سلام دوستان عزیز . من برای خنک کردن هیت سینگ یک مدار صوتی از یک فن استفاده کردم که متاسفانه نویز زیادی داخل اسپیکرها انداخته. حالا اگه بایک ترانس جدا فن راه اندازی بشه بدیهی است که مشکل حل خواهد شد. اما ترانس سنگین برای این کم مصرف ی خورده ضدحاله. حالا اگه بیام یک ترانس کوچیک بپیچم 12 به 12 ولت 0.2 آمپر و از خروجی 12 ولت ترانس 80 ولتی که مورد استفاده ی مدارم هست استفاده کنم به نظرتون مشکل حل نمیشه ؟ در این حالت مستقیم که فن به تغذیه وصل نشده یک ترانس دیگه سر راه داریم! این ترانس خودش مثل فن نویز نمیندازه داخل مدار صوتی؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نمیشه فن گذاشتو نویز نداشت؟
Collapse
X
-
پاسخ : نمیشه فن گذاشتو نویز نداشت؟
بله دوستان منظورم همون صدای فن بود که توی ولوم بالا مثل صدای هواپیما از داخل ساب میاد بیرون. ولی نکته اینجاست که بیشتر نویز از داخل ساب میاد و داخل جفت باند خربزه ای نویز یا همون صدای فن خیلی ناچیزه و فهمیده نمیشه. زمین فن رو به زمین فیلترپایین گذر ساب وصل کردم چون تغذیه اون دوبل 12 ولته اما درکل یک ترانس داریم بایک خروجی دوبل 12 و یک خروجی دوبل 38 و زمینها مشترک. به محض اینکه فن را قطع میکنم صدای آزاردهنده هم قطع میشه اما هیت سینگ داغ میشه و صدا کم کم میره رو حالت دیستوریشن و احتمالا اگه چند ساعت با حداکثر قدرت کارکنه آی سی خواهد سوخت.
دیدگاه
-
این همون چیزیه که من گقتم. قبلاً توی پارازیت گیرهای پخش ماشین هم استفاده میشد. الان داخل خود پخش استفاده میشه.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
-
حتما این مداری رو که آروین جان گزاشتن استفاده کن،یه کار دیگه هم که میتونی بکنی(البته شاید تاثیرش زیاد نباشه)اینه که یه خازن 105 یا 1 میکرو (ترجیحا الکترولیت نباشه و بی پلار باشه مثلا پلی استر یا MKT) (اگه 105 گیرت نیومد میتونی از 104 هم استفاده کنی) و یه مقاومت حدود 1 کیلو اهم رو با مثبت و منفی ورودی صدای آمپلی ساب موازی کنی(البته مقاومت احتمالا یه مقدار صدارو تضعیف کنه ولی نه خیلی زیاد اما به صاف شدن صدا میارزه)رازی در کار نبود
دیدگاه
دیدگاه