اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپدانس THD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپدانس THD

اینجا هم یه مزخرفاتی گفته شده

ناگفته نماید کلمه مزخرف در معنی اصلیش که از عربی وارد فارسی شده به معنای زیبا و تزیین شده هست !
    پس میشه به اینا گفت نوشته های مزخرف

http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_impedance

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

خوب حالا شد یه چیز . میخوای روش یه بحث بکنیم با هم ( چو به یه فایل استناد کردی حاضرم با هم بحث کنیم ) .
      تا حالا فکر کردی سلف و خازن چرا از خودشون ایستادگی نشون میدند ؟
      اینا رو میگم که بفهمی اشتباهت تو کجاست .
      من با اون متن که لطف کردی ضمیمه کردی هیچ مشکل و مخالفتی ندارم . ولی مشکل من و شما سر اینه که اگه ماهیت و علت ایستادگی سلف و خازن رو در مقابل متناوب بدونی حل میشه .
      :smile:
      Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
        خوب حالا شد یه چیز . میخوای روش یه بحث بکنیم با هم ( چو به یه فایل استناد کردی حاضرم با هم بحث کنیم ) .
        تا حالا فکر کردی سلف و خازن چرا از خودشون ایستادگی نشون میدند ؟
        اینا رو میگم که بفهمی اشتباهت تو کجاست .
        من با اون متن که لطف کردی ضمیمه کردی هیچ مشکل و مخالفتی ندارم . ولی مشکل من و شما سر اینه که اگه ماهیت و علت ایستادگی سلف و خازن رو در مقابل متناوب بدونی حل میشه .
        :smile:
        با من هستین ؟؟

من که مشکلی ندارم . هر کسی که کمتر میدونه ، آسودگی خاطرش بیشتره و مشکلاتش کمتره.

من نبودما...

نوشته اصلی توسط Goldsmith
        ببین یه بار دیگه میگم .
        امپدانس تو مدار دی سی معنی نداره چون فاز صفره .
        تو مدار متناوب به علت وجود عناصر راکتیو و اختلاف فاز این تعاریف به وجود اومده .
        بحث ما هم بازی با کلمات نیست . من اصلا با ترجمه کردن هر چیزی مشکل دارم حالا اگه فکر میکنی بازی با کلماته ، اصلا برام مهم نیست .
        در ضمن : قانونی رو که خودت اضافه کردی اینه که فکر میکنی امپدانس از جنس مقاومته .
        برای دی سی فقط و فقط ذکر میکنیم مقاومت معادل ! نه امپدانس .
        خودت رو با یه سری روابط مسخره سردر گم نکن . متاسفانه بعضی از دوستان تو دانش گاه ها از این افتضاح ها به بار میارند . چند تا از دوستای خودم تو دانشگاه ...... ( ترجیح میدم اسمش رو نیارم ) استادند . با این که با هم دوستیم ولی سر درس و این جور مسائل با هم کنار نمیایم . همیشه میگم بازم میگم :
        1-سعی نکنید چیزی رو الکی بپیچونید
        2- من یکی دیگه از همون دوست های حیف نون که دارم ، افتخارش اینه که از قانون اهم به این سادگی دیفرانسیل میگیره و کلی روابط احمقانه از توش میکشه بیرون . این کار رو فقط یه آدم ...... میتونه انجام بده . مصداقش هم زیاده .
        3- یه چیز هم آلبرت اینیشتین عزیز تو نوشته هاش داره : هر گاه احساس کردی چیزی رو که استادت بهت درس میده نمیفهمی بدون استادت هم نفهمیده .

پس با یه مشت مزخرفاتی از این قبیل هم خودتون هم دیگران رو سر در گم نکنید .
        این چی میگه ؟

there is no distinction between impedance and resistance; the latter can be thought of as impedance with zero phase angle

دیدگاه

ببین ، حالا چرا ناراحت میشی ؟ من یه خورده زود از کوره در میرم . ما که نیومدیم این جا که خدای ناکرده با هم بجنگیم . تو این محیط دوستانه قراره مشکل هم دیگرو حل کنیم . حالا اگه ناراحتت کردم معذرت میخوام . خوبه ؟
          و اما در مورد سلف و خازن ، ببین عزیز من فرض کن یه موج سینوسی به یه خازن وصله ، تو یک چهارم سیکل داره شارژ میشه و تو یک چهارم دیگه دشارژ ( برا نیم سیکل مثبت ) و ادامه اش هم برا نیم سیکل منفی . اون ولتاژی که توش ذخیره ششده بوده شده سبب ایجاد ایستادگی یا ری اکتانس . می خوام اینو بگم که به کار بردن لفظ مقاومت برای ای قبیل جانوران ، مناسب نیست !
          یعنی چی؟
          یعنی این که توی خیلی از کتاب ها و جا ها چیزای اشتباه میبینیم ولی باید بریم سراغ معتبر ترین رفرنس ها . مثلا یه مثال بزنم ؟
          توی دسی بل AV=20logvo/vi
          این فرمولیه که تو خیلی از رفرنس ها میبینی . در صورتی که از ریشه غلطه . میخوای اثباتش رو بنویسم ؟
          ( توی خیلی از رفرنس های معتبر تر تاکید بر غلط بودن این میشه .)
          شبیه این زیاده .
          راستی هنوزم ناراحتی ؟ :applause:

دیدگاه

باز هم با من هستین :eek:

من که گفتم من ازینا سر در نمیارم و فقط پریدم این وسط که ببینم چه خبره؟

در ضمن شما قبل از اینکه من بیام داشتین با شخص دیگری بحث میکردین

من نبووووودم.

دیدگاه

پس با یه مشت مزخرفاتی از این قبیل هم خودتون هم دیگران رو سر در گم نکنید
              مزخرف به اون چیزی میگن که طرف خودش هم نفهمه چی میگه. بیاد بگه امپدانس از جنس مقاومت نیست و ایستادگی در برابر عبور جریان هست(همون تعریف مقاومت) شما هم بیسوادی داری اشتباه میکنی. این مزخرف هست.

من هم ویکی رو تا حدود زیادی قبول دارم(روابط اشتباه تو قسمت فارسیش دیدم ولی انگلیسی نه) شما این رو ترجمه کن که ما که نمیتونیم هم متوجه بشیم.
              The impedance of an ideal resistor is purely real and is referred to as a resistive impedance:

In this case, the voltage and current waveforms are proportional and in phase.
              اصلا بحث DC اینا نیست داره میگه امپدانس شما تو شرایطی که مقاومت ایده آل دارید برابر اون مقاومت هست. اگه امپدانس از جنس نون بربری بود که نمیشد برابر مقاومت بزاره.
              شما که سوادتون از ما بیشتر حتما باید بدونید که فقط تو جریان DC نیست که امپدانس برابر مقاومت میشه. تو جریان AC هم این اتفاق میتونه بیفته پس لطفا این قدر به تحلیل DC ادامه ندید.

اگر از همین روابط ساده کسی یه بار مشتق و انتگرال نگرفته بود چطور انتظار داشتید مثلا در مورد جریان شارژ خازن بشه نظر داد؟ پس باید این رو قبول کنید هرکس کاری رو انجام میده دنبال هدفی هست و کارش احمقانه نیست. شما که اهل مطالعه کتاب های خارجی هستی کتاب silly question ,brilliant answer رو یه نگاه بندازید که چطور ایده های بزرگ از کار هایی که همه میگن احمقانه به وجود اومد. اگر چه اینم باز توجیح نمیکنه چرا گرفتن انتگرال کار احمقانه ای هست. بیچاره حالا اگه از لاپلاسی چیزی استفاده کرده بود که حتما میفرستادیدش دیوونه خونه.
              شاید طرز فکر شما مورد داره که اینجوری با بقیه فرق میکنید.کاری به درستی یا غلط بودن حرفتون ندارم.این ادبیات کسی که ادعاش میشه که برق رو خوب میدونه و کلا با رفرنس های آمریکایی کار کرده هست؟ فرض کن من اشتباه کردم.تو باید بیای این جوری جواب منو بدی؟ تازه تو تاپیکی که مال چقدر قبل هست. شما بگید سوسک هستید.بسواد هستید. مزخرف میگید. اگه دیدی بچه ها به هم چیزی گفتن دلیلش این هست که مدت خیلی زیادی هست هم دیگه رو میشناسند .این نباید دلیل میشد که جو شما رو بگیره و.....
              اگه بجای این ادبیات جور دیگه بحث رو شروع میکردید حتما از هم 4 تا چیز یاد میگرفتیم و فردا یکی این تاپیک رو میدید میتونست استفاده کنه. من هیچ وقت تو انجمن با کسی با این لحن صحبت نمیکنم و احترام اون شخص رو نگه میدارم اما شما باعث شدید لحن من هم تغییر کنه.از همه دوستان عذر میخوام. ادامه دادن این بحث هم بی فایده هست و مطمئنا باعث قفل شدن تاپیک میشه. پس بزارید خود خواننده متوجه بشه امپدانس از جنس مقاومت هست یا نون بربری....
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ببین من میتونم باهات یه بحث بیهوده راه بندازم
                من که با مشتق و انتگرال گرفتن مشکلی ندارم . دارم ؟
                من هم نگفتم که شما بی سوادی . گفتم ؟
                شما اگه منظور منو نفهمیدی مشکل خودته . این بحث نه از من چیزی کم میکنه نه به من چیزی اضافه میکنه .
                اون چیزی رو که در مورد دسی بل گفتم رو دیدی ؟
                این چیزی رو هم که سرش بحث میکنیم مثل همونه .

در ضمن مدار متناوب رو با مستقیم قاطی نکن . من از همون اول منظورم متناوب بوده و هست .
                ببین اینا یه سری اصطلاح هستند . نیستند ؟
                توی متناوب اگه یه تانک سری داشته باشیم تو رزونانس امپدانسش خروجیش صفره و توی کل مدار مقاومت سریال میمونه . منظورت اینه دیگه ؟ یا هزار تا چیز دیگه .
                اگه از ادبیات من هم ناراحتی ، علت این که ادبیات من این جوری هست میدونی چیه ؟
                به خاطر این که یه چیزایی تو این رشته میبینم که نگم بهتره . ولی بزار یه چند تاش رو بگم :
                ببین این همه کتاب به زبان فارسی وجود داره . من رفتم یه کتاب بود خیلی سال پیش گرفتم . میکرو الکترونیک بود . 8 فصل بود . تصادفا چند ماه بعدش انگلیسی اش رو گرفتم . 16 فصل بود . مترجم کی بوده ؟ آقای ... که همه ی کتب رشته ی الکترونیک رو ترجمه کرده .
                طی مکاتبات معلوم شد 8 فصل براش ترجمه اش سخت بوده ، حذفش کرده .
                اون کتاب شده رفرنس دانش گاه های ما .
                پروفسور لطفی زاده ، پدر منطق فازی ! دیدی چه به روز آثارش تو ایران خودمون آوردند ؟
                پروفسور مجمد رشید ، کتاب اصلی اش 400 صفجه بیشتر داشت .
                پروفسور مارتی براون ! کتاب اصلی اش کلا مطالبش فرق داشت .
                بازم بگم ؟
                ببین عزیز من من یه طراح آنالوگ هستم و به علت کارم ، با آدم های زیادی سر و کار دارم ، وقتی میبینی طرف مقابلت دکترای .... داره و بعد .... لااله الاالله ! دیگه اعصاب برات میمونه ؟
                حالا من قبول دارم ادبیاتم افتضاحه ، شما ببخش ! خوبه ؟

و یه مطلب کوچک ! اگی گین ولتاژ بر حسب دسی بل هم ببینی تو این رفرنس ها پره از چرت و پرت ، ولی تو معتبر تر هاش که ببینی درستش رو خواهی دید .
                اون چیزایی هم که در مورد امپدانس گفتم بر همین اساسه که ایستادگی سلف و خازم به خاطر انرژی هست که ذخیره میکنند .
                اصل حرف من اینه که به اونها هیچ وقت لفظ مقاومت اطلاق نمیشه .
                من باز هم به خاطر ادبیات افتضاحم معذرت میخوام .

دیدگاه

سر اینکه خیلی مطالب پیچونده میشه و ارایه نمیشه با شما موافقم . ناقص بودن رفرنس چاپی مشکل اصلی نیست. مساله اینه همین به قول شما 8 فصلی هم که هست به طور کامل تدریس نمیشه.تدریس هم بشه کسی نمیخونه.....
                  در مورد امپدانس هم اینجا ما نمیخواستیم در مورد چرایی به وجود اومدنش بحث کنیم. ما اون رو به عنوان یه کمیت مورد بررسی قرار میدیم و کاری به چگونگی اون نداریم. میگم از یه جنس هستند که طرفم متوجه بشه چه انتظاری باید داشته باشه. حرف بیخودی هم نزدم. واحد ها که یکسان هستند و تو روابط میشه این دو رو جایگزین کرد. مثلا برای حساب کردن جریان یا مثلا تو مدار های نورتن ,تونن میشه به جای یه منبع و یک مقاومت ,یک منبع و یک امپدانس گزاشت. اگه اینها از یک جنس نبودند که نمیشد این حرف رو زد. و براساس اون گفت امپدانس با مقاومت برابر هست(تحت n حالت که میشه پیش بیاد)
                  اگه از ادبیات من هم ناراحتی ، علت این که ادبیات من این جوری هست میدونی چیه ؟
                  به خاطر این که یه چیزایی تو این رشته میبینم که نگم بهتره . ولی بزار یه چند تاش رو بگم
                  من مترجم هستم یا استاد که این ناراحتی رو میخوای سر من خالی کنی؟

شما اگه منظور منو نفهمیدی مشکل خودته . این بحث نه از من چیزی کم میکنه نه به من چیزی اضافه میکنه
                  اگر سعی کنید خودتون رو اصلاح کنید میشه که تو بحث به اطلاعات شما هم اضافه بشه.اصلا فلسفه انجمن همینه.از اطلاعات هم استفاده میکنیم و اطلاعات همه مون بالا تر میره. همه چیز رو بلاخره همگان دانند!
                  اگه کسی از من ناراحت شد ببخشه. بحث دیگه در این زمینه دیگه بی فایده هست.....
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام مجدد
                    حق با شماست ، من نباید ناراحتی ام رو رو دیگران دشارژ کنم . ولی برا یه لحضه خودت رو بزار جای من ! این قدر اتفاقات ناگوار تو صنعت و تو کار خودم دیدم ، که دیگه به هر کس میرسم ( نا خود گاه فکر میکنم همه مثل هم اند )
                    ببین یه چیزی بگم شاید خنده ات بگیره ! وقتی بالای سر یه کاری میبینی یکی از دوستانی که این همه ادعا داره ( با فوق لیسانس برق ) سه تا فازو به هم وصل کرده که نول به وجود بیاره ( حال نداشت سیم نول رو از ته سالن بیاره !!) ! و بعد هم ... ( چند روز بعدش به رحمت خدا رفت !)
                    من هم الان این جا نیستم که از کسی سوال بپرسم . باور کن تنها قصدم کمک کردن به هم وطن های خودمه و این که تجربیاتی که تو این زمان طولانی کسب کردم به دیگران منتقل کنم .
                    خب بگذریم از این حرفا !
                    از همه ی دوستان به خاطر لحن بد نوشتارم معذرت میخوام .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X