اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

نه عزیزم منظورم اینه که برای کاری که شما میخوای بکنی یه کار اضافیه هزینه بیخودیه .برا امپی مثل مال شما یه تن کنترل با کیفیت بسازی بهتره تا این فیلتر رو .
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      نه عزیزم منظورم اینه که برای کاری که شما میخوای بکنی یه کار اضافیه هزینه بیخودیه .برا امپی مثل مال شما یه تن کنترل با کیفیت بسازی بهتره تا این فیلتر رو .
      والا شرمنده به خدا ای کاش زود تر مطرح میکردم. لعنت به این اینترنت.صبح قطع بود
      ولی رفتم خریدم.
      11000 تومن شد. :cry2:
      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

دکتر جان امپ رو میخوای برای ساب استفاده کنی .یا...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دکتر جان ببین این مدار به دردت میخوره یا نه.فقط قسمتهای رو برد رو جامپر بزنی (قرمز رنگ)
          http://wdl.persiangig.com/pages/down...tonkontrol.rar
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام gh.kh جان میگم این مدار شماتیک علمی هم داره اگه داره لطف کن بذار بعد اون ولوم کنار ولوم اصلی چیه معلوم نیست زیرش چی نوشتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
              دکتر جان ببین این مدار به دردت میخوره یا نه.فقط قسمتهای رو برد رو جامپر بزنی (قرمز رنگ)
              http://wdl.persiangig.com/pages/down...tonkontrol.rar
              والا چی بگم.من که زیاد بلد نیستم :rolleyes:
              ولی نباید بد باشه..
              یعنی اینی که ساختم رو بزارم کنار؟؟؟
              و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
              و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                سلام gh.kh جان میگم این مدار شماتیک علمی هم داره اگه داره لطف کن بذار بعد اون ولوم کنار ولوم اصلی چیه معلوم نیست زیرش چی نوشتی
                اون ولم مال balance در مورد شماتیک هم :-? نه ندارم ولی باید جواب بده
                نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                والا چی بگم.من که زیاد بلد نیستم :rolleyes:
                ولی نباید بد باشه..
                یعنی اینی که ساختم رو بزارم کنار؟؟؟
                مگه ساختی oo:
                اخه اون مدار که به کارت نمیاد اما فکر کنم بتونی در کنار این استفاده کنی.
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ساختن که نه
                  ولی قطعات رو خریدم.
                  برد هم زدم
                  مونده مونتاژ که انشالا فردا :rolleyes:

دیدگاه

شما که تا اینجا رو اومدی بقیه رو هم برو .
                    راستی آ‌nn جان اون تغذیه سویچینگ به کجا رسید چقدر میشه ازش جریان گرفت .ارزش ساخت داره یانه.؟
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

gh.kh جان مدار جالبیه ولی بخاطر محدود بودن توان ترانسش(هسته EI33فریتی) نمیشه بیشتر از 200 وات ازش گرفت!(فکر کنم)

قصد دارم از یه ترانس با توان بالا تر و ولتاژ خروجی کمتر استفاده کنم .

چون تو این مدار تا اونجایی که من فهمیدم ، تو حالتی که پتانسیومتر تنظیم ولتاژ ، روی ولتاژ ماکزیمم تنظیم بشه ماسفتا تو حالت قطع و اشباع کامل کار میکنن و تقریبآ هیچ فشاری بهشون وارد نمیشه و اصلآ داغ نمیشن . اما وقتی پتانس روی ولتاژ پایین تر تنظیم میشه ، ماسفت از ناحیه قطع واشباع به حالت قطع و نیمه رسانایی میرسه که اونوقت توانی که از ماسفت عبور نکرده به حرارت قابل توجهی تبدیل میشه . برای همین بهتره ترانس جوری پیچیده بشه که دقیقآ ولتاژ مورد نظر رو بده که دیگه نیازی به کم کردن پتانسمباشه(چون کم کردن پتانس باعث از بین رفتن حالت قطع و اشباع ماسفتاست که داغ شدنشون رو در بر داره)
                      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

پس بااین حساب بدون ترانس درست وحسابی نمیشه ازش توقع زیادی داشت .
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                          gh.kh جان مدار جالبیه ولی بخاطر محدود بودن توان ترانسش(هسته EI33فریتی) نمیشه بیشتر از 200 وات ازش گرفت!(فکر کنم)

قصد دارم از یه ترانس با توان بالا تر و ولتاژ خروجی کمتر استفاده کنم .

چون تو این مدار تا اونجایی که من فهمیدم ، تو حالتی که پتانسیومتر تنظیم ولتاژ ، روی ولتاژ ماکزیمم تنظیم بشه ماسفتا تو حالت قطع و اشباع کامل کار میکنن و تقریبآ هیچ فشاری بهشون وارد نمیشه و اصلآ داغ نمیشن . اما وقتی پتانس روی ولتاژ پایین تر تنظیم میشه ، ماسفت از ناحیه قطع واشباع به حالت قطع و نیمه رسانایی میرسه که اونوقت توانی که از ماسفت عبور نکرده به حرارت قابل توجهی تبدیل میشه . برای همین بهتره ترانس جوری پیچیده بشه که دقیقآ ولتاژ مورد نظر رو بده که دیگه نیازی به کم کردن پتانسمباشه(چون کم کردن پتانس باعث از بین رفتن حالت قطع و اشباع ماسفتاست که داغ شدنشون رو در بر داره)
                          ببخشید دارید راجعب کدوم پتانسومتر صحبت میکنید؟ oo:

دیدگاه

مدار یه دونه پتانسیومتر داره!
                            گوشه ی پایین سمت راست کتار آی سی

دیدگاه

نه عزیز اون مربوط به موسفت ها نمیشه! اصلا هیچوقت موسفت هارو تو حالطی غیر از سویچ نمیزارن کار کنه توی این مداری سویچینگ! اون یه فیدبک از + مدار خروچی گرفته و داده به مقایسگر ولتاژ ای سی که با مستقیم روی افزایش و کاهش دیوتی سایکل تاثیر داره که اونم تعین کننده ولتاژه. همین هسته ای که من باهاش کار کردم خیلی خوب جواب میده چرا از این استفاده نمیکنی؟ ETD39

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
                                اما یه سوال و اینکه مگه تغییر دیوتی سایکل چقدر میتونه ولتاژ روتغییر بده?
                                بعد چرا وقتی باتغییر پتانس ولتاژ رواز 70 ولت به حدود 15ولت میرسونم ماسفتا داغ میکن?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X