اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارات آمپلی فایر یافته های من(DR.Lizard)

اما یه سوال و اینکه مگه تغییر دیوتی سایکل چقدر میتونه ولتاژ روتغییر بده?
    این فرمولشه اصلا از طریق همین فرمول ولتاژ رو تغییر میدن! و البته توی مدارات ایزوله مثل مدار شما نسبت اولیه به ثانویه هم مهمه .

بعد چرا وقتی باتغییر پتانس ولتاژ رواز 70 ولت به حدود 15ولت میرسونم ماسفتا داغ میکن?
    داغ کردن موسف چند دلیل داره که یکیش رو خودتون گفتین ولی از آونجایی که این مدار هیچوقت توی ناحیه خطی کار نمیکنه فکر کنم اسپایکهای ترانس این بلا رو سرش میاره! چون دیوتی سایکل خیلی کم میشه که و این یعنی تغیرات زیاد ولتاژ و جریان که میتونه اسپایکهای 200V یا بیشتر ایجاد کنه که باعث داغ شدن ترانس میشه بهترین راه فهمیدنش اسیلسکپه .

ببینم زیر بار داغ میشه یا کلا داغ میکنه؟

دیدگاه

کلآ شروع به گرم شدن میکنه و وقتی حتی یه بارخیلی کم مثل 100میلی آمپری رو ولتاژ 40ولت(4 وات!!) ازش گرفته میشه دمای هیت سینک به حدود 40 میرسه.
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        کلآ شروع به گرم شدن میکنه و وقتی حتی یه بارخیلی کم مثل 100میلی آمپری رو ولتاژ 40ولت(4 وات!!) ازش گرفته میشه دمای هیت سینک به حدود 40 میرسه.
        شماره موسفت شما توی PCB معلوم نیست اونو اعلام کنید شاید از درایو شدن بد مسفت باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          شماره موسفت شما توی PCB معلوم نیست اونو اعلام کنید شاید از درایو شدن بد مسفت باشه

IRFP064N

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20

IRFP064N
            :eek: شرط میبندم این مدارو زیر بار زیاد نزاشتی !!! این ماسفتا که زودی میسوزن! حد اقل باید 100V باشت داداش!
            علت داغ شدن همینه! اگه مایه داری بزارش زیر بار ببین چه داغی میکنه! رودم میسوزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              بعد چرا وقتی باتغییر پتانس ولتاژ رواز 70 ولت به حدود 15ولت میرسونم ماسفتا داغ میکن?
              سلام
              بطور کلی متغیر بودن خروجی تغذیه سوییچینگ خارج از عملکرد صحیح مدار خواهد بود. چون اولیه و ثانویه ترانس ثابته!
              امکان یه تغییر کوچک ، در حد 6-5 ولت رو برای فیکس کردن ولتاژ خروجی قرار میدن. اما تغییرات زیاد اصلا اصولی نیست.
              در مورد این مدار هم همینطوره و من پیشنهاد میکنم تو بهترین حالت عملکردی تنظیمش کنی. مثلا ترانس کم صدا باشه یا بدون صدا ، ماسفتها کمتر داغ بشن و از همه مهمتر بازدهی مدار رو بهترین حالت باشه.

دیدگاه

خود PCB همین ماسفت رو گفته بود . در ضمن 12 ولت که بهش بیشتر وارد نمیشه! پس 100 ولتی چه نیازی هست؟

اگه ولتاژ ماسفت زیاد بشه ، قدرت عبور جریانش پایین نمیاد؟ تو دیتا شیتش زده تو دمای 100 درجه و ولتاژ 10 ولت ، 80 آمپر میتونه مداوم عبور کنه.

اینجا جریان خیلی مهمه . حدود 30-20 آمپر از ماسفتا بصورت مداوم عبور میکنه که این ماسفت از نظر تئوری مناسبه؟!

دیدگاه

خود PCB همین ماسفت رو گفته بود . در ضمن 12 ولت که بهش بیشتر وارد نمیشه! پس 100 ولتی چه نیازی هست؟
                  بخاطر اسپایکهایی که بعد از قطع ولتاژ از سویچ یه موسفت اعمال میشه بعضی وقتا تا 200V هم میره

اگه ولتاژ ماسفت زیاد بشه ، قدرت عبور جریانش پایین نمیاد؟ تو دیتا شیتش زده تو دمای 100 درجه و ولتاژ 10 ولت ، 80 آمپر میتونه مداوم عبور کنه.
                  چرا پایین میاد ولی شما 50 آمپری هم پیدا بکنی برای کارت مناسبه!

اینجا جریان خیلی مهمه . حدود 30-20 آمپر از ماسفتا بصورت مداوم عبور میکنه که این ماسفت از نظر تئوری مناسبه؟!
                  توی مدار شما این جریان مدام نیست مگه وقتی که آهنگهای رپی گوش بدی که همش وررر وررر میکنه سابت و موسفت ها میتونن جریانهای لحضه ای کوچیک رو رد کنن به مداری که من ساختم نگا گردی؟ من دوتا irf540 انداختم چرا؟ چون هم بهتر میتونم حرارت رو پخش کنم و روی اون نمودارا که میگی توی قسمت بهتری موسفت رو نگه هارم و هم اینکه قدرت خیلی بالا تری رو میتونم عبور بدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                    سلام
                    بطور کلی متغیر بودن خروجی تغذیه سوییچینگ خارج از عملکرد صحیح مدار خواهد بود. چون اولیه و ثانویه ترانس ثابته!
                    امکان یه تغییر کوچک ، در حد 6-5 ولت رو برای فیکس کردن ولتاژ خروجی قرار میدن. اما تغییرات زیاد اصلا اصولی نیست.
                    در مورد این مدار هم همینطوره و من پیشنهاد میکنم تو بهترین حالت عملکردی تنظیمش کنی. مثلا ترانس کم صدا باشه یا بدون صدا ، ماسفتها کمتر داغ بشن و از همه مهمتر بازدهی مدار رو بهترین حالت باشه.
                    تایید میشه .

دیدگاه

دیتاشیت این ماسفتی که فرمودین رو میتونید قرار بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                        دیتاشیت این ماسفتی که فرمودین رو میتونید قرار بدین؟
                        http://www.irf.com/product-info/data...ta/irf540n.pdf

دیدگاه

آهان پس IRF540 هست.

چون شما نوشتین"IRFP540 " و سرچ کردم و دیدم " نیست در جهان " هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                            آهان پس IRF540 هست.

چون شما نوشتین"IRFP540 " و سرچ کردم و دیدم " نیست در جهان " هستش
                            بله حق با شماست پست اصلاح شد خاک تو سر من :NO:

دیدگاه

:cry2: :cry2: :cry:
                              مدارو ساختم کار نکرد..... صدا رو اصلا تقویت نمیکنه. تغییری توی صدا ایجاد نمیشه وقتی ولوم هرو میچرخونم.. .قتی به آمپ میزنم خیلی صدا کمه و کلی خر خر و نویز داره
                              .............
                              در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                              و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                              و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                                :cry2: :cry2: :cry:
                                مدارو ساختم کار نکرد..... صدا رو اصلا تقویت نمیکنه. تغییری توی صدا ایجاد نمیشه وقتی ولوم هرو میچرخونم.. .قتی به آمپ میزنم خیلی صدا کمه و کلی خر خر و نویز داره
                                .............
                                کدوم مدارو اگر منظورت مداریه که خودت گذاشتی که نمیدونم واله چی بگم اون مدار یکم قمر دراقربه...
                                اما اگر مداری که من گذاشتم رو میگی تا یه کاری براش بکنیم.
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X