اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر استریو 20X20W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر استریو 20X20W

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
    به نظر میاد که ic میدرنج نیمسوز شده ...
    آی سی stk 442-050 مربوط به میدرنج و آی سی stk412-090 مربوط به ساب است!!!
    آیا دو رله مربوط به این ic ها درموقع روشن بودن ضبط فعال میشود؟؟
    سلام
    پس چرا آی سی ووفرا خروجیش برق میده ؟

دیدگاه

فقط یکی روشن میشه ولی نمیدونم کدومه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksina012 نمایش پست ها
        فقط یکی روشن میشه ولی نمیدونم کدومه
        جنابعالی کارهایی که کرده اید یک کمی دقیقتر توضیح بدهید !!!
        با توضیحات ناقص کاری پیش نمیبره!!!
        آیا در حال حاضر تمام قطعات سر جای خود بسته شده است؟؟؟

دیدگاه

سلام
          بله الان همه قطعات سرجای خود هستن
          اول ک رگولاتور l4959 از برد جدا کردم و بعد تست کردم(دوستان گفتن بود و نبود اون ب خروجی امپلی ربطی نداره و فقط تغذیه قسمت کاست و cdرو تامین میکنه)و بعد ۴ترانزیستور D471رو از مدار خارج کردم بعد در همون حالت ضبطو زدم برق و اصلا ضبط روشن نمیشد بعدا همه قطعات رو سرجای خود قرار دادم دوباره ضبط روشن شد ،تمام کارها اینا بودن ،الان خروجی میدرنج ها ک کلا قطعه وهیچ صدایی از بلندگوها نمیاد حتی صدای تق یا ...،ی کانال ووفر صدای بسیار کم و پر از خش خش میاد کانال دیگر ووفر صدایی اصلا نداره و وقتی بلندگو وصل میکنم سیم پیچ بلندگو گرم میشه و بوی سوختنی میده(این کانالش ولتاژ داره)همین .پنل جلو ضبطم ک خروجی هدفون داره ی سری هندزفری صدای بسیار کم و کلا خش خش داره سری دیگه صدای نداره و مثل بلندگو ک بالا گفتم گرم میشه .ممنون

دیدگاه

سلام
            بله الان همه قطعات سرجای خود هستن
            اول ک رگولاتور l4959 از برد جدا کردم و بعد تست کردم(دوستان گفتن بود و نبود اون ب خروجی امپلی ربطی نداره و فقط تغذیه قسمت کاست و cdرو تامین میکنه)و بعد ۴ترانزیستور D471رو از مدار خارج کردم بعد در همون حالت ضبطو زدم برق و اصلا ضبط روشن نمیشد بعدا همه قطعات رو سرجای خود قرار دادم دوباره ضبط روشن شد ،تمام کارها اینا بودن ،الان خروجی میدرنج ها ک کلا قطعه وهیچ صدایی از بلندگوها نمیاد حتی صدای تق یا ...،ی کانال ووفر صدای بسیار کم و پر از خش خش میاد کانال دیگر ووفر صدایی اصلا نداره و وقتی بلندگو وصل میکنم سیم پیچ بلندگو گرم میشه و بوی سوختنی میده(این کانالش ولتاژ داره)همین .پنل جلو ضبطم ک خروجی هدفون داره ی سری هندزفری صدای بسیار کم و کلا خش خش داره سری دیگه صدای نداره و مثل بلندگو ک بالا گفتم گرم میشه .ممنون
            درود
            لطفاً یک خازن بدون قطب با بلندگو سری بکنید و قبل از رله ها تست بکنید ببینید صدا دارید یا نه ؟؟؟
            ساخت خازن بدون قطب!!!

دیدگاه

ببخشید قبل رله ،کدوم پایه ها میشه و دو دیودی ک توی ساخت خازن بدون قطب استفاده شده چی هستن؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و میشه بجا خازن 100/25vاز خازن100/16vاستفاده کنم؟

دیدگاه

http://cdn.persiangig.com/preview/Ge...314_162202.jpg
                ببخشید قبل رله ،کدوم پایه ها میشه و دو دیودی ک توی ساخت خازن بدون قطب استفاده شده چی هستن؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و میشه بجا خازن 100/25vاز خازن100/16vاستفاده کنم؟
                درود
                دیود مثل in4148
                خازن ولتاژش بیشتر باشه بهتر است!!!
                برای تست ،یک سر بلندگو به یکی از فیشهای مشکی و سر دیگر به یکی از قسمتهای آبی متصل بکنید!!!
                جامپر قسمت زرد رنگ به چه علت برون است؟؟؟
                جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۰۷:۵۲ ۱۳۹۸/۱۲/۲۵.

دیدگاه

اینو کارخونه نزده بود(از یکی ک خریدم کار اون بود)چون ی کانال ووفر کمی صدا داره وص کرده بود ب کانال دیگه ک هردو صدا داشته باشن منم جدا کردمش(مثل اولش شد).

دیدگاه

اینو کارخونه نزده بود(از یکی ک خریدم کار اون بود)چون ی کانال ووفر کمی صدا داره وص کرده بود ب کانال دیگه ک هردو صدا داشته باشن منم جدا کردمش(مثل اولش شد).
                    در حال حاضر باید طبق شماتیک جای جامپر یا چند دور سیم پیچ باید باشد و یا همین جامپر هم مشکلی ندارد!!!
                    کارهایی که گفتم انجام دادید؟؟؟

دیدگاه

سلام
                      ببخشید دیر جواب میدم والا دیود نتونستم پیدا کنم(باتوجه ب شرایط)همه جا بسته است
                      من احتمال میدم مشکل از ایسی ها باشه اگر اینگونه باشه
                      میتونم بجای ایسی442-050از ایسی 443-050استفاده کنم؟(روشی هست ک صحت ایسی هارو بدونیم)؟
                      جدیدترین ویرایش توسط ksina012; ۰۲:۰۲ ۱۳۹۹/۰۱/۱۱.

دیدگاه

وبه جای 412-090از 412-230استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام
                          خسته نباشین
                          اونجوری ک گفتم (با حساب کاربری دیگه ازتون سوال کردم)ک گفتینب جای ای سی 412-090میتونم 412-230و به جای 442-050از 443-050استفاده کنم(۴پایه 443رو حذف کنم)میتونم جایگزین کنم ایسی هارو .امتحان کردم و دوباره خبری از صدا نیس و ی کانال ووفر ک بهش بلندگو وصل میکنی وقتی که سیم بلندگو ب ترمینال خروجی برخورد میکنه جرقه میزنه و دود میکنه بلندگو هم ک گفتم بدجور داغ میکنه و بو میده .ایسی هارو دست دوم خریدم طرف گفت مال ضبط سونی بودن وبردش شکسته (امپلی)اینارو دراوردم )حالا نمیدونم مشکل از ایسی ها هستش یا جای دیگه!

دیدگاه

سلام
                            خسته نباشین
                            اونجوری ک گفتم (با حساب کاربری دیگه ازتون سوال کردم)ک گفتینب جای ای سی 412-090میتونم 412-230و به جای 442-050از 443-050استفاده کنم(۴پایه 443رو حذف کنم)میتونم جایگزین کنم ایسی هارو .امتحان کردم و دوباره خبری از صدا نیس و ی کانال ووفر ک بهش بلندگو وصل میکنی وقتی که سیم بلندگو ب ترمینال خروجی برخورد میکنه جرقه میزنه و دود میکنه بلندگو هم ک گفتم بدجور داغ میکنه و بو میده .ایسی هارو دست دوم خریدم طرف گفت مال ضبط سونی بودن وبردش شکسته (امپلی)اینارو دراوردم )حالا نمیدونم مشکل از ایسی ها هستش یا جای دیگه!
                            درود
                            ابتدا بلندگو رو یک وسیله دیگر تست بکنید، ببینید آیا بلندگو سالم است....
                            از کاری هم که انجام داده اید عکس واضح و آشکار بگذارید!!!

دیدگاه

درود
                              ابتدا بلندگو رو یک وسیله دیگر تست بکنید، ببینید آیا بلندگو سالم است....
                              آی سی را از برد جدا بکنید ببینید آیا در خروجی باز ولتاژ وجود دارد؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X