اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت باند اکتیو بزرگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت باند اکتیو بزرگ

سلام دوستان خسته نباشید
    من زیاد تو ساخت باند تجربه ندارم میخواستم کمکم کنید مرسی
    میخوام یه باند بزرگ واسه مراسم فضای باز درست کنم که رو چرخ باشه
    اول خواستم خودم کراس اور اکتیو درست کنم وصل کنم به پاور دایناکورد
    بعدش فکر کردم از این آمپلی ها که تو ماشین کار میکنم استفاده کنم
    یکی واسه ساب یکی هم واسه تیوتر
    چطوره ؟؟؟ میشه ؟
    میشه همه نظر بدید کمکم کنید ؟
    بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
    بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

پاسخ : ساخت باند اکتیو بزرگ

این رو برای موزیک میخوای؟؟؟؟ حالا چرا روی چرخ؟؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

بله استاد واسه موزیک میخوام
      میخوام تو فضای بازم جواب بده
      چون بزگ میشه سنگین میشه واسه حمل راحت تر
      فرقی نداره ثابت باشه

دیدگاه

امپلی های ماشین بدرد اینکار نمیخورن اگه میخوای چیز خوب و پر قدرتی داشته باشی باید خودت امپلی رو بسازی مثلا av200 یا av400 بسیار مناسب اینکار و پر هزینه هستن البته شما باید بگی چیا داری دقیقا میخوای چه کار کنی تا راحت راهنمایت کنیم

دیدگاه

اگر قراره اکتیو بسازی بر عکس آمپلی خیلی پر قدرت لازم نیست.حدود 100 تا 150 وات ولی با کیفیت جوابگوست. چون در سیستم اکتیو آمپلی فقط به یک باند متصله و فشار زیادی روش نیست. شما مشخصات کامل باند و جعبه ات رو بزار یه چیزی براش درست میکنیم.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام دستتون درد نکنه که توجه میکنید
            من 2 تا ووفر 1000 وات دارم 8 اهم اندازشم 12 اینچ
            میخوام راه بندازم اگه چیزی مناسب هست پیشنهاد کنید
            جعبه اش رو هم خودمون کارگاه ام دی اف داریم درست می کنیم
            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
              مرسی
              ووفر 1000 وات!! مطمئید؟

100 وات شاید باشه اگه ممکنه یه عکس از پشت و روش بذارین.

چند خریدین؟
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arf2010
                مرسی
                سلام
                این اسپیکرات 2 تاست یا یکی....؟؟ در ضمن حجم و طراحی جعبه بلندگو (باکس) هم مهمه...راستی میخوای با باطری کار کنه یا با ترانس؟؟ توضیح بدین

دیدگاه

به نظر من 2تا تیوتر هورنی(شیپوری) هم بخر بزار کنار هر کدوم از ووفرات خیلی عالی میشه برا جعبه هم یه سری به سایتهای خارجی مثل کرون و ...بزن یه ایده بگیر از جعبه هاشون
                  برا امپلی هم یا av200 درست کن برا هر کدومشون یا یه امپلی از تو امپهایی که دکتر لیزارد تو یه تاپیک گذاشته انتخاب کن بساز
                  موفق باشی

دیدگاه

اگر واقعاً ووفرات حسابی هستند که اگر باشند باید جفتی 700 تا 800 باشند حداقل. منم AV200 رو پیشنهاد میدم. وگرنه یه چیزی تو مایه های همون دارلینگتون کافیه. البته اگر فقط برای موزیک میخوای.

دیدگاه

سلام دوستان من نوازنده کیبورد هستم علاقه زیادی به الکترونیک دارم و تو زمینه منتاژ هم دستی دارم،میخوام دو تا باند دبل اکتیو درست کنم و تو مجالس استفاده کنم،کسی هست که بتونه کمکم کنه...باند دبلی که توی بازار هست حدودا 8 میلیون قیمتشه،میخوام ببینم اگر به صرفه خودم درست کنم،یه بلندگو 12 اینچ میدرنج یه ووفر 15 یا 12 اینچی یه توییتر سه اینچی میخوام استفاده کنم....دیگه دمتون گرم از خرید قطعات از محل تهیه لوازم از نوع امپلی از ساخت باکس از ساخت کراس اوور از هر چیزی که به ذهنتون میرسه راهنماییم کنید...اگر هم فکر میکنید که همه ی قطعات داخلی رو میتونم بگیرم فقط کار منتاژ نهایی رو انجام بدم،اینطوری بهتره فقط مشخصات قطعات رو بگید...مثال فلان امپلی رو با فلان توان رو بخر بذار واسه ووفر هر جور صلاح میدونید راهنماییم کنید دمتون گرم...با تشکر

دیدگاه

دوران دبیرستان یک باند ساختم این شکلی از نئوپان به کلفتی 1.5 سانت- این شکلی که کشیدم برش عرضی همون بانده اون خطوط ابی و سبز مسیر عبور هواست و تمام دریچه های عبور هوا به انداره قطر بلندگو هست. اون موقع مایکل جکسون زنده بود و صداش از این باند دلپذیر بود . البته بیشتر صدای گروه متالیکا رو پخش میکرد تا اینکه اب ریخت روش دفورمه شد
                        نمیدونم اگر الان بود تاییدش میکردم یا نه
                        امیدوارم لینک عکس تو پیام دیده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebrahimabd73 نمایش پست ها
                          سلام دوستان من نوازنده کیبورد هستم علاقه زیادی به الکترونیک دارم و تو زمینه منتاژ هم دستی دارم،میخوام دو تا باند دبل اکتیو درست کنم و تو مجالس استفاده کنم،کسی هست که بتونه کمکم کنه...باند دبلی که توی بازار هست حدودا 8 میلیون قیمتشه،میخوام ببینم اگر به صرفه خودم درست کنم،یه بلندگو 12 اینچ میدرنج یه ووفر 15 یا 12 اینچی یه توییتر سه اینچی میخوام استفاده کنم....دیگه دمتون گرم از خرید قطعات از محل تهیه لوازم از نوع امپلی از ساخت باکس از ساخت کراس اوور از هر چیزی که به ذهنتون میرسه راهنماییم کنید...اگر هم فکر میکنید که همه ی قطعات داخلی رو میتونم بگیرم فقط کار منتاژ نهایی رو انجام بدم،اینطوری بهتره فقط مشخصات قطعات رو بگید...مثال فلان امپلی رو با فلان توان رو بخر بذار واسه ووفر هر جور صلاح میدونید راهنماییم کنید دمتون گرم...با تشکر
                          یه نرم افزار مسخره هست که همه جور باکسیو طراحی میکنه. مثلا بهش میگی فرکانس تیون روی 40 هرتز باشه.مشخصات فنی سابم بهش میدی. ابعاد باکس با طول پورتشو برات محاسبه میکنه . الان دقیقا اسمش یادم نیست . قدیما که سیستم بازی میکردم باکسمو از روی اون ساختم.یه باکس خفنی شده بود که نگو .برو توی سایته تیونینگ تاک قسمت سیستم صوتی خودرو . اونجا صد در صد پیداش میکنی .هر جور کراس اورم که بخوای به وفور در مورش بحث شده.

دیدگاه

در مورد قدرت آمپلی فایر از چه امپی استفاده کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...