اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی ساب ووفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی ساب ووفر

سلام به همه دوستان .
    یکم تو اینترنت داشتم چرخ میزدم این مدار آمپلی رو دیدم گفتم بذارم اینجا اساتید نظرشون رو در موردش بگن اگه خوب بود می خوام یه نمونه ازش رو واسه ساب بسازم.
    اینم مدار آمپلی:
    http://www.irupload.ir/images/5pwphsugj0jm32yjfy81.jpg
    راستی تو توضیحاتش هم این ها رو گفته بود
    1. از یه ساب با توان 100w استفاده کرد.
    2.دهانه ساب 12inch
    3.همین دیگه تموم
    موفق و پیروز باشید . ممنون.

آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

پاسخ : آمپلی ساب ووفر

با سلام :
    نقشه که ظاهرا مشکلی نداره ولی باید حداقل روی برد برد بست تا بشه در بارش چیزی گفت

به هر حال ممنون
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

درود بر شما

در مورد آمپلیفایرهای ساب به وسیله مدارهای الکترونیکی نقشه های بسیاز زیادی وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد

تا حالا در مورد آمپلی ساب بوسیله سروو موتور و درایور آن اطلاعاتی دارید؟
      شاد و تندرست باشید
      دوستدارتان
      مهدی حریری

دیدگاه

سلام به همه
        ممنون از جوابتون دارم روی شبیه ساز پروتئوسش کار می کنم تموم شد میزارم رو سایت.
        آمپلی با سروو موتور :surprised: من که والا نشنیدم ولی اگه اطلاعاتی داری بذار ما هم استفاده کنیم.
        با :nice:
        آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
        ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
        ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
        از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

دقیق یادم نسیت ولی فکر کنم یکی از بچه ها ساخته بود نباید مشکلی داشته باشه.
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

آمپلی ساب با سروو موتور و البته به روش های غیر الکترونیکی !!!

http://community.klipsch.com/forums/storage/8/363024/ContraBass.pdf

http://www.soundimage.dk/Different-col/LinearMotor.htm

http://www.aes.org/e-lib/browse.cfm?elib=11721

http://phy6.net/downloads/electronics/Servodrive/DIY/DC%20Servo%20Amplifier%20for%20Servo%20Motor%20Dri ven%20Subwoofers.htm

http://www.eminent-tech.com/main.html

http://www.rotarywoofer.com/index.htm

http://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/47714-subwoofer-4db-down-1hz.html
            شاد و تندرست باشید
            دوستدارتان
            مهدی حریری

دیدگاه

سلام به همگی
              خیلی جالب بود ممنون از مطالبتون.جالب بود من که تا حالا ندیده بودم.
              راستی تا فردا شبیه سازیش رو کامل میکنم ولی با 1000 تا سوال مطمئنا :agree: بر می گردم.
              با :nice:.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                مدار قبلی رو شبیه سازی کردم اما نتیجش رضایت بخش نبود(از نظر استاد بنده :redface و پاسخ فرکانسی مناسبی با اون مقدار تغذیه نداشت به همین دلیل دو تا مدار دیگه گذاشتم که یکیش همونی هست که تو سایت بود یکی دیگش رو هم میذارم اینجا
                http://s1.picofile.com/file/7258798602/AMPLI_TEST_HIFI_100W_RMS.rar.html
                و اما سوالات :
                1.من تو هر دو تا مدار به جای باند از مقاومت بار 4 اهمی استفاده کردم ولی دامنه خروجی کاهش پیدا کرد و به اشباع + و - رفت؟چرا؟
                2.چه طوری میتونم مقدار rms توان خروجی رو اندازه بگیرم؟
                3.بین این دو تا مدار کدوم مطمئن تر هستش؟
                4.مدار راه انداز خروجی هر دو مدار از دیود هست که این تو کلاسAB تو رده ی دوم از مدارات کلاس AB قرار میگیرد البته مطمئنم که دلیلش رو هم میدونید دیگه (به خاطر اینکه ممکن هست که افت ولتاژ دو سر دیود ها از 1.4v تقریبا بیشتر شده و بقیه ی داستان)به هر حال منظور این بود که بهتر این هست که از رگلاتور استفاده میشد(ترانزیستور راه انداز)به همین دلیل از اساتید سایت خواهش میکنم اگه مقدور هست بنده رو راهنمایی کنند.
                با تشکر :nice:

دیدگاه

سلام به همه
                  چه جالب هیچ کس جواب سوالات تو ذهن من رو نمیده :angry:
                  آقای اشک شما یه مرهمتی کنید و ما را از دوگانگی نجات بدهید :cry2:
                  بازم تشکر :nice:

دیدگاه

دوست عزیز چرا مداراتی رو که دوستان ساختن وتست شده هم هست رو نمیسازی مثلا مدار دارلینگتون مازیار ،یا مدار ماسفتی که nnوmebk ساختن یا مدار علم فردا رو
                    این مدارات همه دارای pcb هستند و مشکلی هم ندارند امیدوارم موفق باشی.
                    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                    امروز رو کامل زندگی کن...
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

یادمه مدار اولی که قرار دادید توسط یکی از بچه های قدیمی سایت ساخته شده بود ونتیجه هم رضایت بخش بود.
                      نکته: به هیچ وجه بر اساس شبیه سازی در مورد یک آمپلیفایر تصمیم گیری نکنید. برنامه های شبیه سازی در مورد آمپلیفایر ها چندان کارایی ندارند. آمپلیفایر رو فقط باید ساخت و تست کرد تا بشه درموردش نظر داد. شما بساز پشیمون نمیشی.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        یادمه مدار اولی که قرار دادید توسط یکی از بچه های قدیمی سایت ساخته شده بود ونتیجه هم رضایت بخش بود.
                        نکته: به هیچ وجه بر اساس شبیه سازی در مورد یک آمپلیفایر تصمیم گیری نکنید. برنامه های شبیه سازی در مورد آمپلیفایر ها چندان کارایی ندارند. آمپلیفایر رو فقط باید ساخت و تست کرد تا بشه درموردش نظر داد. شما بساز پشیمون نمیشی.
                        خدا خیرت بده برادر اشک.
                        این پنبه رو باید از گوش بعضی از دوستان خارج کرد که میشه هر مداری رو با نرم افزار شبیه سازی کرد. مخصوصا مداراتی که توان بالایی دارن ( چه مصرف میکنن و چه اعمال میکنن ) .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X