به داش عرفان بازم اومدی :mrgreen:
امپدانس که به عبارتی همون مقاومته.
اما thd مخفف Total harmonic distortion ;i fi thvsd ldai.(اعوجاج هارمونیکی کل)
برای اطلاعت بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی. http://en.wikipedia.org/wiki/Total_harmonic_distortion
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
به زبانی ساده میزان انحراف از شکل موج سینوسی مرجع را THD گوییم .
تفسیر این عبارت یعنی THD برای موج سینوسی مرجع یا خالص صفر می باشد و هرچه از شکل موج سینوسی فاصله بگیریم THD افزایش خواهد یافت .
پس بنابراین THD برای یک موج مربعی بسیار بیشتر از صفر است .
هر موجی غیر از سینوس رو می تونیم با بینهایت موج سینوسی بسازیم یا به عبارتی زیر ساخت هر شکل موجی غیر از سینوسی خالص ،از بینهایت سینوس با دامنه ها و فرکانس های متفاوت که از یک ضریب خاص پیروی می کنند ایجاد می شود که در اینجا سری فوریه ی سینوسی و کسینوسی تعریف می شود .
امپدانس رو هم بزارید من بگم.امپدانس از جنس همون مقاومت هست.خود قطعه مقاومت قسمت حقیقی مقاومت(امپدانس) رو نشون میده و قسمت موهوم (منظور همون اعداد مختلط هست 2+2i) این مقدار توسط سلف و خازن تولید میشه و وابسته هست به فرکانس. کامل فرمول اهم میشه: جریان برابر ولتاژ/امپدانس
امپدانس سلف برابر jwl هست که j همون نشون موهوم بودنش هستا!!
امپدانس خازن میشه 1/jwc . 1 تقسیم بر.... اینجا درست نشون نمیده.
همه امپدانس ها رو جمع میکنی میشه امپدانس کل!
سلام
ای خدا سوسکتون کنه ! چرا بنده خدا رو می پیچونید ؟
کی گفته امپدانس از جنس مقاومته ؟!!!!!!!!
ببینید ما تو مدار امکان داره هم سلف داشته باشیم و هم خازن و هم مقاومت . سلف و خازن در مقابل سیگنال های متناوب (AC) از خودشون نوعی ایستادگی (مخالفت در برابر عبور ) ایجاد میکنند که به ری اکتانس و ایندوکتانس مشهورند . خوب ما میتونیم برا مداری که این چیزا رو داره یه ایستادگی کل رو پیدا کنیم ( یه چیزی مثل مقاومت معادل ) . اسمش میشه امپدانس ! در واقع complex هستش . امپدانس فقط و فقط برا سیگنال متناوب بحث میشه و وجود داره .
و اما THD : ببینید دوستان ما یه چیزی داریم به اسم دیستورشن distortion یا همون اعوجاج . یعنی چی ؟ ما چند نوع اعوجاج داریم :
اعوجاج فاز - اعوجاج فرکانس - اعوجاج دامنه .
ببینید هر وقت یه سیگنالی رو به ورودی یه مدار دادیم و اختلاف فاز پدید اومد مدار ما روی اون اعوجاج فاز رو پیاده کرده به زبون ساده فاز رو به هم ریخته و فاز خروجی با ورودی برابر نیست .
اگه یه سیگنال به ورودی یه مدار بدیم تو خروجیش فرکانسش تغییر کرده باشه ما فعوجاج فرکانس داریم .
و اما مشهور ترین اعوجاج ها :
اگه ما یه سیگنالی رو (مثلا سینوسی) به ورودی یه مداری دادیم و در خروجی شکلش ( منظورم شکل دامنه اش هست ) به هم ریخته ( کج و کوله شده یا برش خورده یا نا متقارن شده ) اعوجاج دامنه پدیدار شده .
خوب حالا THD or total harmonic distortion یعنی چی ؟ خیلی ساده هارمونیک که میدونید یعنی چی دیگه ؟ اگه آره ، مجموع اعوجاج پدید اومده تو همه ی هارمونیک های ورودی رو میگویند THD
حل شد دیگه ؟ اگه نه به یه زبون دیگه بگم ؟ به این زبون : :angry: !!!! :applause: :wow:
ببینید ما تو مدار امکان داره هم سلف داشته باشیم و هم خازن و هم مقاومت . سلف و خازن در مقابل سیگنال های متناوب (AC) از خودشون نوعی [glow=red,2,300]ایستادگی (مخالفت در برابر عبور )[/glow] ایجاد میکنند که به ری اکتانس و ایندوکتانس مشهورند . خوب ما میتونیم برا مداری که این چیزا رو داره یه ایستادگی کل رو پیدا کنیم ( [glow=red,2,300]یه چیزی مثل مقاومت معادل )[/glow] . اسمش میشه امپدانس ! در واقع [glow=red,2,300]complex[/glow] هستش . امپدانس فقط و فقط برا سیگنال متناوب بحث میشه و وجود داره .
شما ظاهرا تعریف خود مقاومت رو نمیدونید.این که میگید ایستادگی خودش تعریف مقاومت نیست؟ 2 تا پارامتر بی ربط هستند ولی واحد هردو اهم هست.اینم از باگ های فیزیک هست.
جالبیش اینجا هست که خود شما داری میگی complex یعنی R قسمت حقیقی هست و Xc و یا Xl قسمت موهوم Z هستش.اگر Xc یا xl صفر بشه بر اساس اتفاق R برابر Z میشه ربطی به هم ندارند ولی برابرن دیگه!!!!
خوبه من فرمول محاسبه ی Xc و Xl رو گزاشتم تا ربطش رو به فرکانس معلوم باشه.
نه خیر انگار شما هیچ کدوم از مفاهیم پایه ی الکترونیک رو نفهمیدید .
وقت کردی برو این دو تا کتاب رو ( تر جمه اش نه ، چون تو ترجمه اش پر غلط ) بخون . در ضمن شما حق نداری قوانین خودت رو اضافه کنی . این ها قوانین IEEE ( مهندسین برق آمریکا ) هستند . و قوانین پایه ی فیزیک .
Electronics circuit and applications by professor jacob millman
Electrical circuit analysis by professor hayt .
وقت کردی برو این دو تا کتاب رو ( تر جمه اش نه ، چون تو ترجمه اش پر غلط ) بخون . در ضمن شما حق نداری قوانین خودت رو اضافه کنی . این ها قوانین IEEE ( مهندسین برق آمریکا ) هستند . و قوانین پایه ی فیزیک .
من که ازینا سر در نمیارم
ولی اگه ممکنه همون صفحه ای که اینا رو توش نوشته اینجا قرار بدین تا ما هم فیض ببریم
همین که شما خوندید داریم استفاده میکنیم.
در ضمن من چه قانونی رو از خودم اضافه کردم؟ چیز هایی که من گفتم قوانین اثبات شده بودند.اگه نمیدونید اون کتاب هایی معرفی کردید رو یه نگاهی بندازید.حتما اینکه گفتم اگه قسمت موهوم امپدانس صفر بشه مقاومت با امپدانس برابر میشه عجیب بوده؟
شما جای اینکه بخوای مساله رو حل کنی سعی میکنی با وسط کشیدن تعریف های دیگه و بازی با کلمات بحث رو پیچیده کنید.شما که طرفدار طراحی و علوم آمریکایی هستی حتما در مورد KISS هم باید شنیده باشی!
ببین یه بار دیگه میگم .
امپدانس تو مدار دی سی معنی نداره چون فاز صفره .
تو مدار متناوب به علت وجود عناصر راکتیو و اختلاف فاز این تعاریف به وجود اومده .
بحث ما هم بازی با کلمات نیست . من اصلا با ترجمه کردن هر چیزی مشکل دارم حالا اگه فکر میکنی بازی با کلماته ، اصلا برام مهم نیست .
در ضمن : قانونی رو که خودت اضافه کردی اینه که فکر میکنی امپدانس از جنس مقاومته .
برای دی سی فقط و فقط ذکر میکنیم مقاومت معادل ! نه امپدانس .
خودت رو با یه سری روابط مسخره سردر گم نکن . متاسفانه بعضی از دوستان تو دانش گاه ها از این افتضاح ها به بار میارند . چند تا از دوستای خودم تو دانشگاه ...... ( ترجیح میدم اسمش رو نیارم ) استادند . با این که با هم دوستیم ولی سر درس و این جور مسائل با هم کنار نمیایم . همیشه میگم بازم میگم :
1-سعی نکنید چیزی رو الکی بپیچونید
2- من یکی دیگه از همون دوست های حیف نون که دارم ، افتخارش اینه که از قانون اهم به این سادگی دیفرانسیل میگیره و کلی روابط احمقانه از توش میکشه بیرون . این کار رو فقط یه آدم ...... میتونه انجام بده . مصداقش هم زیاده .
3- یه چیز هم آلبرت اینیشتین عزیز تو نوشته هاش داره : هر گاه احساس کردی چیزی رو که استادت بهت درس میده نمیفهمی بدون استادت هم نفهمیده .
پس با یه مشت مزخرفاتی از این قبیل هم خودتون هم دیگران رو سر در گم نکنید .
دیدگاه