستقیم به خروجی mp3 player وصل میکنم به نسبت اون چیزی که فکر میکردم صدای خوبی داره اما حجم صداش خیلی کمه

به نظرتون اصلا کاری که میخوام بکنم یعنی استفاده از یه همچین بلندگو که اون رو هم از یه گوشی تلفن از کردم
                    معقول هست یا خیر

با تشکر
                    سلام پیشنهاد من lm386 یا tba820 اگه قویتر میخوای tda2003 اگه قوی و با کیفیت تر میخوای tda2030
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                      راستش من نمیدونم .راجع به کلاس ABهم اینطور شنیدم که هر ترانزیستور نیمی از موج صوتی دریافت و تقویت میکنه و بقول شما طبقه قبلیش (درایورش)
                      هم باید از سمت Gبا مدار در تماس باشه و هم فکر کنم باید درایور هم یه کاری اون وسط انجام بده.

تو این مورد نیتونم کمکتون کنم . :cry2:
                      خوب کلاس AB در واقع یه چیزی بین کلاس A و کلاس B هست به این ترتیب که :
                      تو کلاس A جریان کلکتور از پیک منفی AC سیگنال بیشتره و از این رو زاویه هدایت ترانزیستور تو این کلاس 360 درجه هست یعنی کل سیگنال اما یه عیبی داره عیبش اینه که راندمان بشدت پایینی داره و تعاقبا ضریب شایستگی بالا یعنی به ازای یک اندازه خص از توان AC چند برابر اون توان از منع DC دریافت میکنه که برای رفع این مشکل کلاس B طراحی شد تو این کلاس عملا جریان DC کلکتور صفره و تا زمانی که ولتاژ سیگنال ورودی نتونه بر ولتاژ آستانه هدایت ترانزیستور غلبه کنه نمیوتنه اون رو روشن کنه یعنی زاویه هدایت تو این کلاس کمتر از 180 درجه هست و باعث میشه که ترانزیستور در مقابل یک سیگنال سینوسی عملکرد غیر خطی داشته باشه اما این مشکل غیر خطی بودن رو میان با پوش پول کردن حل میکنن اما بازم یه مشکلی اینجا وجود داره اینکه کلاس دارای اعوجاج گذر از صفر هست چون تو حالت سکون یعنی زمانی که ورودی صفره تا ولتاژ آستانه هدایت ترانزیتور عملا خروجی نداریم چون ترانزیستور ها تو ناحیه قطع هستند اما همین نداشتن تغذیه و عدم مصرف توان DC در هنگام صفر بودن سیگنال یا همون حالت سکون باعٍث میشه که این کلاس دارای راندمان بالایی باشه
                      خوب حالا برای حل اون مشکل اعوجاج گز از صفر میان از کلاس AB استفاده میکنن یعنی تو این کلاس میان از طریقی یک جریان خیلی کوچیکی رو ایجاد میکنن که این جراین از کلکتور در زمانی که ورودی صفر هست عبور میکنه بنابرای عمل تقویت در تمام دوره در کلاس AB پوش پول انجام میشه البته اینجا طبیعتا نسبت به کلاس قبل دارای توان تلفاتی بیستری در ترانزیستور ها روبه رو خواهیم بود .
                      که حالا کلاس AB پوش پول رو میشه به اشکال مختلف متناسب با نوع نیاز طراحی کرد از نوع پوش پول گرفته تا منبع جریان برای ایجاد جریان تغذیه حالت سکون و همینطور یه مسئله که تو طراحی میتونه مهم باشه استفاده از مقاومت کم اهم تو گایه امیتر ترانزیستور ها باشه که از رانش حراتی که باعٍث واگرا شدن شیب حرارت تو ترازیستور ها میشه و نتیجه اون ذوب شدن سیم های اتصال تراشه به پایه های ترانزیستور هست.یعنی پخ پخ!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                        سلام پیشنهاد من lm386 یا tba820 اگه قویتر میخوای tda2003 اگه قوی و با کیفیت تر میخوای tda2030
                        ممنون دوست عزیز
                        ولی من میخوام با این چیزایی که دم دستم هست یه چیزی سر هم کنم و البته ترانزیستور یعنی : TIP122 , TIP127 برای پوش پول و BC337 یا BC327 برای تغذیه و یه سری خازن و مقاومت که باید ببینم چی دارم.

دیدگاه

بچه ها فکر کنم بشه بجای tip142 147 از 122 127 استفاده کرد درسته ؟؟ :-?
                          AV Maziton 100
                          Render By Artlantis Studio
                          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

شما بلندگوت 0.5 وات بیشتر نیست. یا LM386 یا TBA810 یا TBA820 فراتر از اینها با 18 ولت جواب نمیده. در ضمن شما در خروجی صدای کامل دارید پس نمیشه فقط با یه پوشپول کار کرد. شما درایور و مدار واسط هم لازم دارید.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

برای بلندگویی که شما دارید، من TDA2822 رو پیشنهاد میدم. یه تغذیه بین 6 تا 9 ولت صاف تهیه کنید ( 18 ولت رو با 7809 کم کنید ) و خروجی حدود 0.65 وات رو ازش بگیرید. البته LM386 که مازیارجان معرفی کردن هم خوبه، چون به پری آمپلی نیازی نداره.
                              یادتون باشه که برای خروجی استریو باید دو تا بسازید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...