اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر توان بالا در حدّ 3000 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر توان بالا در حدّ 3000 وات

نوشته اصلی توسط ashk
    تا حالا ندیده بودم 3 تا ترانزیستو رو دارلینگتون ببندند. دیگه دارلینگنتون نمیشه که!! میشه؟؟
    ولی جالب بود ارزش ساختن داره ولی متعجبم با این توان چرا ورودیش تفاضلی نیست.
    اتفاقاً اون 2000 واتی رو توی مجله الکترور دیدم. اسمش تیتان2000 بود. فن موزیک و ساب. برای همین کار طراحی شده.
    فکر کنم میشه سارلینگتون استاد ارزش ساخت داره ولی واسه اونایی که پولشون از برج میره بالا نه مثل ما که از چوب کبریتم بزور میره بالا باید هلش بدیم فکر کنم فقط 200 هزار پول ترانس میشه ولی استاد تو اکثر این جور مدارات پر قدرت از BJT استفاده شده دلیلش چیه ؟ اگه بجای همینا ماسفت استفاده میشد چی میشد ؟ :-?
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اگه ترانزیستورهارو بصورت دارلینگتون بیش از حد ببندیم، انوقت بتای نهایی انقد بالا میره که نیازی به درایور نیست و سیگنالهای مغناطیسی هوا هم میتونه به عنوان ورودی استفاده بشه.
      ولی جدا از شوخی، بستن دارلینگتون فقط برای افزایش ضریب تقویت جریانه و تا هر مقدار که لازم باشه میشه دارلینگتون بست.

مازیار دلیل اینکه از BJT تو توانهای بالا استفاده میشه اینه که مثل ماسفت سوسول نیست و چون قرار نیست عملکرد سوییچ داشته باشه، پس فرقی نمیکنه که جای ماسفت قرار بگیره. ماسفت به این دلیل بیشتر استفاده داره که امپدانس ورودیش بالاست و نیاز به جریان زیادی واسه درایو نداره و همچنین تلفاتش تو عملکرد سوییچینگ خیلی پایینه ( این مورد تو منابع تغذیه سوییچینگ و آمپلی های کلاس D بیشتر به چشم میاد ). در عوض BJT تحمل شرایط سخت رو داره و مثل ماسفت زود بای بای نمیکنه و تو توان های بالا برای عمل تقویت کنندگی یا ناحیه فعال ترانزیستور بهتر کار میکنه.
      برای اینکه محاسن این دو مدل رو یکجا داشته باشیم، IGBT اختراع شد که واقعا محشره. البته گرونه ولی میارزه. ورودیش مثل ماسفته، یعنی امپدانسش بالاست و جریان زیادی لازم نداره ولی پایه های قدرتش مثل BJT طراحی شدن تا به تغییرات ناگهانی حساس نباشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        خواهش میکنم شاهرخ جان :rolleyes:

بچه ها گفته بودم هرکی این آمپلیو ببینه شب خوابش نمیبره ولی نگران خوابتون نباشید دوای دردتون پیش منه

اینم یه پاد زهر که دوستمون دکتر (علم فردا) زحمتشو کشیدن واسه اونایی که بعد از دیدن اون امپلی خوابشون نمیاد : :-&

http://www.upsara.com/images/gi44ttpjqxoy5est21h5.jpg

=))
        سلام عزیزجان من این مداره خواب آور رو بستم
        البته تو پروتئوس تو فرکانس 1کیلوهرتز صداش خوب بود هرچی فرکانس و بالاتر م بردم صدا بم می شد
        چرا؟؟؟؟؟
        این آمپلی فایر در چه محدوده فرکانسهایی کار می کنه؟
        کلاً چطور می شه محدوده کاری اینها رو متوجه شد؟؟

شرمنده بی تجربم

دیدگاه

:eek: oo:اخه عزیز دل برادر مگه دوتا ترانزیستور چقدر خرج داره که مجازی بستی :eek:
          سرته مدار 200 تومن هم نمیشه. بساز ببین چطوره نترس. :mrgreen:
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
            :eek: oo:اخه عزیز دل برادر مگه دوتا ترانزیستور چقدر خرج داره که مجازی بستی :eek:
            سرته مدار 200 تومن هم نمیشه. بساز ببین چطوره نترس. :mrgreen:
            آخخخخخخخ دست رو دلم نزار
            چمی دونی بی امکاناتی حتی برای این دوتا ترانزیستور چیه که!!!!

حالا فهمیدم اصلا بلندگوی من تو رنج 2khz تا 18khz جواب میده دیگه منم که فرکانس و بالا میبرم عملا بلندگو صدایی نمیده و این خطای شبیه سازیه
            فقط یه خازن خروجی هم می خواد چون DC مستقیم وارد بلندگو می شهفکر کنم تو عمل صدا نده..............

دیدگاه

:applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X