فقط مونده عکسهایی که قول داده بودم که حق بدین با این اینترنت خفن وطن پلود کردنشون مصیبته :angry:
فعلا عکس های پیچیدن اولیه رو میزارم تا بعدا ثانویه و بستن هسته با گپ هوا رو بزارم.
عکس1: هسته ی EE16 همراه با بوبین 6 پایه که تو فروشگاه سلف بنام حدسی EE16/16 آ میفروشن.
برای گاهی از مشخصات کامل هسته های فریت بهترین مرجع www.tdk.de/productsearch/e140.pdf است.
عکس 2: یک قرقره سیم لاکی به قطر 0.16 میلیمتر که در پامنار حدود 15 تومن ( بسته به وزن و قیمت مس) فروخته میشه.
عکس 3: چسب نواری کاغذی مخصوص پانسمان که در داروخانه ها به قیمت 600 تومن فروخته میشه و من ازش برای عایق کاری بین لایه ها استفاده می کنم. :icon_razz:
عکس 4: پیچیدن سیم دور اولین پایه. در سیم نازکی مثل 0.16 نیاز به برداشتن لاک(لخت کردن) سیم نیست چون حرارت هویه باعث لخت شدنش میشه.
عکس 5: آغاز سیم پیچی بوبین. سیم ها باید بدون فاصله منظم پیچیده شوند.
عکس 6: اتمام دور اول
عکس 7: 15 سانت چسب کاغذی را روی یک سطح تمیز قرار دهید و با کاتر و خطکش فلزی آنرا به نوارهای باریک به پهنای 8.25 میلیمتر در بیاورید. چون پهنای این چسب ها 25.5 میلیمتر است 3 تکه به شما می دهد که تکه ی آخری کمی پهن تر است و در آخر کار برای چسباندن هسته بکار می رود.
عکس 8: عایقکاری دور اول با 15 سانت چسب کاغذی
عکس 9: دور دوم اولیه را نیز مثل دور اول منظم و چسبیده به هم بپیچید.
عکس 10: در انتها سیم را چند دور روی پایه ی سوم بپیچید و با سیم چین یا کاتر قطع کنید. دقت کنید فشار زیادی به بوبین وارد نکنید چون جنس آن باکالیت است و به راحتی می شکند.
عکس 11: یک تکه ی دیگر از نوار 15 سانتی را روی دور دوم بپیچید. سیم پیچ اولیه تکمیل است.
شما حدود 100 دور سیم اولیه پیچیدید و حال نوبت ثانویه است که در پست دیگری می گذارم.
ترانس ها رو باید خودت بپیچی و کار چندان سختی نیست. میری فروشگاه سلف تو پاساژ عباسیان و هر هسته ی فریتی که دوست داری با قیمت بسیار مناسب داره.
بعد میری پامنار و بسته به کارهایی که ممکنه داشته باشه 3 قرقره ی کوچیک سیم لاکی در 3 سایز می خری. اینجا را مواظب باش که اگه قیمت دستت نباشه حسابی می کنن تو ...
گفتم 3 سایز چون بیشتر منابع تغذیه رو میشه با همین 3 سایز جواب گرفت. مثلا من قطر 0.16 و 0.4 و 1 میلیمتر دارم و همه ی کارامو با همینا انجام میدم. اگه سایز 2 میلیمتر نیاز داشته باشم 4 تا سیم 1 میلیمتر رو با هم موازی می کنم و می پیچم. جالبه که پاسخ بهتری هم میده.
راستی استفاده از مثالهای عالی خود سازنده یادت نره: http://www.powerint.com/design-support/reference-designs/design-examples
دیدگاه