در مورد مقاومتها دقیق نمیدونم فکر کنم درست باشه . اما برای احتیاط اول هر دو تاشو 10کیلو بگذار.اگر جواب نداد مال خودشو بگذار.
در مورد دیود ها هم فکر کنم از 4148 استفاده کنی جواب بده.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
gh.kh جان کارت درسته داداش
شماتیک مدار عینا تو سیستم AD69 مونتاربو استفاده میشه ( البته اینع درایور تو خیلی از محصولات مونتاربو استفاده شده). BC449 هاش ترانزیستورهای نایابی هستن. زمانی که درایور مدارو تعمیر میکردم، اگه شرکت ترانزیستور نداشت یا برد درایور تموم شده بود، عزام میگرفت که جاش چی باید بذارم.
البته 447 شو پایا داره که دو سال پیش من پیدا نمیکردم. میشه جای 449 ازش استفاده کرد. فقط 20 ولت ، ولتاژش کمتره که تو مداری که شما گذاشتید میشه استفاده کرد.
BC449A رو تو کل جمهوری فقط ایران آی سی داشت دونه ای 100 تومن.
gh.kh جان میگم همین av200 رو با همین pcb استریو که خودت گذاشتی ساختی؟چون تو تاپیکه دیگه که مونوش کرده بودید مثل اینکه pcb تغییراتی نیاز داشت نمیدونم این تغییرات برا اون مونو بود یا برا این استریوه هم صدق میکنه؟
به جای MPSA06-56میشه از BC546.556استفاده کرد اون قسمت های صفر اهم هم نیازی نیست .اونها نماد اینه که اگر خواستی قسمت درایور رو از ماسفتها جدا کنی از رابطی(سیم)بدون مقاومت استفاده کنی.
(یه روز یعنی هیچوقت!)
اگر منظورت اینه که میخوای av200 رو بسازی که باید پروتئوس دانلود میکردی اما اگر پروتل داری باید فایل رو به پروتل تبدیل کنی اموزشش هم تو انجمن پروتئوس هست.
(یه روز یعنی هیچوقت!)
دیدگاه