اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر استریو 20X20W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر استریو 20X20W

Stk415-130 /stk 433-260دیتاشیت ۴۳۳رو نتونستم پیدا کنم ولی ۴۱۵رو پیدا کردم ک پایه های ۱۵/۱۶/۱۸/۱۹ ورودی های صدا بودن که از این پایه ها هم ورودی دادم ولی فایده ای نداشت درضمن پایه های ۸/۹/۱۰/۱۱ هم خروجی صدا بودن ک اینم امتحان کردم بازم نشد ولتاژ هم در مدار هست(خازن های بزرگ و پایه های ۱/۲ایسی )حالا نمیدونم دیگه چجوری میشه صدا گرفت از این مدار (لامصب خیلی با دوام ساختن هیچ جوری نمیشه صدا گرفت??????) چقدر احتمال داره مشکل از ایسی باشه ؟ممنون بابت راهنماییتون ما شاگردا دیگه جایی به جز این سایت و یوتیوب پناهگاهی نداریم .

دیدگاه

درود
      آی سی Stk415-130 ،پایه 17 استدبای میباشد که با مقاومت 3.3 کیلو اهم بوسیله ترانزیستور به مثبت ولتاژ (vl) متصل میشود ...

آی سی stk 433-260 ،پایه 13 استدبای میباشد که با مقاومت 3.3 کیلو اهم بوسیله ترانزیستور به مثبت ولتاژ متصل میشود ...

شما میتوانید ترانزیستور را حذف و پایه های استندبای را با مقاومت به ولتاژ مثبت مربوطه متصل کرده و ic روشن میشود!!!
      جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۲۳:۱۲ ۱۴۰۰/۰۵/۱۴.

دیدگاه

تشکر بسیار

دیدگاه

سلام و عرض ادب، فکر کنم این رگلاتور باعث تثبیت ولتاژ بعد از خط خروجی باشه ،خط خروجی باید صاف و بدون او عاج باشد . فکر کنم اینطوری باشه
          دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
          فکر کنم خروجی بلندگوتون dc شده و به بلندگو ولتاژ میده و میسوزونه
          من فکر کردم درست شده و داره میخونه
          اون ولتاژی که به بلندگو میده هووووم نیست یا چیزی شبیه به این ؟
          موفق باشید[/QUOTE]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X