اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بلندگو یا ساب؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بلندگو یا ساب؟

با درود . . .
    ببخشید ما هی میایم تو این انجمن مزاحم میشیم ها :biggrin:
    انشاءا... بقیه جاها جبران کنیم براتون :rolleyes:

من یه سری بلند گو سفارش دادم برام بفرستن یارو اینا رو فرستاده:

ابعاد دیافراگمش هم 1 اینچه!!!(اون سوزن ته گرد رو عمدا" گذاشتم کنارش تا کوچیکیش معلوم شه تو عکس)یکیشون رو باز کردم و متاسفانه هیچ مشخصاتی روش نوشته نشده. مثلا باید 5 وات باشه!!!(البته از قطر سیمهای داخلش بعید نبود!)
    از همه جاش داره داد میزنه که ساب هستش منتها فروشنده قبول نمیکنه و میگه بلندگوی عادیه!
    اساتید یه لطفی کنن نظراتشون رو اعلام کنن.(الان مازیار میپره میاد:biggrin: )

با سپاس

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

پاسخ : بلندگو یا ساب؟

سلام داش وحید
    عزیز اینا فولرنج محسوب میشن. میتونی تا حدود 3 وات هم بهش صدا بدی. بیشتر برای اسپیکرهای USB ، برای لب تاپ استفاده میشن. یه مدل اسپیکرهایی هم قبلا باب بود که به بعضی گوشی های نوکیا می بستن، برای پوشش یه فضای کوچیک که بلندگوهاش از این مدل بودن.

اینم یکی دیگه که من 7 سال پیش گرفتم :

حالا مصرفت کجاست ؟ آمپلی چیه ؟

دیدگاه

درود . . .
      فول رنج !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:

چی بگم والا!

خودمم زیاد دیدم که تو محصولات چینی استفاده میشه.
      برای یه سری آمپلی 3 وات ساده هستش. بدون باکسش صداش افتضاحه!!!
      اصلا بهتره بگم صدا نمیده!!! :biggrin:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

آره دیگه فول رنجه! مثلا بیس هم داره!
        خب از اون فسقلی ها چه انتظاری داری!؟ میخوای مثل سابهای پارک ملت برات محلو بلرزونه!؟ :mrgreen:
        شما مصرفتو بگو، شاید بتونم راهنمایی کنم !

دیدگاه

پریدم وسط :mrgreen:

همتون اشتباه گفتین به این نوع بلندگوها میگن فول رنج oo:

داش وحید فکر کنم این مارمولکه روت تاثیر گذاشته ساب کجا بود بهت اندا......تن =)) البته واسه مصارف کوچیک خوبه میتونی با یه tda2822 یا tda2003 راحت از کلّ توانش استفاده کنی خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی از کنوود3010 هم بیشتر بیس داد oo:
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
            آره دیگه فول رنجه! مثلا بیس هم داره!
            خب از اون فسقلی ها چه انتظاری داری!؟ میخوای مثل سابهای پارک ملت برات محلو بلرزونه!؟
            شما مصرفتو بگو، شاید بتونم راهنمایی کنم !
            باهاع !!!!
            مارو نگاه میخواستیم اینارو ببندیم به AV400 و باهاش کار تخریب انجام بدیم!!!!
            مطمئنی نمیشه!!! هیچ راهی نداره!!!! =))

نه برادر.
            توقع بنده هم اونقدرها نبوده!
            ناراحتی من از این فروشنده هاییه که پشت تلفن جنسشون رو یه جور دیگه معرفی میکنن و بعد از ارسال و قالب کردن هیچ رقمه قبول ندارن که کارشون اشتباهه!!!! به یارو میگم این چیه؟؟؟ میگه بلند گوئه! oo: . میگم خوب شد گفتی ها! فکر کردم لامبورگینی گالاردو هستش!!!! بعد بهش میگم چند اهم و چند واته خیر سرش!!!؟؟؟ برگشته میگه من نمیدونم باید بخری خودت تست کنی!!!!!
            این از معایب خرید غیر حضوریه!!! (البته مثلا یه لیسانس الکترونیک رو فرستاده بودم تا برام جنس بگیره! oo: )
            خدا آخر و عاقبت دانشگاه های مارو بخیر کنه!

نوشته اصلی توسط maziyar123
            پریدم وسط
            همتون اشتباه گفتین به این نوع بلندگوها میگن فول رنج
            داش وحید فکر کنم این مارمولکه روت تاثیر گذاشته ساب کجا بود بهت اندا......تن البته واسه مصارف کوچیک خوبه میتونی با یه tda2822 یا tda2003 راحت از کلّ توانش استفاده کنی خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی از کنوود3010 هم بیشتر بیس داد
            مازیار که پر نداره *** خودش خبر نداره!!!! :biggrin:
            مثل اینکه از اول درست نخوندی ها!
            من یه بابایی رو فرستاده بودم بره (بغیر از سایر اجناسم) برام چند تا بلندگوی ساده دور و بر 3 یا 4 وات 8 اهم بگیره!
            که فروشنده محترم هم جنس رو دسته دار فروخت!!!!
            صداش اصلا در نمیاد!!!! باید حتما باکسش روش باشه تا صدا بده. کیفیتش هم فجیعه!!! میشه گفت کلا بیسه و فرکانس های بالا رو نمیزنه!

بدرود . . .

دیدگاه

وحیدجان الان مدرکا اکثرا کیلویی شده و همینا هم میرن جای آدمای فنی و کاربلدو تو مشاغل اصلی پر میکنن ، بعد میگن چرا جنس ایرانی بی کیفیته! یا ...
              حالا که مامور خریدتو شناختی، برای چیزایی که مطمئن نیسی یه نمونه بهش بده واسه خرید. یا حداقل عکسی، توضیحی چیزی رو بده با خودش ببره واسه فروشنده. الان بعضی فروشنده ها هستن که اگه حواستو جمع نکنی ، جلو خودت، جنسشونو بهت میندازن. جالب اینجاست که سینه رو میدن جلو و مثل طراح خود محصول توضیح میدن که اله و بله! درواقع دری وریاشونو به اسم تجربه نثارت میکنن.
              البته مطمئنا خودت اینارو میدونی و من محض دردودل گفتم.

از محل کار من تا بازار ( جمهوری و توپخونه ) حداقل 1.5 ساعت فاصله هست، اما همیشه واسه خرید خودم میرم و به خرید اینترنتی یا مامور خرید اعتقادی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا

بعد میگن چرا جنس ایرانی بی کیفیته! یا ...
                دادا به جرم س ی اس ی مگیرنتا :-)) حالا ما گفتیم
                وحید جان خیالی نیست منم از این چیزا سرم اومده اینا همش خاطرست =)) :-))
                اگه میخای از خنده دلدرد بگیری وصلش کن به av400 ... :mrgreen:
                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                امروز رو کامل زندگی کن...
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                  وحیدجان الان مدرکا اکثرا کیلویی شده و همینا هم میرن جای آدمای فنی و کاربلدو تو مشاغل اصلی پر میکنن، بعد میگن چرا جنس ایرانی بی کیفیته! یا ...
                  حالا که مامور خریدتو شناختی، برای چیزایی که مطمئن نیسی یه نمونه بهش بده واسه خرید. یا حداقل عکسی، توضیحی چیزی رو بده با خودش ببره واسه فروشنده. الان بعضی فروشنده ها هستن که اگه حواستو جمع نکنی ، جلو خودت، جنسشونو بهت میندازن. جالب اینجاست که سینه رو میدن جلو و مثل طراح خود محصول توضیح میدن که اله و بله! درواقع دری وریاشونو به اسم تجربه نثارت میکنن.
                  البته مطمئنا خودت اینارو میدونی و من محض دردودل گفتم.

از محل کار من تا بازار ( جمهوری و توپخونه ) حداقل 1.5 ساعت فاصله هست، اما همیشه واسه خرید خودم میرم و به خرید اینترنتی یا مامور خرید اعتقادی ندارم.
                  در اینکه مدارک الان کاغذ پاره هستن هیچ شکی نیست! متاسفانه در ایران هم به جای اینکه افراد لایق و کارکشته رو برای سمت ها انتخاب کنن افرادی انتخاب میشن که کاغذ پاره بیشتری جمع کرده باشند!
                  من اگر قرار باشه کسی رو برای کار استخدام کنم به دانسته هاش نگاه میکنم نه به زونکن کاغذ پاره هاش! افراد زیادی رو میشناسم که لیسانس دارن و حتی نمیدونن ترانزیستور رو چطور باید تست کرد!
                  این دوستمون هم مسئول خرید نبود بابا. یه دوست قدیمی بود که مسیرش خورد تهران و منم دادم برام یوخده خرید کنه( منظور از یوخده همون یوخده هستش :biggrin. چه کنیم فاصله ما که مثل شما کم نیست، ناقابل 8 ساعت!!!
                  تو همین شهر خودمون چندتا فروشنده هستن که منو میبینن انگاری عزارئیل رو ملاقات کردن و چیزی هم نمیفروشن! انقدر هم ماشاا... با سواد هستند که فرق ماسفت و BJT رو نمیدونن. و یا TIP41 رو بجاش 42 میدن و میگن شما ببند کار میکنه!!!! (5 سال پیش از یکیشون پرسیدم لامینت دارید؟؟؟ فکر کرد دارم بهش فحش میدم!!!! =)) )
                  چه کنم که بسته پایم!!!

نوشته اصلی توسط gh.kh
                  اگه میخای از خنده دلدرد بگیری وصلش کن به av400 ...
                  بد فکری نیست!!!

بدرود . . .

دیدگاه

شب امتحام میدان و امواج..بی خوابی زده به سرم..

با توجه به این مسئله :
                    انشاءا... بقیه جاها جبران کنیم براتون
                    در مورد این بلندگو ، از اونجایی که بی پدر مادرند ( پدر مادر دار نیستند) ، نمیشه ازشون سر در آورد..ولی قطعا زیر 5 وات هستند و بیشتر به درد فرکانسهای متوسط رو به پایین می خورند..این رو میشه از Dust Cap شون فهمید..

سرچ کنید : Portable mobile phone speaker

اما شما سعی کن از جاهایی بخری که شناخته شده باشه مثلا چاره (باور کنید تبلیغ نمیکنم oo ، گفتم جای خوب معرفی کنم مثلا !

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id =1028

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id =754

دیدگاه

سلام محمد جان
                      چاره چیز خوبیه! از خیلی از فروشگاههای اینترنتی مطمئن تره و تنوع محصولشم خوبه، اما گرونه و حداقل %30 بالای قیمت اصلی میده که اونم احتمالا بخاطر فروش اینترنتیشه.
                      من چند بار خرید نتی انجام دادم (البته نه از چاره ) و هیچوقت راضی کننده نبوده. ماشاالله تو ایران خیلی از فروشنده ها بوئی از انصاف نبردن و فکر رضایت مشتری حتی ثانیه ای به ذهنشون خطور نمیکنه و فقط فروختن و رسیدن به پول براشون مهمه. اینه که من معمولا زحمت خرید حضوری رو به خودم میدم که یه وقت کلاهی هم قد خودم نره تو سرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                        سلام محمد جان
                        چاره چیز خوبیه! از خیلی از فروشگاههای اینترنتی مطمئن تره و تنوع محصولشم خوبه، اما گرونه و حداقل %30 بالای قیمت اصلی میده که اونم احتمالا بخاطر فروش اینترنتیشه.
                        من چند بار خرید نتی انجام دادم (البته نه از چاره ) و هیچوقت راضی کننده نبوده. ماشاالله تو ایران خیلی از فروشنده ها بوئی از انصاف نبردن و فکر رضایت مشتری حتی ثانیه ای به ذهنشون خطور نمیکنه و فقط فروختن و رسیدن به پول براشون مهمه. اینه که من معمولا زحمت خرید حضوری رو به خودم میدم که یه وقت کلاهی هم قد خودم نره تو سرم.
                        اتفاقا من فکر میکنم قیمت هاشون مناسبه،حداقل در مورد دوربین و قطعات کامپیوتر که اینجوریه
                        ولی یه دلیل گرون بودن بعضی از اجناسشون هم اینکه روی مارک خیلی مانور میدن و ققط اجناس مارک دار رو میارن

دیدگاه

oo:

:eek:

لطفا بحثو سیا30 نکنید وگرنه طبق قانون تشویق میشین (با جایزه) :biggrin:
                          متاسفانه همینطوره فکر میکنن هر کی مدرکش لیسانس به بالاست اونم تو رشته الکترونیک دیگه فکر میکنن خدای الکترونیکه من الان یه رفیق دارم که لیسانس الکترونیکه ولی هیچی از الکترونیک نمیدونه

تو همین شهر خودمون چندتا فروشنده هستن که منو میبینن انگاری عزارئیل رو ملاقات کردن و چیزی هم نمیفروشن! انقدر هم ماشاا... با سواد هستند که فرق ماسفت و BJT رو نمیدونن. و یا TIP41 رو بجاش 42 میدن و میگن شما ببند کار میکنه!!!! (5 سال پیش از یکیشون پرسیدم لامینت دارید؟؟؟ فکر کرد دارم بهش فحش میدم!!!! )
                          چه کنم که بسته پایم!!!
                          :-j ای بلا گرفته خدا بگم چیکارت کنه که اینقدر بچه های انجمن صوتی رو شاد میکنی =))
                          AV Maziton 100
                          Render By Artlantis Studio
                          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                            وحیدجان الان مدرکا اکثرا کیلویی شده و همینا هم میرن جای آدمای فنی و کاربلدو تو مشاغل اصلی پر میکنن بعد میگن چرا جنس ایرانی بی کیفیته! یا ...
                            وای نگو که دلم خونه از این دانشگاه. :cry: :cry2: .ولی بیشتر تقصیر دانشجوهاست دانشجو یعنی جویای دانش و خودش باید بره پی درس و اموزش اما ...... :angry:.استاد ها هم از این موضوع استفاده میکنن و درس هارو ماست مالی میکنن.این ترم اصول میکرو کامپیوتر داشتم به استاد اعتراض کردم که چرا مطالبو کامل نمیکنی؟ (استاد خیلی خوبی بود)اخر کلاس گفت بیا کارت دارم رفتم پیشش شروع کرد درد دل کردن.میگفت این دانشجوها همینم نمیفهمن من بیام مطلب اضافه بگم که چی؟بزار به جای اینکه 100% درسو بگم اما 5%هم نفهمن 10% درسو بگم اما این 10% کامل بفهمن.یکم که فکر کردم دیدم راست میگه و حرفی نزدم.من هنرستان درس خوندم و از کودکی هم به برق و الکترونیک علاقه مند بودم.به جرات میگم مطالبی که توی هنرستان خوندم خیلی پیشرفته تر از دانشگاه بود به طوری که هنوزم برای امتحانات به جزوه های هنرستان رجوع میکنم.توی دانشگاه فقط 1سری درس بیخود اضافه شده که به هیچ عنوان به درد یک مهندس الکترونیک نمیخوره.این خود دانشجو که باید دنبال یاد گیری باشه مدرک هرچی که باشه کشکه :nerd:
                            ببخشید زیاد حرف زدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                              با درود . . .
                              ببخشید ما هی میایم تو این انجمن مزاحم میشیم ها :biggrin:
                              انشاءا... بقیه جاها جبران کنیم براتون :rolleyes:

من یه سری بلند گو سفارش دادم برام بفرستن یارو اینا رو فرستاده:

ابعاد دیافراگمش هم 1 اینچه!!!(اون سوزن ته گرد رو عمدا" گذاشتم کنارش تا کوچیکیش معلوم شه تو عکس)یکیشون رو باز کردم و متاسفانه هیچ مشخصاتی روش نوشته نشده. مثلا باید 5 وات باشه!!!(البته از قطر سیمهای داخلش بعید نبود!)
                              از همه جاش داره داد میزنه که ساب هستش منتها فروشنده قبول نمیکنه و میگه بلندگوی عادیه!
                              اساتید یه لطفی کنن نظراتشون رو اعلام کنن.(الان مازیار میپره میاد:biggrin: )

با سپاس

با سلام :
                              یک سری بلندگو به همین شکل در بازار دیدم ولی با توجه به اندازه کوچیک و وات بیش از 1 وات ( 5 واتی ) اینا فقط به درد پخش فرکانس بالا خوب هستند وقتی میگیم برای باس باید بلند گو بزرگ با دیافراگم بزرگ و آهن ربای بزرگ که نشون دنده سیم پیچ قوی بلندگو هست باشه و برای اتصال این بلندگوها با قویترین آمپلی فایر ها هم مشکلی نیست فقط یه خازن 10 میکرو فارادی با این بلندگو ها سری کن

مثلا اگر مورچه ها بخوان یه ساب راه بندازن این بلند گو براشون خوبه :mrgreen:
                              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X