اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن خروجی ساب!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرفتن خروجی ساب!

تصویر لود نمیشه

X_X داداش شرمنده یه شماتیکی بود که فکر کردم به کارت میاد ولی بعدش فهمیدم که اصلا به کارت نمیاد :mrgreen: نمیدونم چرا یادم رفت نوشته رو پاکش کنم

به نظر من از 2353 استفاده نکنی بهتره من باهاش کار کردم اون صدای 3d هم که همچین چیز جالبی نیست

از همین 7313 استفاده ولی اینو هم بگم که نمیتونی به عنوان سیستم 4.1 استفاده کنی چون این 7313 همش دو تا ورودی داره ینی کانال چپ و راست
    البته میتونی مثل پخش ماشین استفاده کنی که دوتای جلوئی در اصل همون دوتای غقبی هستن با این تفاوت که میتونی هر کدوم رو جداگونه
    صداشونو تنظیم کنی مثل همون کاری که با 7313 میشه انجام داد
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

راستی از pt2258 هم میتونی استفاده کنی 6 تا کانال وروی داره ولی تون کنترل نداره
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        راستی از pt2258 هم میتونی استفاده کنی 6 تا کانال وروی داره ولی تون کنترل نداره
        خوب من فقط صدای چپ و راست رو دارم.6 تا رو از کجا بیارم :mrgreen:
        تن کنترل و این چیزا رو لازم بشه توی مدار پری میشه وارد کرد اما دردسر داره یکم.یه مورد دیگه از 7313 که بدردم میخوره سوییچ آنالوگ ورودیش هستش که راحت میشه سورس رو تغییر داد.
        داداش شرمنده یه شماتیکی بود که فکر کردم به کارت میاد ولی بعدش فهمیدم که اصلا به کارت نمیاد
        دشمنات شرمنده باشن.
        از همین 7313 استفاده ولی اینو هم بگم که نمیتونی به عنوان سیستم 4.1 استفاده کنی چون این 7313 همش دو تا ورودی داره ینی کانال چپ و راست
        البته میتونی مثل پخش ماشین استفاده کنی که دوتای جلوئی در اصل همون دوتای غقبی هستن با این تفاوت که میتونی هر کدوم رو جداگونه
        صداشونو تنظیم کنی مثل همون کاری که با 7313 میشه انجام داد
        همین حد هم خوبه.اگه بخوام واقعا 4.1 بشه فکر کنم باید DSP بزارم و پردازش صوت بکنم تا صدا ها رو بشه تفکیک کرد که کار من نیست :icon_razz:
        راستی یه نکته دیگه! بلندگو های تویتر رو همین جوری با 2 تا از بلندگو ها موازی میکنند؟ یعنی فیلتری نیاز نداره؟
        اگه همین جوری موازی میشه امپدانس بلندگو رو که تغییر میده!
        اگر فیلتر میخواد باید اکتیو باشه یا پسیو؟
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

توئیتر رو میتونید با یه خازن حدود 4.7 میکروی الکترولیتی بی پلار که ولتاژ لازم رو هم بتونه تحمل کنه به خروجی آمپ وصل کنید (یعنی با یدونه خازن با سایر بلندگوها موازی میشه)
          در واقع اون خازن نقش فیلتر پسیو یا کراس اور پسیو رو بازی میکنه،اما اگه در مسیر یه سیگنال فیلتر اکتیو یا کراس اور اکتیو استفاده شده باشه دیگه نیاز نیست تو خروجی کراس اور پسیو استفاده کنیم و بلندگو رو مستقیم به خروجی می زنیم مثلا در مورد خروجی ساب سیستموتون چون ما از یه فیلتر اکتیو استفاده کردیم دیگه نیاز نیست تو خروجی کراس اور پسیو قرار بدیم(چون اصولا فرکانسهای زیر قبلا فیلتر شده و دیگه نیازی به حذفشون نیست...)
          رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام

یه مدار میکسر میخوام که ورودی استریو بگبره و خروجی مونو بده .

فقط مقاومتی نباشه . :NO:

اگر میشه با OP amp باشه . میشه سیگنال مونو خروجی دامنه بیشتری نسبت به ورودی داشته باشه ؟( پیش تقویت هم داشته باشه )
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X