سلام
gh.kh جون پس فقط q10 اشکال داره؟؟
این اخریه رو گذاشتی رو با قبلیه که از اون زدم دیدم... انگار فقط اون bc556 که از طرف چپ کنار راست مقاومت 5 وات دومی (از سمت چپ) هست پایه هاش عوض شدن... درسته؟؟ با شماتیک هم چک کردم همون Q10 میشه... میخوام مطمئن شم اخه
داداش برای 10000 بار اگه شماتیک امپ رو هم با پروتئوس زدی میزاری برام؟؟ احتیاج دارم!
این شناسنامه ( :mrgreen مدارتون اماده نشد...برای تنظیم پتانس ها میگم!
اره فقط Q10 مشکل داره اونم اگر جابه جا باشه مدار کار نمیکنه اما بقیه مقاومتهارو میسوزونه. شماتیک هم چون در پروتعوس 9240 نداره درست کار نمیکنه.
تنظیم هم گفتم که مولتی 100اهم رو وسط 3کیلو هم بگذار رو 200 اهم ببین چطوره.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
NN جان یافتم .
1:جای بیس وکلکتور قسمت پروتکتور جابجاست پایه هارو کج کن ببین چطوره.
2: جای گیت هارو با سیم چک کن جابه جا وصل نکرده باشی یعنی 4به 4و 5به5 طبق شماره گذاری خودت
(یه روز یعنی هیچوقت!)
ok پس جای پایه هارو عوض میکنم!!
خب شد گفتی داشتم به تغزیه وصلش میکردم!! X_X
شماتیک هم نمیخوام برای شبیه سازی اشکالی نداره 9240 رو نداشته باشه اگه میشه بزارش لطفا :agree:
راستی یه پری با تون کنترل حرفه ای (اخرکیفیت :mrgreen چی براش درست کنم؟؟
سرچ که کردم خوباش پولیه و به درد نخوراش ازاده :cry: یه خوبش رو بزار که خودتم استفاده میکنی...
راستی nn جان بالاخره چه تن کنترلی ساختی؟؟ تو تایپیک که زدی همه چکیت کردن اخرشم یه خوبش رو پیدا کردی؟؟
ببخشیدا اینجا جای این سوال نیست!
راست میگی حالا همه منو چکی میکنن!!!
برام سوال شده که این همه کاربر خوب و استاد داریم که روی امپ و ... بحث میکنن ولی موضوعات تو مدارات جانبی اونها کمه...
مثلا همون تایپیک مثلا تون کنترل حرفه ای که میخواستن اعدامت کنن!
منم الان تو تون کنترل موندم!! به استاد اشک PM دادم برای این ولی جواب ندادن :cry:
اگه کسی یه تن کنترل با کیفیت ساخته بگه مارو بی نصیب نزاره!!
مثلا gh.kh همین امپ مونتاربو که شماتیک و pcb اش رو در اوردی شماتیک یا pcb مدارات تون کنترل و... هاش رو نداری؟؟
مهدی جان بحث مدارات واسط پیچیده تر از مدارات قدرته چون هم باید با سورس مچ بشه هم با امپ حالا این دو تا تنوع شون خیلی زیاده... در کل ساختن یه تن کنترل به مراتب سختز از ساختن خود امپه .من این مدار رو برای دکتر هم گذاشتم ببین اگر به دردت میخوره ... http://wdl.persiangig.com/pages/down...tonkontrol.rar
(یه روز یعنی هیچوقت!)
:-?به نظر میاد مدار کاملیه!!
ورودی میکروفون و یه نیمچه اکولایز داره :applause:
gh.kh خودت اینو ساختی ؟؟ جواب میده دیگه؟؟ :mrgreen:
این ولوم line چیکار میکنه؟؟
موردی نکته ای چیزی نداره؟؟
میرم بسازمش!! :nice:
دیدگاه