اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با آی سیTA8205AHQتوشیبا 2x18W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر با آی سیTA8205AHQتوشیبا 2x18W

با سلام

میخواستم نظر دوستان رو راجع به این آی سی بدونم.

اگر تا بحال این مدار رو ساختین یا فیلمی ازش دارین، حتمآ قرار بدین.

من خودم برد اماده این امپلی فایر رو خریدم و رو آیسی ش نوشته TA8205AHQ TOSHIBA JAPANولی کیفیتش افتضاحه .واقعآ افتضاحه. اصلآ قدرت نداره

و صداش سریع به خرخر تبدیل میشه اونم به طور غیر عادی.

3 سال پیش هم یکی خریده بودم عین همین بد بود. گفتم شاید اون آیسیش مشکل داشته و این یکی خوب باشه ولی نه !

حالا نمیدونم مشکل از مداره یا آیسی ؟

تو اینترنت هم مدار خاصی نبود . فکر کنم جزو آیسی های کم استفاده بوده و این شرکتای مدار سازی مفت خریدن و مدار ساختن و 4-5 تومن

از حلق مردم بیرون کشیدن

سرتون رو درد آوردم

اگه کمک کنین ممنون میشم.
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

پاسخ : آمپلی فایر با آی سیTA8205AHQتوشیبا 2x18W

NN جان تا جایی که من میدونم این ای سی بیشتر تو تلوزیون اینجور چیزا استفاده میشه...(مدلهای قدیمی)
    تو مغازه هم باید داشته باشم
    همونطور که گفتی این ICبیشتر برای پخش صداست تا موسقی اینجور چیزا نمیشه ازش انتظار زیادی داشت...
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
      با سلام

من خودم برد اماده این امپلی فایر رو خریدم و رو آیسی ش نوشته TA8205AHQ TOSHIBA JAPANولی کیفیتش افتضاحه .واقعآ افتضاحه. اصلآ قدرت نداره

3 سال پیش هم یکی خریده بودم عین همین بد بود. گفتم شاید اون آیسیش مشکل داشته و این یکی خوب باشه ولی نه !

تو اینترنت هم مدار خاصی نبود . فکر کنم جزو آیسی های کم استفاده بوده و این شرکتای مدار سازی مفت خریدن و مدار ساختن و 4-5 تومن

از حلق مردم بیرون کشیدن

سرتون رو درد آوردم

اگه کمک کنین ممنون میشم.
      اونجور که منوال میگه این آی سی برای استفاده در اتوموبیل ساخته شده و خروجی بریج داره و 18 وات در هر کانال با دیستروشن 10 درصد میده
      http://www.kemisa.es/english/ta8205.php

اگه آی سی ساخت توشیبا باشه و تو ساخت برد هم همه چیز رعایت شده باشه مثلا تو ظرفیت خازنها صرفه جویی نکرده باشن و مسیر زمین درست انتخاب شده باشه نباید مشکلی باشه توشیبا سازنده معتبری هست
      البته شما باید در راه اندازی مدار به چند نکته توجه کنین تغذیه شما باید امپر کافی داشته باشه یک چنین آملپی فایری جریان مصرفی حدود 2 الی چهار آمپر خواهد داشت و اگه منبع تغدیه شما نتونه این جریان رو تامین کنه صداتون بشدت خراب خواهد شد . ظرفیت حداقلی خازن بای پس تغذیه رو 1000 میکرو در نظر بگیرین
      مساله بعدی گین این آی سی میتونه باشه در حالتی که پین 3 و 6 این آی سی مستقیما بایک خازن به زمین وصل شده باشن گین این آی سی 50 دی بی خواهد بود که گین بسیار زیادیه و در این گین کمترین بی دقتی مثلا در مسیر زمین مدار باعث نویز شدید تو مدار میشه بهتره گین رو پایین بیارین یه مقاومت حدود 470 اهم با هر کدوم از خازنها سری کنین تا گین به حدود 40 دی بی برسه
      عامل دیگه ای که تو تمام آمپلی فایر های ولتاژ پایین وجود داره اینه که این آمپلی فایر ها زود به اشباع میرن و شما نمیتونین توان حداکثر ازشون بگیرین .

امیدوارم بتونین از این برد جواب خوبی بگیرین

دیدگاه

همونطور که دوستمون فرمودند این آی سی مخصوص پخش ماشین بوده و رو پخشهای حرفه ای نظیر کلارین و کنوود بسته میشد. ولی کار با آی سی کمی سخته و مصرف جریان بالایی داره و حرارت زیادی هم ایجاد میکنه. من از 8210 بیشتر استفاده کردم. مشکلی هم نداشتم ولی مدارات آماده کیفیت لازم رو ندارند. از طرفی من مدارات رو پخش این آی سی رو دیدم با مدارات آماده و دیتاشیت این آی سی خیلی فرق داشتند کلی ترانزیستور و قطعات smd روی برد بود. البته این ماجرا مال بیش از 10 سال پیشه و تجربه الان رو نداشتم. ولی حدس میزنم اون قطعات کار تامین جریان آی سی رو به عهده داشتند. پیشنهاد من استفاده از برد با خطوط زخیم و تغذیه حداقل 6 آمپره.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوستان جوابتو دادن nn جان. یه نکته اینکه، مراقب باش خروجیاشو اتصال کوتاه نکنی یا به زمین اتصال ندی که به دیار باقی میشتابد.
          من چند سال پیش 8220 شو گرفتم که صداش واقعا قوی بود ( با 12 ولت آدم ذوق میکرد ) . استریو 30 وات بود و فکر کنم قویترین مدل این آی سی ها در حالت استریو باشه.
          من صداشو دوس داشتم ولی هیچوقت ولومو تخته نمیکردم که بواسطه افزایش توان کیفیت از دست بره.
          ولی یه بار بر حسب اتفاق ( با یه برد دیگه اشتباه گرفتم ) تو وصل کردن بلندگو ، یه سیمو به زمین زدمو خدافظ! :cry: . اما هنوزم که هنوزه بردشو دارم!
          برای افزایش کیفیت حتما از ولتاژ صافه صاف جهت تغذیه استفاده کن. مثلا فیلتر LC یا RC بذار برای تغذیه ش. اگه باتری باشه نیازی نیست.

دیدگاه

اگه خوب کار میکرد میشد باهاش یه بلندگوی همراه برای مسافرت و ... ساخت.

مهم اینه که چرا خوب کار نمیکنه ؟ من به باتری ماشین هم وصل کردم ولی یه ذره ولوم بالا میره اقتضاح میشه

اگه یه مدار دیگه بود که این آیسی رو رو اون پیاده میکردم میشد فهمید مشکل از این سری آیسی هاس یا مدار. توشیبا شرکت خوبیه ولی شاید این آی سی هایی که وارد کردن مشکل داره!

چون روش نوشته ژاپن و به قیافه اش هم میخوره که اصل باشه ولی سالم بودن 100 درصدیش رو خدا میدونه

روبردش تون کنترل هم داره که وقتی با تون کنترل کارمیکنه تمام باس ها به خرخر محض تبدیل میشه ولی وقتی وررودی رو بعد از خروجی تون کنترل وصل میکنم تا صدا از تون کنترل رد نشه یکم بهتر میشه ولی بازهم...

راستی تو دیتاشیتش نوشته پروتکتور داخلی داره . یعنی کار نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              راستی تو دیتاشیتش نوشته پروتکتور داخلی داره . یعنی کار نمیکنه؟
              مال من که عمل نکرد، حالمونو گرفت! تو خیلی از دیتاشیتا از این حرفا میزنن که بیشتر تو شرایط صحیح آزمایشگاهی جواب میده. الان من یه مدار سوییچینگ دارم که نوشته اگه خروجی اتصال کوتاه شه آی سیش قطع میکنه. البته این کارو میکنه ولی بعداز چند ثانیه فوت میشه. خود آی سی چند رقم محافظ داره ولی ... .
              اینه که شما در هر صورت مراقب باش.

برای اینکه مطمئن شی آی سیت ردیفه، آی سی رو دربیار و مدارو دیتاشیتو دقیقا ببند. اگه رو برد خودشم همون مداره، قطعاتو عوض کن. مدار تون رو هم قطع کن.
              یه کار دیگه هم قبل ازینا انجام بده؛ زمان تست، بدنه فلزی آی سی رو با یه سیم کوتاه به زمین مدار اتصال بده.

دیدگاه

بردش رو با دیتاشیت چک کردم ، همون بود. قطعاتم اکثرآ عوض کردم . کیفیت به نظر یکم بهتر شد ، تون کنترل رو هم قطع کردم .

تو صدای پایین کیفیتش عالیه ولی نمیشه بهش ولوم داد. زیاد که میکنم به اشباع میره و حدودآ تا 2 آمپر میکشه .ولی صدا داغون میشه.

اما فکر کنم ذاتآ صدای زیاد رو نباید ازش توقع داشت. اگه با ولوم پایین و تعداد بیشتر بلندگو ازش استفاده کرد خیلی بهتره. چون توولوم پایین باس خیلی قشنگی میزنه. :mrgreen: اما وقتی صدا زیاد میشه.... oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  اما فکر کنم ذاتآ صدای زیاد رو نباید ازش توقع داشت. اگه با ولوم پایین و تعداد بیشتر بلندگو ازش استفاده کرد خیلی بهتره. چون توولوم پایین باس خیلی قشنگی میزنه. :mrgreen: اما وقتی صدا زیاد میشه.... oo:
                  آی سی های آمپلی با ولتاژ کاری پایین معمولا در توان ماکزیممشون حدود %10 دیستورشن دارن که اصلا خوب نیست. اگه به منحنی اعوجاج نسبت توان خروجی نگاه کنی متوجه میشی که چه حد توانش قابل شنیدنه و اگه بیشتر بشه دیگه صدا قاط میزنه.
                  مثلا برای 8205 با تغذیه 13.2 ولت و بار 4 اهم، تا حدود 9 وات ، دیستورشن %0.5 هستش که قابل قبوله . اما با افزایش توان اعوجاج به شدت صعود میکنه .
                  رو 10 وات توان به %2 و در 18 وات به %10 میرسه.

دیدگاه

بله . فرمایش شما کاملآ درسته . من تو دیتاشیتش دیده بودم.

پس باید در حد و اندازه اش ازش انتظار داشت.

ممنون از پیگیرتون.

دیگه این تاپیک نیاز به ادامه دادن نداره. چون خیلی برام مهم نبود فقط میخواستم بدونم که آیسی مشکل داشته یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                      با سلام

از حلق مردم بیرون کشیدن

سرتون رو درد آوردم

اگه کمک کنین ممنون میشم.
                      من از یه صوتی تصویری این آیسی رو تهیه کردم و طیق شماتیک اون با آلتیوم مدارشو تهیه کردم
                      کیفیتش هم عالیه و صداش هم بلند هست.
                      اینم عکساش:

اینم یه فیلم:
                      http://up.electro2014.ir/up/electro2014/Movies/20160501_131850_1_.mp4
                      این صدای غژغژ برای اینه که گوشه ی بلنگو پاره شده

این که این آیسی برای بعضیا کار نکرد یا به خاطر تغذیه اونه(من به مدارم سویچینگ 12 ولت 6 آمپر وصل کردم) یا از مدار.
                      معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X