اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط amir h.
    بله منم دیدم این جور افراد رو و فکر میکنم اینجور افراد با سیستم های ماشین زیاد اشنایی ندارن و نمیدونن که ساب بالای 5 کیلو وات و حتی بیشترشم هست...

اهم بالاتر کیفیت بیشتر داره ولی تو توان 1500 وات کیفیت دیگه به اون صورت معنی نمیده...

شما باید امپ رو با توجه به سابت بسازی.(ولی بنظر من اگه سابت دو کویل 2 اهمی داره و هم میتونه رو 4 اهم و هم روی 1 اهم درایو بشه شما ساب رو روی یک اهم درایو بکن)

رو 1 اهم شما فک کنم به ولتاژی حدود مثبت 80 ولت و جریانی حدود 23 تا 25 امپر هم نیاز داری و ماسفت ها هم حتما 4 تا IRFB4227 باشند.

رو 4 اهم ولتاژ افزایش پیدا میکنه و جریان کاهش یعنی فک کنم به حدود مثبت دوبل 95 ولت و جریان 18 تا 20 امپری نیاز داری.

(این توانایی که گفتم برای تغذیه حدود 2000 وات هستند که با در نظر گرفتن افت ولتاژ ماشین و یخورده تلفات تو خود امپ همین حدودای 1500 تا 1600 وات میشن)

تو این توان برای ماشین حتما باید به فکر باتری اضافه و BIG3 باشی و اگه تونستی دینام رو هم تقویت بکنی سیم کشی هم 0 گیج باشه یاحتی 00 گیج.این برق ماشین خیلی خیلی مهمه یعنی اگه نتونی درست تامینش بکنی نتیجه جالبی نمیگیری.
    از قضا بخاطر خاصیت خود القایی سلف (یچی دیگه یادم افتاد ) هرچی امپدانس کمتر باشه کیفیت بیشتر میشه. ولی نه در حدی که بشه با گوش یا دستگاه های رایج متوجهش شد
    برای 4 اهم دوبل 110.5 (تو طراحی باید 112-20 در نظر بگیرین ) و 1 اهم 57 دوبل (65 در نظر بگیرین ) استفاده بشه

4 تا فت جوابگو نیستش برای این توان. برای 4 اهم باید رو هر ریل 3 تا و برای 1 اهم رو هر ریل حداقل 8 تا بسته بشه (قضیه افت ولتاژ ! )

نوشته اصلی توسط AMIR_N
    باطری اضافه 74 هست
    باطر خود ماشین 45 امپره فکر کنم ک اونم نفس های اخرشه و اونم به 74 نزدیکش میکنم (هرچی جا بشه میبندم ماشین PK هست)
    واسه هسته خروجی میتونم از هسته ی امپلی فایر 900 وات کلاس D استفاده کنم؟؟(ی امپ مونو کنوود دارم اون خراب شده ولی هستش سالمه )
    منم پی کی داشتم. نمیگم سابت 1500 واقعی نیست. ولی میگم که اتاق پیکی تحمل 1500 وات واقعی رو نداره !
    و اطمینان میدم که با 1000 وات واقعی (اگه همهچیز واقعی و اصولی طراحی بشه ) یعنی تو خروجی 1000 وات داشته باشیم نه تو ورودی سابت به اشباع میره
    با همین 3000 رو دوبل 75 خیلی از سابای معروف بازار (نمونش spl3000 پایونییر ) رو به تر تر انداختم. فک نکنم بتونی توان دوبل 110 رو مهارش کنی ولی بساز تا برات تجربه بشه
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
      ترجیه میدم نوع ساب رو نگم (هرجا صحبت از ساب شده ، بودن کسایی ک بحث رو به بی راهه کشیدن و اومدن گفتن این توان غیر واقعی ساب هست یا ساب نداریم بیشتر 200 وات و از این حرفا )
      من ی تاپیک زدم راجب امپ 1500 وات داخل ماشین (چه فیلمی شده بود هرکی میومد مارو مسخره میکرد )
      حالا من سویچینگ دارم 1500 وات با برق ماشین
      امپ هم ک دارم میسازم
      فقط تنها مسئله اینجاست امپ رو واسه 4 اهم رو 1500 بسازم یا واسه 1 اهم روی 1500 وات
      اساتید راهنمایی کنن رو کدوم بهتر جواب میده ؟؟؟
      و واسه هر کدوم چه ولتاژی مورد نیاز هست؟؟
      ببین دوست من بعضی وقتا دانسته های ما با علایقمون خیلی سخت پیوند میخوره اگر اون دانسته ها اشتباه باشه به بیراه می ریم ، بعضی وقتا ادمایی که دانسته هاشون با ما فرق داره میتونن این رو ببینن و اگر اینقدر مرام داشته باشن که بهمون بگن داریم اشتباه میریم این که چیز بدی نیست.
      پس بنظر من در مورد سابی که داری هم بخای بحث کنی خیلی بد نیست بهر حال از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمیکنه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        ببین دوست من بعضی وقتا دانسته های ما با علایقمون خیلی سخت پیوند میخوره اگر اون دانسته ها اشتباه باشه به بیراه می ریم ، بعضی وقتا ادمایی که دانسته هاشون با ما فرق داره میتونن این رو ببینن و اگر اینقدر مرام داشته باشن که بهمون بگن داریم اشتباه میریم این که چیز بدی نیست.
        پس بنظر من در مورد سابی که داری هم بخای بحث کنی خیلی بد نیست بهر حال از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمیکنه...
        در تاکید حرفای اروین عزیز :
        همون روایت علم را بیاموز حتی اگر به قیمت انکار تمام دانسته هایت باشد (امام علی ع )
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

2تا ساب PIONEER 3003D4 دارم ک یا روی 4 اهم یا روی 1 اهم میتونم ببندمش
          من به این ساب داخل پژو با ی باکس خوب 700 وات دادم و 8 ماه هست داره کار میکنه و مشکلی واسش بوجود نیومده
          http://uupload.ir/files/3mr2_812806555_68657.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
            از قضا بخاطر خاصیت خود القایی سلف (یچی دیگه یادم افتاد ) هرچی امپدانس کمتر باشه کیفیت بیشتر میشه. ولی نه در حدی که بشه با گوش یا دستگاه های رایج متوجهش شد
            اینو جایی ندیده بودم...

دلیلشو نمیدونم ولی هر جایی که دیدم گفتن اهم بالاتر(البته تا یه حدی) کیفیت بیشتره ولی در عوض رو اهم پایینتر دمپینگ فاکتور افزایش پیدا میکنه.

4 تا فت جوابگو نیستش برای این توان. برای 4 اهم باید رو هر ریل 3 تا و برای 1 اهم رو هر ریل حداقل 8 تا بسته بشه (قضیه افت ولتاژ ! )
            داداش 8 تا مگه چه خبره... امپ ساندیجیتال 16k با ولتاژ سوئیچینگ دوبل 200 رو هر ریل 8 تا داره.

البته تعیین تعداد ماسفت با جریان درینش هست و نمیشه گفت که هر ماسفتی باشه مثلا این تعداد لازمه. الان همین irs3000 درست یادم نیست ولی فک کنم با ولتاژ دوبل 130 و 4 تا ماسفت 4227 رو دو اهم استیبل بود.
            DD Audio & SP Audio

دیدگاه

روی اهم بالا تر امپ میتونه کیفیت بالا تری بده (به خاطر این ک امپ میتونه کنترل شده تر حریان بده)
              روی اهم پایین تر ساب میتونه کیفیت بالا تری بده (به خاطر همون قظیه خود القایی سلف)
              اما در کل کیفیت به اهم بستگی نداره (شاید فاکتور های اخر باشه)
              مثل تو سیستم های ماشین (کاپا 11 کیفیتی ترین باند بیضی میشه ازش نام برد ک 2 اهم هست )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                اینو جایی ندیده بودم...

دلیلشو نمیدونم ولی هر جایی که دیدم گفتن اهم بالاتر(البته تا یه حدی) کیفیت بیشتره ولی در عوض رو اهم پایینتر دمپینگ فاکتور افزایش پیدا میکنه.

داداش 8 تا مگه چه خبره... امپ ساندیجیتال 16k با ولتاژ سوئیچینگ دوبل 200 رو هر ریل 8 تا داره.

البته تعیین تعداد ماسفت با جریان درینش هست و نمیشه گفت که هر ماسفتی باشه مثلا این تعداد لازمه. الان همین irs3000 درست یادم نیست ولی فک کنم با ولتاژ دوبل 130 و 4 تا ماسفت 4227 رو دو اهم استیبل بود.
                خوب دیدن نمیخواد که ی بحث کاملا منطقی هست . شما که میدونی موتور ساب چجوری کار میکنی خیلی راحت میتونی قضیه رو درکش کنی
                8 تا هم بخاطر اینه که جنسای تو بازارمون با اون جنسی که ساند استفاده کرده زمین تا اسمون فرق دارن. شده از ماسفتی استفاده کردم (دونه ای ناقابل 35 تومن ) تا 30 امپر مثل یخ بود انگار جریان عبور نمیده اصلا. ولی ماسفتی هم دیدم که تو 1 امپر میشد با گرماش نیمرو درست کرد

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                روی اهم بالا تر امپ میتونه کیفیت بالا تری بده (به خاطر این ک امپ میتونه کنترل شده تر حریان بده)
                روی اهم پایین تر ساب میتونه کیفیت بالا تری بده (به خاطر همون قظیه خود القایی سلف)
                اما در کل کیفیت به اهم بستگی نداره (شاید فاکتور های اخر باشه)
                مثل تو سیستم های ماشین (کاپا 11 کیفیتی ترین باند بیضی میشه ازش نام برد ک 2 اهم هست )
                بخاطر این تو امپدانس بالاتر بهتر جواب میده امپ که جریان کمتری از امپ عبور میکنه و کمتر افت ولتاژ ایجاد میشه . تو 2 اهم بخاطر اینکه تو ولتاژ ثابت جریان 2 برابر عبور میکنه شک موج ی مقداری کج و کوله میشه که باعث افت کیفیت میشه. اگه درست طراحی بشه فررقی نداره برای امپ چه 1 اهم چه 100 اهم
                البته اینم باید در نظر گرفت که تو کلاس دی قضیه فرق داره و امپ روی یک امپدانس خاص بیشترین بازده رو داره .بخاطر سلف خروجی که داره. این سلف با بوبین ساب که در واقع یک سلف هست سری میشه و محاسبات رو گاها به هم میریزه و شاهد افت کیفیت میشیم. البته 3000 از این ماجرا به دوره چون فیدبکش قبل سلف هستش
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

خوب دیدن نمیخواد که ی بحث کاملا منطقی هست . شما که میدونی موتور ساب چجوری کار میکنی خیلی راحت میتونی قضیه رو درکش کنی
                  8 تا هم بخاطر اینه که جنسای تو بازارمون با اون جنسی که ساند استفاده کرده زمین تا اسمون فرق دارن. شده از ماسفتی استفاده کردم (دونه ای ناقابل 35 تومن ) تا 30 امپر مثل یخ بود انگار جریان عبور نمیده اصلا. ولی ماسفتی هم دیدم که تو 1 امپر میشد با گرماش نیمرو درست کرد
                  چه ماسفتی رو این قیمت خریدی؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    چه ماسفتی رو این قیمت خریدی؟ :eek:
                    32n20 اورجینال :->
                    همون موقعی که ز زدم گفتی خارجی شدی گرفتم برای یکی از بچه ها
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

اگر شرکت های قطعه سازی نمایندگی داشتن تو ایران چقدر خوب میشد...

دیدگاه

سلام دوست عزیز، میشه آدرس جایی که بشه هسته های micrometals رو ازش خرید بدی، خیلی لطف میکنی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مهندس آدرس این فروشگاه رو میشه دقیق بدی؟ خیلی ممنون

دیدگاه

سلام به مهندسین عزیز ، یه سوال این امپ irs اگر تو خروجی باند با امپدانس 16 اهم وصل کنیم مشکلی براش پیش نمیاد ؟ اصلا تطبیق امپدانس چی هست ؟ وچقدر تاثیر داره؟

دیدگاه

Re: پاسخ : class D

سلام ببخشید در مورد کلاس D چند تا سوال مهم داشتم
                            نوشته ها رو خوندم میتونید بگید پالس مثلثی باید چقدر باشه منظورم حداکثرش است مثلا میشه تا 1MHZ باشه
                            میشه از 20N60 استفاده کرد برایه امپلی مناسب هستن
                            وخیلی سوالات دیگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X