اره خب مزیت تغذیه خطی هم همین راحتیشه .اما تو این توان حجم زیاد روداره.برای همین معمولا دوتا ترانس با مشخصات یکسان رو با هم موازی میکنن. تا به توان بیشتری برسن.
برای مثال 2 تا ترانس 150 ولت 10 آمپر درسته ؟
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
البته اگه قراره سری بسته بشن هر دو ترانس باید دقیقا مثل همدیگه باشن واگر نه نویز میافته روی مدار .
حنی یک دور اختلاف در اولیه یا ثانویه هم میتونه باعث نویز بشه .
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
سلام اساتید عزیز
جدا چند تا باند 15 و ساب 12 اینچو جواب میده و قیمت واقعی ساختش چقدر میشه
و اینکه تغذیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا آمادگی ساختشو دارم راهنایی کنید
سلام بچه ها میگم نمیشه این مدارو با IRF640 راه اندازی کرد؟ به خاطر ارزون بودنش میگم
روی 2 اهم و 1 اهم این مدار استیبله به نظرتون؟ (با این تعداد ماسفت به نظر خودم کمتر از 1 اهم هم باشه) چرا اینجا هیچکس حرف از امپدانس خروجی نمیزنه !!!
اگه بخوام این مدارو تکی (بریج نشده) جمع کنم با جدا کردن یک سمت مدار (سمتی که خروجی منفی میده) امکانپذیره یا باید تغییرات دیگه ای هم ایجاد کنم
یه برنامه ای در شبکه مستند هست به نام کلکسیونر های ایرانی
این مدار برای اون برنامه خوبه
و همچنین موزه های صنعتی (برای نوه نتیجه هامون ) که بگن پدربزرگ ها چه کارا که نمیکردن
حالا چرا همش امپلی فایر به نظرتون نمیشه با فرکانس مثلا 10 کیلو هرتزی کارای دیگه ای انجام داد
مثلا این فرکانس را بتابونیم به جایی که گرما تولید کنه یا بخش فرستنده یه رادار باشه یا ......
مدار خوبیه من ساختمش ولی زیاد جالب نیست (جوک 2012)
درایوش باید ضعیف باشه یه ورودی گردن کلفت میخواد البته بعید میدونم بتونه ساب کنوود 3010 رو تکون بده oo:
سلام.فک نکنم تکون بده منفجر میکنه :biggrin:
آقا 100 واتش ظرفای خونه رو تکون میده همین امروز از طرف حاجی اولتیماتوم یک و دو و سه رو گرفتم
حالا حساب کن 100واتش بشه 22000وات.
باید از کنار حاجی اینجوری عبور کنم
بابا این دیگه چیه؟ترانسش فک کنم 30 40 کیلویی بشه oo:
تو هیاتها استفاده بشه مردم از صدای زیادش اینطوری میشن :eek:
در کل بیخیال
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
دیدگاه