اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارات پری آمپلیفایر را اینجا به اشتراک بگذارید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارات پری آمپلیفایر را اینجا به اشتراک بگذارید

سلام من یه مدار پری با 20 ترانزیستور دیدم ک مشخصات فنی خیلی خوبی داره امپدانس ورودی 49کیلو /280پیکو حداکثر ولت ورودی 110 میلی ولت تی اچ دی در بارکامل با خروجی 8/4 ولت 0/01 درصد پاسخ فرکانسی صفر هرتز تا 40 کیلو هرتز وسیگنال ب نویز بیش از86 دی بی

دیدگاه

دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      بزار ما هم ببینیم
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

دیدگاه

http://www.4shared.com/photo/N4O7DGUdba/_online.html

دیدگاه

ممنون
            حالا شد.

به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام.
              دوستان من دنبال مدار پری امپلی فایر میگردم حرفه ای نیستم واسه همین من نمیدونم کدومش خوبه
              هرجا میرم که پره از مدار ولی میخوام یه چیز با کیفیت باشه
              و یه مدار فیلتر پایین گذر برا ساب ووفر که میخوام اینم کیفیتی باشه
              فقد کیفیت.
              دوستانی که مدار سراغ دارن لدفا راهنمایی کنن و همراه با قطعاتش بهم بگن و نقشه مدار چاپیشو تا بتونم بخرم و مونتاژ کنم
              بازم میگم فقد کیفیت برام مهمه.
              خیلی ممنون.
              به ساز نرقص بساز برقص ...

دیدگاه

مدار آمپلی فایر

سلام دوستان، من چهار تا باند 15 وات 8 اهمی که مربوط به تلوزیون هست دارم که اینارو داخل سقف کاذب جاساز کردم، میخام یکدونه از مدار ها فلش خور ساده که تو بازار هست رو به یک مدار آمپلی فایر چهار کانال قوی وصل کنم که این چهار تا بلندگو را قوی و حرفه ای ساپورت کنه و ازش صدای خوبی در حد سینمای خانگی بگیرم، چه مداری پیشنهاد میکنید؟
                و ممنون میشم اگر در زمینه ی اهمیت وات و اهم و نحوه ی انتخاب یک امپلی فایر براش بهم اطلاعاتی بدید.

دیدگاه

پاسخ : مدار آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط mr_rashal1 نمایش پست ها
                  سلام دوستان، من چهار تا باند 15 وات 8 اهمی که مربوط به تلوزیون هست دارم که اینارو داخل سقف کاذب جاساز کردم، میخام یکدونه از مدار ها فلش خور ساده که تو بازار هست رو به یک مدار آمپلی فایر چهار کانال قوی وصل کنم که این چهار تا بلندگو را قوی و حرفه ای ساپورت کنه و ازش صدای خوبی در حد سینمای خانگی بگیرم، چه مداری پیشنهاد میکنید؟
                  و ممنون میشم اگر در زمینه ی اهمیت وات و اهم و نحوه ی انتخاب یک امپلی فایر براش بهم اطلاعاتی بدید.
                  سلام عزیز
                  TDA7377
                  TDA7388

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shayan9080 نمایش پست ها
                    سلام عزیز
                    TDA7377
                    TDA7388
                    سلام دوست عزیز،
                    من این مدار رو پیدا کردم:

منتهی برای ساب وفر که میخام استفاده کنم ، یک از دوستان گفت که نمیشه مستقیما خروجی ایسی رو به باند سابووفر وصل کنی و باید مدار زیر رو بعد از ایسی ات بزاری و بعد باند ساب رو بهش وصل کنی:

سوال جدیدی ک برام پیش اومده ، اینه که تو این ایسی برای خروجی ساب ووفر مشکلی ندارم ولی برای ورودی اش چ کنم ؟
                    اخه بر های فلش خور که خروجی ساب ندارن که بخوام به اینا وصل کنم ، فقط خروجی R ,L دارن؟؟؟
                    جدیدترین ویرایش توسط mr_rashal1; ۱۴:۱۳ ۱۳۹۹/۰۱/۰۸.

دیدگاه

سلام دوست عزیز،
                      من این مدار رو پیدا کردم:

https://**********/wp-content/uploads/2018/04/1112.jpg

منتهی برای ساب وفر که میخام استفاده کنم ، یک از دوستان گفت که نمیشه مستقیما خروجی ایسی رو به باند سابووفر وصل کنی و باید مدار زیر رو بعد از ایسی ات بزاری و بعد باند ساب رو بهش وصل کنی:

سوال جدیدی ک برام پیش اومده ، اینه که تو این ایسی برای خروجی ساب ووفر مشکلی ندارم ولی برای ورودی اش چ کنم ؟
                      اخه بر های فلش خور که خروجی ساب ندارن که بخوام به اینا وصل کنم ، فقط خروجی R ,L دارن؟؟؟

سلام ، همونطور که گفتید برد های فلش پلیر خروجی ساب ندارن اما با همین فیلتر ال پی اف ساده میتونید با یکی از خروجی های برد فلش پلیر یک خروجی ساب بسازید و دوباره از همون خروجی ای که برای فیلتر ساب استفاده کردید برای صدای استریو هم استفاده کنید اما بنظر بنده استفاده از یک پری آمپلیفایر ضروری هست چون ولتاژ خروجی های صدای برد فلش پلیر زیاد بالا نیست و شما قراره هم برای ساب استفاده کنید و هم برای صدای فول رنج و استریو
                      هرچند فیلتر ال پی افی که مدارشو فرستادید این ولتاژ رو تقویت میکنه اما درکل بهتره از پری استفاده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shayan9080 نمایش پست ها
                        سلام ، همونطور که گفتید برد های فلش پلیر خروجی ساب ندارن اما با همین فیلتر ال پی اف ساده میتونید با یکی از خروجی های برد فلش پلیر یک خروجی ساب بسازید و دوباره از همون خروجی ای که برای فیلتر ساب استفاده کردید برای صدای استریو هم استفاده کنید اما بنظر بنده استفاده از یک پری آمپلیفایر ضروری هست چون ولتاژ خروجی های صدای برد فلش پلیر زیاد بالا نیست و شما قراره هم برای ساب استفاده کنید و هم برای صدای فول رنج و استریو
                        هرچند فیلتر ال پی افی که مدارشو فرستادید این ولتاژ رو تقویت میکنه اما درکل بهتره از پری استفاده بشه
                        من متوجه نشدم، یعنی خروجی برد غلش خور رو بزنم به پایه های 4 و5 (مثل نقشه اولی)
                        و از همونا دوتا سیم بگیرم بدم به مدار زرد رنگ،
                        و خروجی مدار زرد رنگ رو بدم به ورودی بریج ایسیTDA7377 ام؟

بعد خروجی بریج ایسی رو هم به باند سابووفر؟

ایا نقشه خاصی مد نظرتون هست؟بدید بهم؟

دیدگاه

من متوجه نشدم، یعنی خروجی برد غلش خور رو بزنم به پایه های 4 و5 (مثل نقشه اولی)
                          و از همونا دوتا سیم بگیرم بدم به مدار زرد رنگ،
                          و خروجی مدار زرد رنگ رو بدم به ورودی بریج ایسیTDA7377 ام؟

بعد خروجی بریج ایسی رو هم به باند سابووفر؟

ایا نقشه خاصی مد نظرتون هست؟بدید بهم؟
                          سلام
                          برای ساب باید فیلتر پایین گذربسازی. اول باید خروجی استریو برد رو تبدیل به مونو بکنی ( خروجی برد فلش خور L رو بدی به مقاومت 10 کیلو اهم و دوباره خروجی R رو هم بدی به مقاومت 10کیلو اهم و در آخر خروجی مقاومت هارو به هم وصل میکنید و به ورودی فیلتر پایین گذر میدید. درضمن GND خروجی صدا رو هم نمیخواد تغیر بدید . )
                          برای استریو هم همون L و R رو بدید به ورودی آی سی .
                          خروجی مدار فیلتر پایین گذر رو بدید به ورودی مربوط به کانال های بریج شده ساب .
                          خروجی بریج شده آی سی رو هم در نهایت به یک ساب 30 یا 40 وات وصل کنید .
                          درضمن از مدار زیر برای فیلتر استفاده کنید:
                          سلام یه فیلتر پایین گذر طراحی کردم که با تغذیه تک کار می کنه با قطعاتی که داره در حد خودش عالیه با یه هزینه خیلی کم میشه درستش کرد. منم گفتم بزارمش اینجا تا همه بتونن استفاده کنن اینم مدار: ترانزیستور NPN می تونه 2N3904 یا TIP41 یا2SC815Y یا...باشه رگولاتور 7812رو هم می تونید 7810 یا 7808بزارید (واسه ولتاژ کار کمتر)من واسه

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                            سلام
                            برای ساب باید فیلتر پایین گذربسازی. اول باید خروجی استریو برد رو تبدیل به مونو بکنی ( خروجی برد فلش خور L رو بدی به مقاومت 10 کیلو اهم و دوباره خروجی R رو هم بدی به مقاومت 10کیلو اهم و در آخر خروجی مقاومت هارو به هم وصل میکنید و به ورودی فیلتر پایین گذر میدید. درضمن GND خروجی صدا رو هم نمیخواد تغیر بدید . )
                            برای استریو هم همون L و R رو بدید به ورودی آی سی .
                            خروجی مدار فیلتر پایین گذر رو بدید به ورودی مربوط به کانال های بریج شده ساب .
                            خروجی بریج شده آی سی رو هم در نهایت به یک ساب 30 یا 40 وات وصل کنید .
                            درضمن از مدار زیر برای فیلتر استفاده کنید:
                            سلام یه فیلتر پایین گذر طراحی کردم که با تغذیه تک کار می کنه با قطعاتی که داره در حد خودش عالیه با یه هزینه خیلی کم میشه درستش کرد. منم گفتم بزارمش اینجا تا همه بتونن استفاده کنن اینم مدار: ترانزیستور NPN می تونه 2N3904 یا TIP41 یا2SC815Y یا...باشه رگولاتور 7812رو هم می تونید 7810 یا 7808بزارید (واسه ولتاژ کار کمتر)من واسه

موفق باشید

ممنون مهندس،
                            فقط این فیلتر ، از اون مداری که با TL081 بود قوی تره؟
                            من بازم بین این دو تو شک ام،

ضمنا یک بلندگو ساب 4 اهم 5 وات دارم، بنظرت اون ضعیفه برای داخل خونه ؟

دیدگاه

ممنون مهندس،
                              فقط این فیلتر ، از اون مداری که با TL081 بود قوی تره؟
                              من بازم بین این دو تو شک ام،

ضمنا یک بلندگو ساب 4 اهم 5 وات دارم، بنظرت اون ضعیفه برای داخل خونه ؟
                              سلام
                              هنوز مهندس نشدم.
                              فیلتر خوبیه صداش خوبه . من قبلا با 7377 و 2 تا ساب 30 وات 5.5 اینچی ساخته بودم و نتیجه عالی بود.
                              در مورد اون فیلتری که میگید اطلاعی ندارم.
                              سابتون هم کلا ضعیفه. و بدرد نمیخوره.
                              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X