اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارهای جانبی سیستم های صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارهای جانبی سیستم های صوتی

مدار هم به صورت عکس هست (شماتیک) که میتونی رگولاتور رو از مدار خارج کنی و مستقیم 15 ولت رو بهش بدی .
    اونیکی هم شبیه سازی شده با پروتعوس هست.pcb نداره البته فعلا
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

gh.kh شما این مدارو تست کردی؟خوب جواب داده؟
      اون قطعه ای که تو عکس دورش خط چین قرمز هست دیود هست؟(روسی نوشته بین2 و2607) شمارش چنده؟
      زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

mostafa65 مداری رو که گفتید ساختم این مدار وقتی منبع تغزیش با تغزیه امپ جدا باشه عمل نمیکنه راه حلش چیه؟تغزیه امپ 24 ولت دبله هست ولی تغزیه محافظ 12 ولت تکی هست

دیدگاه

دوستان چرا جواب نمیدن؟؟؟؟ :angry:

دیدگاه

یه سوال داشتم!

سلام دوستان من دانشجو کارشناسی نفت هستم اما به الکرونیک علاقه زیاد دارم یه سوال داشتم. اسپیکر کامپیوترم 2تا باکس داره که هر باکسش 3تا بلندگو داره بیسش یه جوریه به جایی که بلرزونه حالته کوبنده داره یکمم ضعیفه بیسش تو صدای کم. میخواستم ببینم میشه مداری ساخت که بتونم یکی از بلند گو هارو به ساب تبدیل کنم؟ یعنی فقط صدای بم بده؟ دوستان اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم. :nerd:

دیدگاه

پاسخ : یه سوال داشتم!

نوشته اصلی توسط IvIaSteR
              سلام دوستان من دانشجو کارشناسی نفت هستم اما به الکرونیک علاقه زیاد دارم یه سوال داشتم. اسپیکر کامپیوترم 2تا باکس داره که هر باکسش 3تا بلندگو داره بیسش یه جوریه به جایی که بلرزونه حالته کوبنده داره یکمم ضعیفه بیسش تو صدای کم. میخواستم ببینم میشه مداری ساخت که بتونم یکی از بلند گو هارو به ساب تبدیل کنم؟ یعنی فقط صدای بم بده؟ دوستان اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم. :nerd:
              برای این کار باید 1 فیلتر پایین گذر و یک امپ استفاده کنی که به 1ساب (نه بلندگو) متصل میشه و توی یک باکس جدا قرار میگیره

دیدگاه

پاسخ : یه سوال داشتم!

نوشته اصلی توسط IvIaSteR
                شما دست به اسپیکرات نزن برا اینکار شما باید یه امپ با یه فیلتر پایین گذر درست کنی و یه ساب جدا گانه بخری و امپ رو وصل کنی بهش بهترین راهه

دیدگاه

این هم یه مدار کنترل فن با دما تست شده اصلی اصلی اصلی است. :mrgreen:
                  http://wdl.persiangig.com/pages/down.../fan%20kon.rar
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
                    میخواستم به جای رله در مدارم از 4066 استفاده کنم ولی جریان 0.5 آمپری دارم که فایده نداره
                    به جای اون از چی میتونم استفاده کنم. قراره رله بین یه بلندگوی 8 اهمی که 0.5 آمپر جریان میکشه و یه تقویت کننده که جریانی در حد میکرو داره سوییچ کنه. از ماسفتهای سری IRFهم استفاده کردم جواب داد ولی قیمت تموم شدش به صرفه نیست
                    کسی پیشنهادی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      سلام...
                      چرا کسی نمیاد مدارات جانبی به درد بخور قرار بده تا همه استفاده کنن؟؟!
                      با این حال یه تون کنترل +پری پیدا کردم میزارم...
                      خوشحال میشم دوستان نظر بدن

لینک:
                      http://www.velleman.eu/downloads/0/i...nual_k8084.pdf
                      سلام
                      کسی pcb برای این مدار نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X