من فقط از همونا استفاده کرده نمیدونم جاش چی میشه گذاشت
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
تو اون مدار بالا که دکتر جان قرار دادن ، مدار سوییچینگ وجود داشت که حسابی نظرم رو جلب کرد . وسایل رو تهیه کردم و ساختم .
با تنظیم پتانسیومتر از دوبل 7 ولت تا دوبل 72 ولت ولتاژ خروجی تغییر میکنه . با دوبل 72 که میشه 144 ولت تونستم یه لامپ 100 وات رو راحت روشن کنم .
حالا آمپلی فایر IRFP240/9240 در دسترسم نیست تا با ولتاژ دوبل 50 ولت این مدار سوییچینگ تستش کنم . منبع 12 ولت هم پاور کامپیوتر بود.
سلام رفیق عجب چیزی شده
سوئچینگ با امپ رو روی یک برد زدی؟؟
اگر شماتیک و pcb رو بزاری خیلی خوبه
ترانسش چیه ؟؟ تعداد دور سیم ها ؟؟ سطح مقطع سیم ها ؟؟ قطعاتش همش گیر میاد؟؟
چند امپر خروجی داری ؟؟؟ افت ولتاژ در هنگام زیر بار رفتن که نداره؟؟
با تشکر
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
سلام رفیق عجب چیزی شده
سوئچینگ با امپ رو روی یک برد زدی؟؟
اگر شماتیک و pcb رو بزاری خیلی خوبه
ترانسش چیه ؟؟ تعداد دور سیم ها ؟؟ سطح مقطع سیم ها ؟؟ قطعاتش همش گیر میاد؟؟
چند امپر خروجی داری ؟؟؟ افت ولتاژ در هنگام زیر بار رفتن که نداره؟؟
با تشکر
سلام
این فقط مدار سوییچینگ هست . ندار آمپ دم دستم نیست. نقشه اس همونیه که دکتر قرار داده ، فقط قسمت آمپ رو از فایل پروتئوس پاک کردم . همین.
در مورد هسته و ترانس و توروید ها بگم همه شون مال پاور کامپیوتر هست . که نیازی به باز پیچی نداره. داخل فایل پروتئوس ابعاد و مشخصات ترانس معلومه. من یه پاور داشتم مال سال 1993 ترانس رو از تو اون برداشتم. چون ابعاد و پایه هاش با عکس های دکتر یکی بود ریسک کردم و ساختم و با اون احتمالات نا معتبر( فقط به صرف یکی بودن اندازه ترانس و پایه ها ) ساختم و درست شد :wow:
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
تو اون مدار بالا که دکتر جان قرار دادن ، مدار سوییچینگ وجود داشت که حسابی نظرم رو جلب کرد . وسایل رو تهیه کردم و ساختم .
با تنظیم پتانسیومتر از دوبل 7 ولت تا دوبل 72 ولت ولتاژ خروجی تغییر میکنه . با دوبل 72 که میشه 144 ولت تونستم یه لامپ 100 وات رو راحت روشن کنم .
حالا آمپلی فایر IRFP240/9240 در دسترسم نیست تا با ولتاژ دوبل 50 ولت این مدار سوییچینگ تستش کنم . منبع 12 ولت هم پاور کامپیوتر بود.
:applause: :applause:
آفرین nn جان! سوییچینگ ساز شدیا!
اون لامپ 100 واتی که روشن کردی با نور کامل که نبود ؟
حتما از بار استفاده کن و جریان خروجی رو بدست بیار.
اون 12 ولتو از چه منبعی دادی؟ چند آمپری بود ؟
:applause: :applause:
آفرین nn جان! سوییچینگ ساز شدیا!
اون لامپ 100 واتی که روشن کردی با نور کامل که نبود ؟
حتما از بار استفاده کن و جریان خروجی رو بدست بیار.
اون 12 ولتو از چه منبعی دادی؟ چند آمپری بود ؟
ممنون
با 140 ولت که نورش کامل که نمیتونه باشه .
12 ولت هم از یه پاور کامپیوتر گرفتم که میتونه تا 12 آمپر بده! ( قبلآ باهاش یه کمپرسور 12 ولت که با آمپر متر 12 آمپر جریان کشید راه انداختم)
با اینکه اینجا محل بحث در مورد منابع سوییچینگ نیست اما چون این مدار تغذیه ی آمپلیفایر هست میخواستم چند تا مسئله رو جویا بشم
اینکه اگر به نقشه مدار(PCB) دقت کنید ، دوجفت مقاومت 2.2 کیلو اهمی با دو خازن خروجی ولتاژ +-70 مدار موازی شده تا اونا رو تخلیه کنه.
اما این 4 مقاومت باعث میشن حتی زمانی که به خروجی مدار هیچی وصل نیست از 12 ولت 4 آمپر بکشه و همچنین اون 4 تا دیود قبل از خازن های تغذیه (بعد از ترانس) به حد سوختن داغ بشن. :angry:
اگر اون مقاومت ها نباشن و خازن ها تخلیه نشن ، ایرادی داره؟
من با وجود اون مقاومت ها و داغ شدن اون 4 تا دیود تا حدود 15 آمپر از 12 ولت جریان کشیدم ولی اگه دیودا رو با اسپری خنک نگه نمیداشتم میرفت رو هوا
دومآ روی برد برای ظرفیت خازنهای نهایی نوشته MAX V.+10V=CAP.UF
اگه ظرفیت بیشتر باشه مشکلی پیش میاد؟؟؟
خواهشآ راهنمایی کنید.
.
.
.
خودم ریسک کردم و اون 4 تا مقاومت 2.2 کیلو رو جدا کردم ، جریان بی باری از 4 آمپر به 300 میلی آمپر کاهش پیدا کرد!
با اینکه اینجا محل بحث در مورد منابع سوییچینگ نیست اما چون این مدار تغذیه ی آمپلیفایر هست میخواستم چند تا مسئله رو جویا بشم
اینکه اگر به نقشه مدار(PCB) دقت کنید ، دوجفت مقاومت 2.2 کیلو اهمی با دو خازن خروجی ولتاژ +-70 مدار موازی شده تا اونا رو تخلیه کنه.
اما این 4 مقاومت باعث میشن حتی زمانی که به خروجی مدار هیچی وصل نیست از 12 ولت 4 آمپر بکشه و همچنین اون 4 تا دیود قبل از خازن های تغذیه (بعد از ترانس) به حد سوختن داغ بشن. :angry:
اگر اون مقاومت ها نباشن و خازن ها تخلیه نشن ، ایرادی داره؟
من با وجود اون مقاومت ها و داغ شدن اون 4 تا دیود تا حدود 15 آمپر از 12 ولت جریان کشیدم ولی اگه دیودا رو با اسپری خنک نگه نمیداشتم میرفت رو هوا
دومآ روی برد برای ظرفیت خازنهای نهایی نوشته MAX V.+10V=CAP.UF
اگه ظرفیت بیشتر باشه مشکلی پیش میاد؟؟؟
خواهشآ راهنمایی کنید.
.
.
.
خودم ریسک کردم و اون 4 تا مقاومت 2.2 کیلو رو جدا کردم ، جریان بی باری از 4 آمپر به 300 میلی آمپر کاهش پیدا کرد!
پس وجود اون مقاومت ها چه ضرورتی داره؟؟؟!
اون مقاومتها برای اینه که همواره از خروجی منبع تغذیه سوییچینگ جریان کشیده بشه! که معمولا تو منابع سوییچینگی همچین چیزی هست. اگه جریان کشیده نشه ممکنه ولتاژ بیخود بره بالا.
اگه شماتیک مدار بود ، کامل توضیح میدادم.
جای اون مقاومتها از 10K-1W استفاده کن، یا مقدار نزدیک همین.
مدار بسیار جالبیه!
سلام دوست عزیز
میدونی برای چی اون پل دیود داغ میکنه
برای این که اون فرکانس که میاد توی پل دیود خیلی زیاد هست و اون پل توان اون همه فرکانس رو نداره
برای رفع این مشکل باید دیود فرکانسی به جاش بزاری یا fast diode
موفق باشید
Fail Never
سلام دوست عزیز
میدونی برای چی اون پل دیود داغ میکنه
برای این که اون فرکانس که میاد توی پل دیود خیلی زیاد هست و اون پل توان اون همه فرکانس رو نداره
برای رفع این مشکل باید دیود فرکانسی به جاش بزاری یا fast diode
موفق باشید
الان کمتر داغ میکنه(بعد از جدا کردن مقاومت) ولی به همون دلیلی که شما گفتی وقتی که مدار روشنه دیود هم کمی داغه. حالا این دیود فرکانسی(شاتکی) رو از کجا بخرم ؟ تا حالا نخریدم . رو خود برد زده بود از این دیود ها استفاده کنید 4XUF5408
الان کمتر داغ میکنه(بعد از جدا کردن مقاومت) ولی به همون دلیلی که شما گفتی وقتی که مدار روشنه دیود هم کمی داغه. حالا این دیود فرکانسی(شاتکی) رو از کجا بخرم ؟ تا حالا نخریدم . رو خود برد زده بود از این دیود ها استفاده کنید 4XUF5408
این یکی خودش که فکر نکنم گیر بیاد
اگه به خود فرو شنده بگی دیود fastمی خوام خودش بهتر میفهمه جریان و ولتاژ رو بهش بگو اون هم بهت میده
موفق باشی
Fail Never
دیدگاه