اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

echo with pt2396 or m65831

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

echo with pt2396 or m65831

با سلام به استاد اشک عزیز
    در مورد pt2396 راستش من هنوز در قسمت کنترل دیلای اون موندم . البته یک مدار پیدا کردم که خواهش می کنم شما هم نگاه کنید ونظرتون رو بفرمایید . در این مدار آز آیسی 65831 استفاده شده که کاملا" مشابه 2396 هست. شما به پین های 4 تا 7 که مخصوص کنترل دیلای هست دقت کنید میبینید که همه اونها رو به خط تغذیه مثبت وصل کرده و بعد به آیسی 7404 برده .
    من به نظرم از اون ولوم های 50 کیلو ( گوشه بالای صفحه سمت راست ) برای تاخیر استفاده کرده اما آیسی 7404 اینجا چه نقشی داره؟؟
    این هم شماتیک
    http://experimentalistsanonymous.com/diy/Schematics/Delay%20Echo%20and%20Samplers/Ibanez%20EM5.png

پاسخ : echo with pt2396 or m65831

سلام. من مدار رو یه نگاه اجمالی انداختم. چیزی که به نظر میاد اینه که طرف اومده سیستم تاخیر آی سی رو روی یه حالت(احتمالاً حد اکثر) فیکس کرده بعد اومده با استفاده از اون آی سی یه کلاک خارجی برای آی سی اکو تعریف کرده که توسط اون سرعت سیکل کاری آی سی کنترل میشه سرعت کمتر = تاخیر بیشتر.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام
      استاد اشک من یک مداری دارم که می خوام از روی این مونتاژ کنم
      این هم مدار :

اگر به مدار بالا دقت کنید یک ولوم به عنوان return در نظر گرفته آیا این ولوم همون ولوم تکرار هست ؟؟؟؟
      خود volume احتمالا" برای حجم صدای خروجی هست درسته ؟؟؟؟
      نظرتون در مورد بافر این مدار چیه با توجه به این که از دو تا 4558 استفاده شده؟؟؟؟

دیدگاه

بله به نظر همون ولوم تکرار باید باشه.
        بافرش هم به نظر مناسب باشه.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام محمد جان حالا این M65831 گیر میاد ؟؟؟؟؟ شاید از 2395 بهتر باشه :-?
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
            سلام محمد جان حالا این M65831 گیر میاد ؟؟؟؟؟ شاید از 2395 بهتر باشه :-?
            سلام مازیار جان
            65831 فکر نکنم گیر بیاد اما 2396 هست البته این دو آیسی مشابه همدیگر هستند . از 2395 بهتر نیستند . فعلا" 2395 بهترینه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              بله به نظر همون ولوم تکرار باید باشه.
              استاد اشک اگر یکبار دیگه به عکس نگاه کنید زیر ولوم return نوشته delay time نکنه اون ولوم return زمان تاخیر رو کنترل میکنه؟؟؟؟

دیدگاه

نه محمد جان. این همون ولوم تکراره. اگر دقت کنی با خروجی بافر فیدبک شده پس نمیتونه ولوم تاخیر باشه.

دیدگاه

استاد اشک اون ولوم send احتمالا" باید همون ولوم حجم صدای ورودی به اکو باشه که اغلب روی کانالهای میکسر قرار داره درسته ؟؟؟؟ همون ولومی که تو عکس با فلش مشخص کردم

دیدگاه

بله. در واقع این ولوم روی میکسر یا همون پری بسته میشه. ولی اینجا روی برد اکو منتقل شده.منظورم شماتیکی شما قرار دادید بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X