اگه صوتت تو باند شنوائی هستش با یه میکروفون ساده + یه تقویت تفاضلی با یه اپ امپ که یه مقایسه کننده هم داره برای تعیین حساسیت لوول صدات مشکل رو حل می کنه
موفق باشی
اگه صوتت تو باند شنوائی هستش با یه میکروفون ساده + یه تقویت تفاضلی با یه اپ امپ که یه مقایسه کننده هم داره برای تعیین حساسیت لوول صدات مشکل رو حل می کنه
موفق باشی
سلام از ای سی mc2830 استفاده کن
تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من
می خواستم بدونم سنسوری صوتی هست یا مداری که بشه باهاش بین دوتا صدا با بلندی (تُن) متفاوت تفاوت قائل شد؟
یه اطلاعاتی در مورد سنسور صوتی بهم می دین؟ از قیمتش گرفته تا عملکردش
ممنونم :redface:
لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.
آقای b2 میشه این مداری که این جا گذاشتی یه جوری باشه که یه بار که دست زدی روشن شه و برای خاموش کردنش باید دوباره دست بزنی(منظورم از دست زدن همون تولید صداستت) :job:
سلام.چرا نمیشه عزیزم
باید خازن 4.7 میکرو رو برداری و خروجی مدار رو بدی به یه فلیپ فلاپ و از خروجی فلیپ فلاپ استفاده کنی.
اگه با این توضیح کارت راه میفته که هیچی اگه مفصل تر میخوای باید برسم خونه برات نقشه بزارم الان سر یه کارم و تو استراحت با گوشیم انلاین شدم.
فعلا.
سلام.
زیاد پیچیده نیست فلیپ فلاپ با هر پالس ورودی که بهش میدیم تغییر وضعیت میده(از خاموش به روشن و بر عکس) و کافیه ورودیشو از مدار ما بگیره تا به صدا حساس بشه.مدار زیر رو خودم چند سال پیش باایسی 4013 ساختم و جواب میده ورودی مدار زیر رو از خروجی ساند سوئیچ بگیر(با رعایت مثبت و منفی).
دیدگاه