اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر 4 کانال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

امپلی فایر 4 کانال

با سلام خدمت دوستان میخواستم نظرتونو درباره ای سی TDA7850 بدونم.از نظر کیفیت و قدرت ای سی خوبیه و اینکه از کجا میتونم تهیش کنم؟
    http://www.mediafire.com/?eht1604yxzmbc7i

پاسخ : امپلی فایر 4 کانال

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
    با سلام خدمت دوستان میخواستم نظرتونو درباره ای سی TDA7850 بدونم.از نظر کیفیت و قدرت ای سی خوبیه و اینکه از کجا میتونم تهیش کنم؟
    http://www.mediafire.com/?eht1604yxzmbc7i
    سلام . ورودتون رو تبریک عرض میکنم .

اگر امکان داره بفرمایید این مدار رو برای چه کاری و چه بلندگوهایی لازم دارین . و ملاکتون از اینکه فرمودین آی سی خوبیه، چه بوده؟!
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

ممنون خوشحالم از این که عضو این سایت شدم
      راستش قصد دارم واسه ی اتاقم یه سیستمی جمع کنم که 4 تا بلندگوی 35 واته و میخوام واسشون باکس بسازم
      یه باتری 12 ولت هم دارم که واسه این مدار کافیه
      منظورم اینه که کیفیت صدای این مدار در حد خوبیه یا نه؟با توجه به نمودارهاش و اینکه Hi-Fi class distortion هستش و همچنین MOSFET output power stage

دیدگاه

صداش در حد پخشهای ماشین دیگه. تا یه حدودی صداش خوبه ولی از نیمه های توان که بالاتر بری THD مدار بالا میره در نتیجه کیفیت خراب میشه. اینکه فرمودید 35 وات کافی نیست. اهم باند و اندازه اون هم خیلی مهمه. در کل من آی سی 12 ولتی رو برای منزل پیشنهاد نمیکنم.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دیگه چیزی برای گفتن نیست . استاد اشک کامل فرمودن.

منظورم از پرسیدن اینکه باکیفیته!! ، دقیقآ مفهوم دیستورشن بود . آی سی ها معمولآ تو ولوم پایین کیفیت خوبی دارن ولی با افزایش توان مصرفی(بلندگو)

THD به شدت افزایش می یابد که مثلآ در 35 وات به 10 درصد میرسه. که برای خیلی ها بلندی صدا و اینکه یه صدایی ازش در بیاد کافیه :NO:

اما در واقع 10 درصد از صدا تخریب شده که گاهی با لرزش خفیف صدا همراهه.

برای خونه میتونید از STK ها استفاده کنید. مثلآ STK4192II استریو هست و توانش رو هر کانال 50 وات هستش . ولی 50 وات اون آی سی اصلآ قابل مقایسه با 50 وات STK نیست.

مدارات گسسته هم تو انجمن زیاده ولی حوصله ساخت بیشتری میطلبه ولی کیفیتش از تمام اینا بیشتر خواهد بود.

دیدگاه

سلام عزیز جان
            اگه بخوای از باتری برای سیستم خونه استفاده کنی، نیاز به شارژر هم پیدا میکنی که %100 باید از برق تامین شه! پس اول و آخر لازمه که یه تغذیه هم با ترانس بسازی. بنابراین بهتره بری سراغ مدارات ولتاژ بالاتر که هم کیفیتشون بیشتره و هم قدرتشون و با تغذیه مناسب از برق شهر راشون بندازی.
            در این باب هم مدارات زیادی هست، هم با آی سی و هم با ترانزیستور.

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون از همگی که منو راهنمایی کردین پس چون من دنبال کیفیت هستم باید قید tda های 14 ولتی رو بزنم حالا میخواستم بدونم مداری هست که با ماسفت درست شده باشه و با ولتاژ 12 ولت هم کار کنه و کیفیت خوبی هم داشته باشه؟چون قصد دارم به صورت پرتابل هم واسه ی خودم ازش استفاده کنم.راستی بلندگوهام هم 35 وات 16.5 سانتی 4 اهم هستند.واسه ی اطلاعاتم میخواستم بدونم STK4191V از اونی که بالا معرفی کردین بهتره؟

دیدگاه

مدار ماسفت 12 ولتی نداریم. یعنی مدار گسسته که با 12 ولت کار کنه خیلی کمه و اگر هم باشه قدرت و کیفیتش از همون آی سی کمتره. با توجه به بلندگوهات که اگر عکسش رو بزاری بهتره باید بگم من باشم یه مدار خوب براش انتخاب میکنم. اگر مازیار بود میگفت دارلینگتون(مازیتون) که البته منم موافقم. برای اینکار هم کم هزینه است و هم ساه و هم تست شده. به نظر من با توجه به بلندگوهات باید بالای 35 ولت کار کنی. با 12 جواب نمیگیری. STK ای رو که معرفی کردی تو مایه های همونی است که دوستمون معرفی کرد. فرق چندانی ندارند.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

بلندگوهایی که 4 تا ازشون دارم اینها هستن

اما اگه بخوام امپلی فایر استریو بسازم از اینها استفاده خواهم کرد و کیفیتش بیشتر هم هست.

این یکی هم 16 سانتیه و 60 وات روی 4 اهم نیاز داره
                  یعنی هیچ راهی وجود نداره که بشه با باتری مدار ماسفتی رو راه انداخت؟اخه میخوام بیرون هم ببرمش.

دیدگاه

این بالایی که 35 وات فکر نکنم بتونه بده؟ آهنرباش چقدره؟ من خودم ازینا دارم. شاید 10 وات توان داشته باشه. (البته شاید این فرق میکنه)

این پایینی ها هم کامپوننت هستن و قیمت بالایی دارن. :redface:

برای استفاده بیرون ( خارج از خانه و محیط باز ) فکر نکنم صدای زیادی ازشون در بیاد.

مدار 12 ولتی جالب نیست و باید برای افزایش ولتاژ از مدارات سوئیچینگ استفاده بشه ، که ساخت و جواب گرفتن ازشون خودش یه دنییاییه.

با باتری ماشین هم باید کارکنن (50-60 آمپر به بالا ) اگه باتری 10-15 آمپری باشه تو 1کمتر از 1 ساعت شارژش تموم میشه . و با وزن باتری همچین هم پرتابل نیست

نکته ی آخر هم اینکه بلندگوهایی که برای ماشین طراحی و ساخته میشن ، در خانه و از اون مهم تر فضای باز کارآیی و کیفیت خیلی مناسب ندارن. :NO:

دیدگاه

تمام نکات رو دوستان گفتند.فقط اضافه میکنم که به نظرمن برای این بلندگوها بهترین گزینه همون سری STK است. البته من 4432 رو پیشنهاد میدم. چون توانش کمتره و ترانس کوچکتری لازم داره و از طرفی بلندگوهای شما جواب همین رو به سختی میده و نیاز به مدار پر قدرت تری نیست. 25 وات موثر در هر کانال با ولتاژ45 ولت توان قابل ملاحضه ای است که این آی سی بهتون میده.

دیدگاه

ممنون از همگی خوب با این حساب قید پرتابل رو میزنم و میرم سراغ همون stk ولی چون میخوام واسه اتاقم ازش استفاده کنم نیاز به یک ساب کوچک هم دارم.میخوام از همون کامپوننتا استفاده کنم که قیمتش هم 45 تومنه و 60 وات نیاز داره.با این حساب بهتره از ای سی 3 کانال stk400-290 استفاده کنم یا یه استریو واسه بلندگوها و یه مونو واسه ساب؟

دیدگاه

پیشنهاد من 4432 برای بلندگوها و مدار دارلینگتون هم برای ساب. الان مازیار جان میاد آدرس تاپیکش رو بهتون میده.

دیدگاه

یبیا خودم گزاشتم.http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0
                            این مدار تست شده و ارزون و مخصوص ساب و....

دیدگاه

ممنون از شما جناب اشک و بقیه دوستان که راهنماییی کردین منو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X