اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر استریو 20X20W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر استریو 20X20W

مهندس الان اون ۴ترانزیستور و رگولاتور ک گفتین از برد جدت کردمو باز انداختم رو برد ضبط روشن شد

دیدگاه

ب یکی از کانال های ساب ،ووفر وصل کردم کم مونده بود ووفر بسوزه (سیم پیچیش صدمه دید)بو سوختنی وومد ازش اومد خاموش کردم ضبطو ،چند درصد احتمال داره از ایسی های stkباشه مشکل،چون اصلا اثاری از سوختگی توی مدار نیس !درمورد پیشنهادتون والا من خودم علاقه دارم ب سیستم صوتی ومیخوام اطلاعاتم بره بالا و یواش یواش یاد بگیرم وگرنه میبردم پیش تعمیرکار(۲/۳امپلی و ضبط مثل اینم درست تعمیر کردم)درکل منظور ب خاطر علاقه ،دنبال میکنم این کارهارو ،از شمام تا اینجا تشکر میکنم لطف کنید بازم راهنمایی کنید تا این دستگاهم تعمیر کنیم.مرسی
      جدیدترین ویرایش توسط ksina012; ۲۳:۵۲ ۱۳۹۸/۱۲/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksina012 نمایش پست ها
        ب یکی از کانال های ساب ،ووفر وصل کردم کم مونده بود ووفر بسوزه (سیم پیچیش صدمه دید)بو سوختنی وومد ازش فوری خاموش کردم ضبطو ،چند درصد احتمال داره از ایسی های stkباشه ،چون اصلااثاری سوختگی توی مدار نیس !درمورد پیشنهادتون والا من خودم علاقه دارم ب سیستم صوتی ومیخوام اطلاعاتم بره بالا و یواش یواش یاد بگیرم وگرنه میبردم پیش تعمیرکار(۲/۳امپلی و ضبط مثل اینم درست تعمیر کردم)درکل منظور ب خاطر علاقه ،دنبال میکنم این کارهارو ،از شمام تا اینجا تشکر میکنم لطف کنید بازم راهنمایی کنید تا این دستگاهم تعمیر کنیم.مرسی
        سلام
        خوشحالم که درست شد سی دی ضبط کار میکنه ؟ اون رگولاتور تغذیه سی دی ضبط رو بر عهده داشت
        از حسین جان تشکر کن اون گفت 4 تا ترانزیستور رو بردار تا آمپلی فایر ها از حالت mute در بیان
        فیلم تستشو برام همین الان بزار ببینم
        موفق باشید

دیدگاه

نه مهندس درست نشده ،منظورم این بود ضبط مثل اول روشن میشه ولی ب جای صدا(اهنگ)ب بلندگو انگار برق میده !!!الان همه قطعاتی ک از اول گفتین از مدار جدا کردم (۴ترانزیستور و ۱رگلاتور)اونارو انداختم رو برد دوباره ،ولی اونطور ک گفتم بجا صدا ولتاژ خالی (برق)ب بلندگو میده!!

دیدگاه

ب یکی از کانال های ساب ،ووفر وصل کردم کم مونده بود ووفر بسوزه (سیم پیچیش صدمه دید)بو سوختنی وومد ازش اومد خاموش کردم ضبطو ،چند درصد احتمال داره از ایسی های stkباشه مشکل،چون اصلا اثاری از سوختگی توی مدار نیس !درمورد پیشنهادتون والا من خودم علاقه دارم ب سیستم صوتی ومیخوام اطلاعاتم بره بالا و یواش یواش یاد بگیرم وگرنه میبردم پیش تعمیرکار(۲/۳امپلی و ضبط مثل اینم درست تعمیر کردم)درکل منظور ب خاطر علاقه ،دنبال میکنم این کارهارو ،از شمام تا اینجا تشکر میکنم لطف کنید بازم راهنمایی کنید تا این دستگاهم تعمیر کنیم.مرسی

درود
            شما 4 عدد خروجی بلندگو دارید با مولتیمتر خروجیها رو تست بکن ببینید چقدر ولتاژ و درکدومش(ساب یا میدرنجها) دارید؟؟؟
            همانطور که گفتم این مدل ضبطها پروتکت محافظت از بلندگو را ندارد...(بر عکس مدلهای سونی ،ایوا،پاناسونیک...)در پیت ترین مدل سونی هم پروتکت داره!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نه مهندس درست نشده ،منظورم این بود ضبط مثل اول روشن میشه ولی ب جای صدا(اهنگ)ب بلندگو انگار برق میده !!!الان همه قطعاتی ک از اول گفتین از مدار جدا کردم (۴ترانزیستور و ۱رگلاتور)اونارو انداختم رو برد دوباره ،ولی اونطور ک گفتم بجا صدا ولتاژ خالی (برق)ب بلندگو میده!!
            الان مکانیزمهای ضبط کار میکند؟؟؟مثلاً نوار و یا cd ، رادیو؟؟؟ منظورم فقط حرکت کردن است(نوار و cd(
            جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۰۶:۰۷ ۱۳۹۸/۱۲/۲۱.

دیدگاه

سلام بله کار میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                درود
                شما 4 عدد خروجی بلندگو دارید با مولتیمتر خروجیها رو تست بکن ببینید چقدر ولتاژ و درکدومش(ساب یا میدرنجها) دارید؟؟؟
                همانطور که گفتم این مدل ضبطها پروتکت محافظت از بلندگو را ندارد...(بر عکس مدلهای سونی ،ایوا،پاناسونیک...)در پیت ترین مدل سونی هم پروتکت داره!!!

الان مکانیزمهای ضبط کار میکند؟؟؟مثلاً نوار و یا cd ، رادیو؟؟؟ منظورم فقط حرکت کردن است(نوار و cd(
                سلام
                بعضی از مدل های سامسونگ هم پروتکت دارن (نه مدل های max-vl45 و...... )
                پس نقش اون رگولاتور چی بوده ؟؟

سلام بله کار میکنن
                سلام
                فکر کنم خروجی بلندگوتون dc شده و به بلندگو ولتاژ میده و میسوزونه
                من فکر کردم درست شده و داره میخونه
                اون ولتاژی که به بلندگو میده هووووم نیست یا چیزی شبیه به این ؟
                موفق باشید

دیدگاه

نه اصلا صدا نمیاد(حتب هوم)بلندگو تقریبا بدون حرکته ،منم اصلا متوجه نبودم ی لحظه بوی سوختنی اومد فوری ضبطو خاموش کردم و فهمیدم از سیم پیچ بلندگو هستش!!

دیدگاه

نه اصلا صدا نمیاد(حتب هوم)بلندگو تقریبا بدون حرکته ،منم اصلا متوجه نبودم ی لحظه بوی سوختنی اومد فوری ضبطو خاموش کردم و فهمیدم از سیم پیچ بلندگو هستش!!
                    سلام
                    بلندگویی که وصل کردید چند وات بود ؟

دیدگاه

۲۰وات بود(ولوم خیلی کم بود )امکان نداره بخاطر قدرت کمش اینجوری شده باشه

دیدگاه

۲۰وات بود(ولوم خیلی کم بود )امکان نداره بخاطر قدرت کمش اینجوری شده باشه
                        سلام
                        با مولتی متر روی حالت dc و ac ببین ولتاژ خروجی آمپلی فایر چنده ؟ ببین اصلا ولتاژ داری ؟ نباید ولتاژی داشته باشی
                        موفق باشید

دیدگاه

سلام
                          مهندس یکی از کانال های ساب ووفر(همون ک بلندگو بهش وصل کردم)۲.۵ولت ac ۱.۵dcبرق داره ولی اون یکی کانال ها اصلاندارن.

دیدگاه

سلام
                            مهندس یکی از کانال های ساب ووفر(همون ک بلندگو بهش وصل کردم)۲.۵ولت ac ۱.۵dcبرق داره ولی اون یکی کانال ها اصلاندارن.
                            یک عدد هدفون را در جای خودش قرار بدهید ببینید صدا کار میکند؟؟؟

دیدگاه

بله هدفون صدا داره

دیدگاه

بله هدفون صدا داره
                                پس یکی از ic ها سالمه!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X