اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

نوشته اصلی توسط jooly
    سلام دوست عزیز
    میدونی برای چی اون پل دیود داغ میکنه
    برای این که اون فرکانس که میاد توی پل دیود خیلی زیاد هست و اون پل توان اون همه فرکانس رو نداره
    برای رفع این مشکل باید دیود فرکانسی به جاش بزاری یا fast diode
    موفق باشید
    جولی جان، گل پسر اون دیودهایی که رو برده ulterfast هستن!
    دلیل داغ شدنش اینه که تو سوییچینگ باید دیودها جریانی چند برابر جریان عبوری از بار رو تحمل کنن! البته اگه شاتکی بذاری بهتره. اما جریانهای بیشتر از 3 آمپر دیود معمولی نخواهد بود و هیت سینک نیاز داره. مثلا خانواده MBRXXXXX شاتکی های خوبی هستن، مثل MBR10100 , 10150 , 20100 , 20150. همشونم گیر میان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
      جولی جان، گل پسر اون دیودهایی که رو برده ulterfast هستن!
      دلیل داغ شدنش اینه که تو سوییچینگ باید دیودها جریانی چند برابر جریان عبوری از بار رو تحمل کنن! البته اگه شاتکی بذاری بهتره. اما جریانهای بیشتر از 3 آمپر دیود معمولی نخواهد بود و هیت سینک نیاز داره. مثلا خانواده MBRXXXXX شاتکی های خوبی هستن، مثل MBR10100 , 10150 , 20100 , 20150. همشونم گیر میان.
      سلام دوست عزیز
      اقای علم فردا مگه مدار اقای nn20رو شما ساختی که میگی اون دیود های روی برد ultra fast هستند
      اگر به عکسش نگاه کنی کاملا مشخصه که یک پل دیود معمولی 4امپر هست
      موفق باشی
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام
        آمپلی استریو کم نویز هم اگه نقشه شو دارین لطفا تو این تاپیک قرار بدین.(قطعاتش پیدا بشه)
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          سلام دوست عزیز
          اقای علم فردا مگه مدار اقای nn20رو شما ساختی که میگی اون دیود های روی برد ultra fast هستند
          موفق باشی
          قطعآ اون دیود ها باید با سوییچ زنی بسیار سریع هماهنگ باشن . من از دیود پل معمولی استفاده کرده بودم که مناسب نبود.

همونطور که علم فردا (که دو تا سوییچینگ از من بیشتر فرستادن رو هوا :mrgreen فرمودن دیود باید خیلی سریع عمل کنه و این کار از پس دیود شاتکی بر میاد . اگه پاور کامپیوتر ( بعضی هاش ) رو باز کنید دو تا دیود با پکیج TO220 ( ظاهرآ شبیه ترانزیستور یا رگولا تور LM78xx) که روی هیت سینک بسته شدن رو میبینید که وظیفه ی DC کردن رو بر عهده دارن.

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronic Science
            سلام
            آمپلی استریو کم نویز هم اگه نقشه شو دارین لطفا تو این تاپیک قرار بدین.(قطعاتش پیدا بشه)
            ممنون
            چند وات ؟ چند ولت ؟ چند سر؟

دیدگاه

چند وات ؟ چند ولت ؟ چند سر؟
              از 100 وات به بالا باشه بهتره ولتاژ هم تا 30 ولت .متوجه چند سر هم نشدم .! اگه منظورتون خروجی که معمولا دو خروجی در تقویت کننده های استریو هست.

دیدگاه

منظورم از چند سر این هست که تغذیه ی آمپلیفایر با ولتاژ متقارن باشه یا تغذیه تک

اون 30 ولت ، ولتاز DC هست یا ولتاژ ترانس ؟ ترانستون چند ولت و چند آمپر هست؟

100 وات هم منظورتون 100 وات برای هر کانال هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                  سلام دوست عزیز
                  موفق باشی
                  ]
                  عکس روی برد مدارو ببین :

پل دیودش 4 تا UF5408 هستش. 3A -1000V Ultra Fast Rectifier
                  دیتاشو بگیر عزیز، نگاه کن.
                  لازم نیست مدارو ببندم، قطعاتشو ببینم کافیه!

nn جان احتمالا از 1N5408 استفاده کردی بجای UF5408 ! درسته؟ اگه اینطوره باید از دیودهای اصلی استفاده کنی تا داغ نشن.اگه این کارو کردی و بازم داغ شد ( البته داغ شدن معمولی نه ! ) اونوقت برو سراغ قویتر. مثل MUR4100 . البته نباید بیشتر از جریانی که مدار تولید میکنه ازش بکشیا! اندازه ای که اون آمپلی کنارش لازم داره، باید جریان بکشی! چون برای اون طرح شده.
                  دیودهایی که تو بسته TO-220 ارائه میشن، نیاز به هیت سینک دارن و با PCB مدار هم مطابقت ندارن.

پسوند و دیودها هم زیاد مهم نیست ( معمولا دمای کار اون رو مشخص میکنن ) .

دیدگاه

سلام دوست عزیز اقای علم فردا
                    من که نگفتم مشکل از pcb یا از طراحی مدار هست oo:
                    من گفتم که اقای nn20 به جای این که دیود fast بزارن اومدن و پل دیود معمولی گذاشتن
                    و به همین علت هم دیود ها داغ میشن :NO:
                    موفق باشید
                    Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                      سلام دوست عزیز اقای علم فردا
                      من که نگفتم مشکل از pcb یا از طراحی مدار هست oo:
                      من گفتم که اقای nn20 به جای این که دیود fast بزارن اومدن و پل دیود معمولی گذاشتن
                      و به همین علت هم دیود ها داغ میشن :NO:
                      موفق باشید
                      خب بلا گرفته منظورتو واضح بگو دیگه! :mrgreen:

دیدگاه

رفتم و دیود UF5408 خریدم و بستم .

دیگه داغ نمیشه و تو حالت بی باری 100 میلی آمپر از 12 ولت میکشه :applause:

بعدش ولتاژ خروجی رو 50 ولت دوبل (100) ولت تنظیم کردم و به آمپلیفایر ماسفت ( یه جفت IRFP240/9240) وصل کردم . با یه بلندگوی نه چندان قوی از خط مثبت تغذیه تا 1 آمپر گرفتم.(بدون افت ولتاژ) :applause:

ممنون از همه

یادم رفت بگم که با تعویض دیود ماکزیمم مجموع ولتاژ دوسر به 154 ولت ( 77ولت دوبل )افزایش پیدا کرد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

نوشته اصلی توسط nn20
                          رفتم و دیود UF5408 خریدم و بستم .

دیگه داغ نمیشه و تو حالت بی باری 100 میلی آمپر از 12 ولت میکشه :applause:

بعدش ولتاژ خروجی رو 50 ولت دوبل (100) ولت تنظیم کردم و به آمپلیفایر ماسفت ( یه جفت IRFP240/9240) وصل کردم . با یه بلندگوی نه چندان قوی از خط مثبت تغذیه تا 1 آمپر گرفتم.(بدون افت ولتاژ) :applause:

ممنون از همه

یادم رفت بگم که با تعویض دیود ماکزیمم مجموع ولتاژ دوسر به 154 ولت ( 77ولت دوبل )افزایش پیدا کرد.
                          افرین :applause: :applause:
                          Fail Never

دیدگاه

سلام nn جان تبریک میگم بالاخره موفق شدی :agree: ما که حالا حالا ها باید کار کنیم روش تا یه منبع تغذیه سوئیچینگ بسازیم :agree:

من فقط متوجه نشدم که ولتاژ ورودیش چند ولته ؟؟ 220 یا 12 ؟ اگه 12 که پس بی زحمت pcb رو برامون بزار دمت گرم .
                            ینی میشه ولتاژ خروجی رو کمتر یا بیشترش کرد ؟؟؟ :-?

دکتر جون پس چی شد ؟؟؟؟ چرا ادامه نمیدی پس ؟؟؟ منتظریما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            :icon_razz:
                            AV Maziton 100
                            Render By Artlantis Studio
                            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                              سلام nn جان تبریک میگم بالاخره موفق شدی :agree: ما که حالا حالا ها باید کار کنیم روش تا یه منبع تغذیه سوئیچینگ بسازیم :agree:

من فقط متوجه نشدم که ولتاژ ورودیش چند ولته ؟؟ 220 یا 12 ؟ اگه 12 که پس بی زحمت pcb رو برامون بزار دمت گرم .
                              ینی میشه ولتاژ خروجی رو کمتر یا بیشترش کرد ؟؟؟ :-?

دکتر جون پس چی شد ؟؟؟؟ چرا ادامه نمیدی پس ؟؟؟ منتظریما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              :icon_razz:
                              به به داش مازیار گل.... عید شدا روز موعود کی میرسه؟؟؟؟؟؟
                              چشم میزارم..
                              داداش مازیار من pcb رو گذاشتم که تو پستای قبلی
                              این 12 رو به ولتاژ تقریبا 70 تبدیل میکنه
                              در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                              و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                              و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

و اینم یکی دیگه
                                منبع : bargh20.com که لان سایتش خرابه!
                                این مدار نیازی به ولتاژ متقارن نیاز نداره(ساختمش صداش خوب بود) یه بار کار کرد :cry2:

http://128.7.img98.net/out.php/i220184_amp100wt.zip
                                در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                                و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                                و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X